Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mesela bu süreçte etkinler mi tutunma vs de
sanmıyorum ama bilgim yok açıkcası tutunmayı kolaylaştıran arı sütü ama onu biliyorum maddi durum sıkıntısı yoksa eğriçayırdan arısütü ampulü alabilişrsiniz ben kullanıyorum hem yumurta kalitesi için hem tutunmayı kolaylaştırsın diye... bir de bana aşılamadan sonra progestan yazdılar vajinal fitil olarak günde 3 tane o da tutunmayı kolaylaştırıyor

Evet canım 8. Ayımız 1 yıldan önce çok gerek görmüyorlar ama gelde bunu bize anlat
canım sen çok erken strese girmişsin yaşın genç ise stres yapma olur mutlaka doğal yoldan bile şansın var senin ...tabi bu süreçte sıkıntı var mı yok mu ona bakabilirsin eşin spermiyogram bakar sen de hsg çektirirsin yaptın galiba bunları değil mi*

Çok şükür eşimde sorun yok canım bende de rahmin dışında 2 miyom var onun dışında yok hsg falan hepsini yaptırdım

Çok şükür eşimde sorun yok canım bende de rahmin dışında 2 miyom var onun dışında yok hsg falan hepsini yaptırdım
o zaman sıkıntı yok strese gerek yok olacak inş. aşılama falan dene tabi ama olmazsa da stres yapma olur olacak ben hep öyle inanıyorum bir şekilde olacak zamanı vardır muhakkak..

o zaman sıkıntı yok strese gerek yok olacak inş. aşılama falan dene tabi ama olmazsa da stres yapma olur olacak ben hep öyle inanıyorum bir şekilde olacak zamanı vardır muhakkak..
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyosunuz

Merhaba aşılama ağrılı bir işlemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…