kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

hoşgeldin canım, güzel dileklerin ve temennilerin için çok teşekkür ediyorum

bebek yağı çatlamadan önce sürmek gerekiyormuş ben her banyodan çıkışta sürüyorum... birde kızlar kaşıntınız var ise sakın kaşınmayın daha çok çatlama olurmuş o zaman....

benim kaşıntım çok fazla ve derim soyuluyor badem yağı sürüorum kaşımamak için doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama

kızlar benim de pztesi kontrolüm vardı 2li test yapar diye düşündüm ama 17 mayıs a gün verdi
benim folik asiti ve progestanı kesti kan hapı verdi siz hangisini içiyorsunuz?
progestan mahvetti beni hayattan soğuttu depresyona soktu çok şükür kurtuldum

bende şimdilik sadece folik asit var canım
14 üne bende randevu aldım ama bana yapar herhalde 2 li
senn biraz erken olmuş ama gerçekten

benim kaşıntım çok fazla ve derim soyuluyor badem yağı sürüorum kaşımamak için doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama

johnson aloe veralı hem güzel kokuyo hemde yumuşacık oluyosunuz tavsiye ederim..annemde badem yağı sürermiş zamanında ve nerdeyse çatlağı yok sayılır maşallahh:))

kızlar benim kardeşimde hamile o kakao yağı , kayısı çekirdeği yağı ve gliserin almış üçünü karıştırıp sürünce çatlaklara iyi gelıyor demişler bende başlayacağım.bademyağını artık pek tavsiye etmiyorlar kıllanmaya sebeb oluyor diye

Son düzenleme:
dediğin gibi canım herşey duayla
ev hanımı mısın sen
yemene içmenede dikkat et edebildiğin kadar evdeysen çok daha rahat olur

evde değilim hastanede çalışıyorum yememe de dikkat ediyorum zaten sadece su midemi bulandırdığı için çok sevmeme rağmen içemiyorum
Aslında güzel bir konu olurdu neler yiyoruz ya da ne yemeliyiz

slm canım
zaten yeni yeni görcez bebişleri herhalde dediğn gibi sağlıklı olsunlarda öenmli olan o
hamilelik nasıl geçiyo bakalım

:)Benim geçen 2 haftam kabustu mide bulantısı çok fazlaydı şimdi iyiyim şükür midem kazınıyo ne varsa yemek istiyorum:) bunun dışında herşey iyi canlarım idrar meselesi çok fazla sıkışıyorum çalıştığım için o da sorun biraz:)neyse heps herşey onlar için değer annelik hamilelikte başlar dedikleri bu işte... Senin nasıl hamileliğin?

evde değilim hastanede çalışıyorum yememe de dikkat ediyorum zaten sadece su midemi bulandırdığı için çok sevmeme rağmen içemiyorum
Aslında güzel bir konu olurdu neler yiyoruz ya da ne yemeliyiz

hergün meyve yemek lazım salata filan ceviz ve fındık içebildiğiniz kadar süt ama ben henüz pek içemiyorum onun yerine ayran olabilir mesela
ilk aklıma gelenler bunlar benm
başka önerisi olan var mı

ayy evet ya bu wc olayı çalışırmen baya zor oluyo
hep düşünüyorum bende evde olsam nasıl bi hamilelik geçiriroim acaba diye

Kızlar mide bulantılarına sabah uyanır uyanmaz tuzlu kraker yada leblebi ii geliyo gün içinde bol bol meyve yiyorum bende işyerine beslenme çantası oluşturdum yakında pazar çantası gibi olacak:)bol su öneriliyor bu arada tansiyonu dengede tutmak için tuzu azaltın ve bi süre sonra kansızlığı genelde yaşayacağimız için kuru üzüm yemeye çalışın yada pekmez içmeye çalışın bol bol ev yoğurdu yiyin ne bilim işte önerilerim bunlar

ayy sorma benmde çekmecem öyle oldu ne var ne yok evde getiriyorum
evt kızlar yeni pratik beslenme önerileri bekliyoruz paylaşmaya dvm herkes günlük ne yapıyoooo

dün ikili taramamızı olduk ama o kadar güzeldi ki yavrumun eli ayağı kıpır kıpır yerinde durmmuyor doktor zor ölçtü çok güzel bir duyguymuş eşimle hayretle baktık ama o kadar hareketlı olmasına rağmen ben daha hissetmeye başlayamadım .ne yiyelım konusuna gelınce ben her sabah 1 tane köy yumurtası yiyorum hastanede çalıştığımız için öğle yemeğimiz güzel sebze yemeği veya et ,meyva ,yoğurt yani tam ihtiyacım olan şeyler çıkıyor ,ayrıca incir ,hurma ,ceviz ihmal etmıyoruz ,çay açık en fazla 3bardağa izin var asitli içecek yok,hazır süt içmiyoruz hazır yoğurt yememeye çalışıyoruz tavuk yemıyoruz balık sezonu geçtiği için balıkyağı hapı kullanmaya başladık

bende yarın öğleden sonra gidicem inşallah bende görcem bebişimi çok heyecanlıyım
cinsiyet tahmini yapmadı mı canım doktor

Dertlerımıze ılac, basımıza tac olan annelerımızın ve anne adaylarımızın anneler gununu kutlarım.bu özel ve güzel duyguyu ısteyen herkesın yasaması dılegıyle..

arkadaşlar biz 13. haftamıza girdik inş hep birlikte doğum hazırlıkları yapar sonrada doğum maceralarını paylaşırız zaman akıp geçiyor inş rabbim o günleride görmeyı nasip eder.

arkadaşlar biz 13. haftamıza girdik inş hep birlikte doğum hazırlıkları yapar sonrada doğum maceralarını paylaşırız zaman akıp geçiyor inş rabbim o günleride görmeyı nasip eder.

bizim senle birde aynı gün gözüküyor bende ikili teste cuma gidicem şansıma birde cinsiyet görsem süper olucak valla

bizim senle birde aynı gün gözüküyor bende ikili teste cuma gidicem şansıma birde cinsiyet görsem süper olucak valla

selam kızlar bende dün gittim ense filan normal çıktı kan verdim ama cinsiyet göremedik benmki erkendi zaten
çok merak ediyorum ya ben cinsiyeti
cinsiyeti içine doğan var mı bana nedense erkek gibi geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…