Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 gün kalmış cnm geçince ver kan testini inş.vardır bu ay bende başlıyorum tedaviye

Evet canımcım nöbetten çıkarken doktoruma uğrayıp kan verdim hayırlısı bakalım arkadaşlar da sistemden bakıp haber verecekler
Hayırlısı olur inşallah canım ama benim içim senin için çok pozitif hadi bakalım

Bana hemşire aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi

Değerim 26.45 inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir gebelik olur İnşallah sizler de pozitif sonuç alacaksınız
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın 2. Aşılama dimi nerde yaptırmıştın Ve bugün aşılamanın tam olarak kaçıncı günü ve aşılama süresince belirti yaşadın mı

Allahım'a şükürler olsun Hamileyiiimmm
canım çok sevindim ben de tam sana cevap yazacaktım daha erken bana hemşire 15. gün kan testi dedi....inşallah sıkıntısız gelişen bir gebelik olur ağır iş yapma stres yapma sakın..maydonoz limon yeme...

Değerim 26.45 inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir gebelik olur İnşallah sizler de pozitif sonuç alacaksınız
şimdi bize sürecin nasıl geliştiğini anlatabilirsin mutlu mutlu bu topicten çıkan ilk hamile olarak bize uğur getirsin gebeliğin sağlıkla büyüt inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…