- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
canım hamilelik öğrenirsen tüketme maydonoz ödem söktürücü ya o yüzden dikkatli yenmesi gerekMaydanoz o kadar etkilimi ben tüketiyorum
Oyyyy cok cook sevindim canım Rabbim saglikla sihhatle kavustursun İnşaAllah hamilelik boyunca tüm olumsuzluklardan korusun RabbimDeğerim 26.45 inşallah sağlıkla artar sağlıklı bir gebelik olurİnşallah sizler de pozitif sonuç alacaksınız
Evet canım 8. Ayımız 1 yıldan önce çok gerek görmüyorlar ama gelde bunu bize anlatBana 1 yıldan önce tedavi için erken dediler siz 8 ayda mı başladınız tedaviye ? Benim 2 yıl olacak
Yaaa çok sevindim canımm gözünaydın gelişmelerden haberdar et kucağına sağlıcakla al inşallahAllahım'a şükürler olsunHamileyiiimmm
Limonda etkiler mi canım?canım hamilelik öğrenirsen tüketme maydonoz ödem söktürücü ya o yüzden dikkatli yenmesi gerek
Mesela bu süreçte etkinler mi tutunma vs decanım hamilelik öğrenirsen tüketme maydonoz ödem söktürücü ya o yüzden dikkatli yenmesi gerek
Evleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşmeEvet canım 8. Ayımız 1 yıldan önce çok gerek görmüyorlar ama gelde bunu bize anlat
benim aklımda öyle kalmış nedense yine bir araştırmak bakmak lazım bitki çayı falan etkiliyor limonu da buralarda okumuştum sanırımLimonda etkiler mi canım?
sanmıyorum ama bilgim yok açıkcası tutunmayı kolaylaştıran arı sütü ama onu biliyorum maddi durum sıkıntısı yoksa eğriçayırdan arısütü ampulü alabilişrsiniz ben kullanıyorum hem yumurta kalitesi için hem tutunmayı kolaylaştırsın diye... bir de bana aşılamadan sonra progestan yazdılar vajinal fitil olarak günde 3 tane o da tutunmayı kolaylaştırıyorMesela bu süreçte etkinler mi tutunma vs de
canım sen çok erken strese girmişsin yaşın genç ise stres yapma olur mutlaka doğal yoldan bile şansın var senin ...tabi bu süreçte sıkıntı var mı yok mu ona bakabilirsin eşin spermiyogram bakar sen de hsg çektirirsin yaptın galiba bunları değil mi*Evet canım 8. Ayımız 1 yıldan önce çok gerek görmüyorlar ama gelde bunu bize anlat
3 yıl canımEvleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşme
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu canımbenim aklımda öyle kalmış nedense yine bir araştırmak bakmak lazım bitki çayı falan etkiliyor limonu da buralarda okumuştum sanırım
Çok şükür eşimde sorun yok canım bende de rahmin dışında 2 miyom var onun dışında yok hsg falan hepsini yaptırdımcanım sen çok erken strese girmişsin yaşın genç ise stres yapma olur mutlaka doğal yoldan bile şansın var senin ...tabi bu süreçte sıkıntı var mı yok mu ona bakabilirsin eşin spermiyogram bakar sen de hsg çektirirsin yaptın galiba bunları değil mi*
o zaman sıkıntı yok strese gerek yok olacak inş. aşılama falan dene tabi ama olmazsa da stres yapma olur olacak ben hep öyle inanıyorum bir şekilde olacak zamanı vardır muhakkak..Çok şükür eşimde sorun yok canım bende de rahmin dışında 2 miyom var onun dışında yok hsg falan hepsini yaptırdım
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallaho zaman sıkıntı yok strese gerek yok olacak inş. aşılama falan dene tabi ama olmazsa da stres yapma olur olacak ben hep öyle inanıyorum bir şekilde olacak zamanı vardır muhakkak..
Merhaba aşılama ağrılı bir işlemmiAY inşallah yaa27 sinde oldunuz yani aşılamayı. Var mı peki bi değişiklik herhangi bir belirti? Çok erken biliyorum ama insan merak ediyor işte benim çok fazla kasıklarım ağrıyo geçen ay da böyle olmuştu tutmamıştı o yüzden pek ümidim yok aslında
Cok ağrısı yok spermi enjekte ederken biraz oluo o kadarMerhaba aşılama ağrılı bir işlemmi
Ameliyathane ortamındamı oluyorCok ağrısı yok spermi enjekte ederken biraz oluo o kadar
Bi odada alttan ultrasona bakılan çatal mi diolar onun üstünde oluo işlemden sonra yarim saat yatiriolarAmeliyathane ortamındamı oluyor
Tamam canım anladım ameliyathane değil yanıBi odada alttan ultrasona bakılan çatal mi diolar onun üstünde oluo işlemden sonra yarim saat yatiriolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?