İnşallah canım senin ilk heralde aşılamanolmaz ama işte stresten aklıma neler geldihepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşaallah
Kisa bi islem zaten sperm tüpünü alirken size okutmuolar mi biz yıkanan yerden aldigimizda tüpü elime verio iki kere okutturuoMerhaba arkadaşlar bende 2 gün oldu aşılama yapılalı ilk aşılamam. Doktor progestan fitil verdi. Gün aşırı devam dedi. Çatlatma iğnesinden 35 saat sonra aşılama oldu.Aşılama olurken ağrı sızı hissetmedim ama çok saçma stresler yaşadım sperm karışır mı falan diye sizde böyle saçma şeyler düşündünÜz müasistan tüpü doktora verdi doktorda 2 dakikada aşılamayı yaptı
Yok öyle birşey olmadı ama asistan tüpü verirken okuduKisa bi islem zaten sperm tüpünü alirken size okutmuolar mi biz yıkanan yerden aldigimizda tüpü elime verio iki kere okutturuo
Evet ilk , ilkte tutan hiç yok muİnşallah canım senin ilk heralde aşılaman
bugün gittim aşılama oldu. Gün aşırı ilişki önerdiler.Aşılama günü diyo zaten canım aşılamadan sonraki ilişkileri ne zaman gideceksin
Hayırlı sonuclar olsun insAllahbugün gittim aşılama oldu. Gün aşırı ilişki önerdiler.
Bu sayfada yok ilkde tutanda baska sayfalarda ilkde tutan varEvet ilk , ilkte tutan hiç yok mu
Ben ilk aşılamamı oldum doktor 2 defa deniyoruz 2 sindede olmazsa tip bebeğe yönlendiriyoruz dediKızlar ne yapmalıyım sizce bu ay yaaşılama arka arkaya yapıldığında ihtimal her seferinde daha da artıyor diye duymuştum ama bilmiyorum üçüncü aşılamayı yaptırsam mı yaptırmasam mı. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum eğer o aşılama yapıyorsa bu defa da onda mı denesem üçüncü aşılamayı diyorum bana bi akıl verin çok sağlıklı düşünemiyorum şu an
Gerçekten miBu sayfada yok ilkde tutanda baska sayfalarda ilkde tutan var
HayırlısıGerçekten mi
Bu iş birazda nasip işi canım hayırlısı olsun kafanı rahat tutmaya çalışEvet ilk , ilkte tutan hiç yok mu
Hayırlı sonuçlar al inşallah canımbugün gittim aşılama oldu. Gün aşırı ilişki önerdiler.
Canım belki değişir bu kadar ümitsiz olma daha 14 gün olmadı sonuçta. Ama ben kendi adıma konuşayım durumlarımız benzer çünkü 2.de tutmazsa Allahın hakkı 3 deyip 3. deneyip sonra biraz dinlenmeye çekilicem canım çünkü yoruldumKızlar ne yapmalıyım sizce bu ay yaaşılama arka arkaya yapıldığında ihtimal her seferinde daha da artıyor diye duymuştum ama bilmiyorum üçüncü aşılamayı yaptırsam mı yaptırmasam mı. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum eğer o aşılama yapıyorsa bu defa da onda mı denesem üçüncü aşılamayı diyorum bana bi akıl verin çok sağlıklı düşünemiyorum şu an
Bana doktorum 6ya kadar deneniyor ama boşa olur 3ten sonra ihtimal düşüyor dedi 3 kez yapalım dedi canım olmazsa tüp bebek dediBen ilk aşılamamı oldum doktor 2 defa deniyoruz 2 sindede olmazsa tip bebeğe yönlendiriyoruz dedi
ya kızlar bu iş çok yorucu değil mi?? yaptırırken canım yandı benim ...daha o anda tutmazsa 2. yapmam diye düşündüm acı geçince yine denerim diye düşündümHayırlı sonuçlar al inşallah canım
teşekkürler canımHayırlı sonuclar olsun insAllah
ameliyat oldu zamanında bir şey değişmedi aslında olmasına gerek bile yokmuş benceSadece spermiogram testiyle kalmayin esinizin testlerinde kanda hormonlarina ultrasonda varokosel var mi yok mu onlarada baktırın ben onlar istemeden emin olalım die uralojide muayene ettirdim varikosel cikti sperm sayisini etkilemedigi surece ameliyat gerekmiomus ileri hareketliligi düşük biraz asilamaya engel deil dio doktor
yaşın kaç tüp bebek düşünmez misin artık ben 2 den sonra olmazsa tüp denemeyyi düşünüyorum..Kızlar ne yapmalıyım sizce bu ay yaaşılama arka arkaya yapıldığında ihtimal her seferinde daha da artıyor diye duymuştum ama bilmiyorum üçüncü aşılamayı yaptırsam mı yaptırmasam mı. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum eğer o aşılama yapıyorsa bu defa da onda mı denesem üçüncü aşılamayı diyorum bana bi akıl verin çok sağlıklı düşünemiyorum şu an
Rahim ağzını göremediği için öyle yapmış olabilir canım benimde zorlanmıştı hatta o makas dediğine benim doktorum dişli dedi onu yapmak istemiyorum dedi zorladı o yüzden ama yaptı yaşın kaç canım bence dene 2 3ya kızlar bu iş çok yorucu değil mi?? yaptırırken canım yandı benim ...daha o anda tutmazsa 2. yapmam diye düşündüm acı geçince yine denerim diye düşündümspektirum acıttı canımı ve dr gitmiyor fln dedi aşı için zorladılar sert uçlu bişeyler istedi makas gibi bişeyle bir şeyler yaptı aşıyı yapabildi sonra çıkardığında aşının ucunda kan vardı korktum biraz içeriye kesik mi attı ne yaptıysa sonra acımadı açıklama da yapmadılar pek..hsg temizdi benim ama kanallarda darlık mı var ne anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?