Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşın kaç tüp bebek düşünmez misin artık ben 2 den sonra olmazsa tüp denemeyyi düşünüyorum..
Yaşım 27 tüp bebek daha yorucu bir süreç diye biraz bekletmek istiyorum. Ve belki de gerek kalmaz diye ümit ederek her seferinde ihtimal daha da artıyor diye aslında istiyorum biraz da. Hem maddi olarak da tüp bebeğe hazır değiliz. Yaklaşık iki yıl daha düşünemeyiz maalesef Senin yaşın kaç sen neden ikiden sonra direkt tüp bebek düşünüyosun

Çok teşekkür ederim canım benim umut vermeye çalışıyosun hala ince düşüncen için sana minnettarım bu mesajından sonra ben de neden olmasın ki gerçekten Allahın hakkı üç dedim kendi kendime

3. Yu de dene canim ondan sonra doktor hastane degisikligine git bende bu tutmazsa hastane degistirmek istiorum gecenki hadiseden dolayi bide doktorlar hic adam akıllı aciklama yapmio hep aklında soru işareti zaten stresli bi dönem onlar bisi demedikce iyce dusunup stres oluon testini erken yaptın gün doğmadan neler doğar su zamanda Rabbim vermiosa bizi biseylerden koruo demekki dierek tevekkül edelim O en guzelini bilir

Çok teşekkür ederim canım benim umut vermeye çalışıyosun hala ince düşüncen için sana minnettarım bu mesajından sonra ben de neden olmasın ki gerçekten Allahın hakkı üç dedim kendi kendime
Sen yaptın mı canım test ne durumdasın inşallah sizlerden güzel haberler alıp sevinicem

Sen yaptın mı canım test ne durumdasın inşallah sizlerden güzel haberler alıp sevinicem

Canım yaşın daha genç bide ben 1. Aşılamam tutmadığında sordum doktoruma ara vereyim mi aşılama için dedim vermezsen daha iyi olur önceki ilaçlar birbirini destekler dedi 3.de olmazsa dedim aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalma olasılığında olur dedi ilaçların etkisi devam eder bikaç ay dedi dene 3ü sonra kendini biraz dinle bence ben öyle yapıcam hiçbi zamanda ümitsiz olma sizinde sorun yoktu sanırım dimi

Evet çok şükür bizim de bi sorunumuz yok. Sebepsiz infertilite. İçimde çok garip bir his var aynı zamanda. Hem bir aşılama daha diyorum hem de sanki bu ay doğal yola bırakınca kendiliğinden oluverecekmiş gibi hissediyorum sanırım bu yüzden bu kararsızlığım. Bir de özelde yaptırmak istiyorum aslında aşılama. Siz nerde yaptırdınız? Bir de özelde aşılama fiyatları hakkında bir bilginiz var mı

33 tüp bebek raporu için bir kez daha denerim sonra tüpe geçicem canım benim vaktim az..

biraz daha dene o zaman canım sen gençsin hala şansın var zamanın var bence ben 33 o yüzden tüpe yönelicem

Ben özelde yaptırdım canım hatayda 1500 tl aşılama sadece birde gonal f için para verdik canım toplam 2000 civarı oldu

Ne zamandır gebelik oluşmadı canım inan bende bazen düşünüyorum çok mu abartıyorum rahat bıraksam mı diye ama çevre biraz etkiliyo sanırım

Ne zamandır gebelik oluşmadı canım inan bende bazen düşünüyorum çok mu abartıyorum rahat bıraksam mı diye ama çevre biraz etkiliyo sanırım
Evet muhtemelen bir de kafaya çok takıyoruz olacak olacak bu ay hamile olabilirim diye davranıyoruz sonra ümitlenip hüsrana uğrayınca bırakamıyoruz akışına. Ama sanırım ben bırakıcam çünkü bu ay çalışma günlerimle regl iken muayene olmam gereken günler denk gelmiyor o yüzden mecbur bırakıcam gibi kendi haline yaklaşık 9 aydır oluşmadı gebelik. Sizin ne kadar?

Bizimde 8 ay canım bırak boşver dediğin gibi kafaya tak tak olmuyo zaten sebepsizlerin büyük nedeni stres bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…