Tamam inşallah güzel sonuç alıp mutlu bi şekilde haber veririm aminTamam canım haberdar et bizi
İnşallah canımTamam inşallah güzel sonuç alıp mutlu bi şekilde haber veririm amin
Sizin kaç gün oldu bu aradaİnşallah canım
5. Günüm bugün canım cuma yaptırdımSizin kaç gün oldu bu arada
2 gün kalmış cnm geçince ver kan testini inş.vardır bu ay bende başlıyorum tedaviyeBen aşılamanın 8-9. Günü beta hcg baktırmıştım 2.91 gelmişti yazmıştım hatta buraya da. Adetime 5 gün vardı baktırdığımda. Şimdi iki gün var sabah bi daha baktırsam mı acaba bi umut ya
Naptın canım gittn mi doktoraHayırlısı olsun inşallah
Evet canımcım nöbetten çıkarken doktoruma uğrayıp kan verdim hayırlısı bakalım arkadaşlar da sistemden bakıp haber vereceklerNaptın canım gittn mi doktora
Hayırlısı olur inşallah canım ama benim içim senin için çok pozitif hadi bakalımEvet canımcım nöbetten çıkarken doktoruma uğrayıp kan verdim hayırlısı bakalım arkadaşlar da sistemden bakıp haber verecekler
Evet canımcım nöbetten çıkarken doktoruma uğrayıp kan verdim hayırlısı bakalım arkadaşlar da sistemden bakıp haber verecekler
Bana hemşire aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dediBen aşılamanın 8-9. Günü beta hcg baktırmıştım 2.91 gelmişti yazmıştım hatta buraya da. Adetime 5 gün vardı baktırdığımda. Şimdi iki gün var sabah bi daha baktırsam mı acaba bi umut ya
Yaaaaaaa çok güzellll maşallah çöl sevindimAllahım'a şükürler olsunHamileyiiimmm
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın 2. Aşılama dimi nerde yaptırmıştınDeğerim 26.45 inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir gebelik olurİnşallah sizler de pozitif sonuç alacaksınız
canım çok sevindim ben de tam sana cevap yazacaktım daha erken bana hemşire 15. gün kan testi dedi....inşallah sıkıntısız gelişen bir gebelik olur ağır iş yapma stres yapma sakın..maydonoz limon yeme...Allahım'a şükürler olsunHamileyiiimmm
şimdi bize sürecin nasıl geliştiğini anlatabilirsin mutlu mutlu bu topicten çıkan ilk hamile olarak bize uğur getirsin gebeliğin sağlıkla büyüt inş.Değerim 26.45 inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir gebelik olurİnşallah sizler de pozitif sonuç alacaksınız
Maydanoz o kadar etkilimi ben tüketiyorumcanım çok sevindim ben de tam sana cevap yazacaktım daha erken bana hemşire 15. gün kan testi dedi....inşallah sıkıntısız gelişen bir gebelik olur ağır iş yapma stres yapma sakın..maydonoz limon yeme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?