Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba. Akşamdan beri böyle afedersiniz kesik süt gibi akıntım var geldiği zaman fındık kadar geliyo anlık ve bitiyo. Hiç kasık ağrım da kalmadı. Normalde kasık ağrım adetten önce mutlaka olurdu önceki aşılamamda da olmuştu. Acaba mı dedim. Bana testi erken yapmışsın dediniz ya aklıma takıldı acaba gerçekten de erken mi yaptım

Kaç gün geçti aşılamadan ay hadi inşaalah adet günün geçti mi peki bence testi tekrarla

Ben özelde yaptırdım İstanbul’da 1750 ilaçla birlikte 2100 civarı tuttu

Çok heyecanlı olur inşaalah Benim adet öncesi hep lekelenme olur belli eder kendini
Ben aşılamanın 8-9. Günü beta hcg baktırmıştım 2.91 gelmişti yazmıştım hatta buraya da. Adetime 5 gün vardı baktırdığımda. Şimdi iki gün var sabah bi daha baktırsam mı acaba bi umut ya

Canım kan testi versene idrarda daha çıkmaz bence onda azda olsa çıkar bence hadi hayırlı haber olsun inşallah

Canım kan testi versene idrarda daha çıkmaz bence onda azda olsa çıkar bence hadi hayırlı haber olsun inşallah
Canımcım daha iki gün önce kan testi yaptırmıştım ya 2.91 Di. Ne diyosun gerçekten erken mi baktırmışımdır yükselir mi dersin ay umut bağmayalım yaa

Canımcım daha iki gün önce kan testi yaptırmıştım ya 2.91 Di. Ne diyosun gerçekten erken mi baktırmışımdır yükselir mi dersin ay umut bağmayalım yaa
Bence erken canım ben geçen aşılamamda hasta olduğumun 16. Günü regl oldum idrarda bakmıştım tek adetimde tam sökülmedi açıkçası doktorda ultrasonda rahimde kalınlaşma gördü ve idrarda daha geç çıkabilir yinede bakalım geç döllenme olabilir dedi bana kan testi istedi

Hasta olduğumun demişim aşılama olduğumun 16. Günü canım

Tek umudum benim de geç döllenme olmuş olması teşekkür ederim canım benim inşallah bu ay olumlu sonuç alacaksın

Tek umudum benim de geç döllenme olmuş olması teşekkür ederim canım benim inşallah bu ay olumlu sonuç alacaksın
İnşallah hepimiz alırız canım sen yarın sabah git bence baktır zaten varsa 2 gün önceki değerinden artmış olur inşallah vardır yaaa dualarım seninle

İnşallah hepimiz alırız canım sen yarın sabah git bence baktır zaten varsa 2 gün önceki değerinden artmış olur inşallah vardır yaaa dualarım seninle
Yaa çok teşekkür ederim inşallah öyledir nöbetçiyim zaten hastanedeyim sabah çıkarken doktoruma uğrayayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…