Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kisa bi islem zaten sperm tüpünü alirken size okutmuolar mi biz yıkanan yerden aldigimizda tüpü elime verio iki kere okutturuo

Kızlar ne yapmalıyım sizce bu ay ya aşılama arka arkaya yapıldığında ihtimal her seferinde daha da artıyor diye duymuştum ama bilmiyorum üçüncü aşılamayı yaptırsam mı yaptırmasam mı. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum eğer o aşılama yapıyorsa bu defa da onda mı denesem üçüncü aşılamayı diyorum bana bi akıl verin çok sağlıklı düşünemiyorum şu an

Ben ilk aşılamamı oldum doktor 2 defa deniyoruz 2 sindede olmazsa tip bebeğe yönlendiriyoruz dedi

Canım belki değişir bu kadar ümitsiz olma daha 14 gün olmadı sonuçta. Ama ben kendi adıma konuşayım durumlarımız benzer çünkü 2.de tutmazsa Allahın hakkı 3 deyip 3. deneyip sonra biraz dinlenmeye çekilicem canım çünkü yoruldum

Hayırlı sonuçlar al inşallah canım
ya kızlar bu iş çok yorucu değil mi?? yaptırırken canım yandı benim ...daha o anda tutmazsa 2. yapmam diye düşündüm acı geçince yine denerim diye düşündüm spektirum acıttı canımı ve dr gitmiyor fln dedi aşı için zorladılar sert uçlu bişeyler istedi makas gibi bişeyle bir şeyler yaptı aşıyı yapabildi sonra çıkardığında aşının ucunda kan vardı korktum biraz içeriye kesik mi attı ne yaptıysa sonra acımadı açıklama da yapmadılar pek..hsg temizdi benim ama kanallarda darlık mı var ne anlayamadım..

ameliyat oldu zamanında bir şey değişmedi aslında olmasına gerek bile yokmuş bence

yaşın kaç tüp bebek düşünmez misin artık ben 2 den sonra olmazsa tüp denemeyyi düşünüyorum..

Rahim ağzını göremediği için öyle yapmış olabilir canım benimde zorlanmıştı hatta o makas dediğine benim doktorum dişli dedi onu yapmak istemiyorum dedi zorladı o yüzden ama yaptı yaşın kaç canım bence dene 2 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…