Yok deilTamam canım anladım ameliyathane değil yanı
ben 33 yaşındayım 30 yaşında bir düşük yaptım sonra olmadı bu nisanda 4 yıl olacakİnşallah canım benim Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahsizin yaşınız kaç ne zamandır deniyosunuz
Rabbim tez zamanda verir inşallah canımben 33 yaşındayım 30 yaşında bir düşük yaptım sonra olmadı bu nisanda 4 yıl olacak
Evleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşmeEvet canım 8. Ayımız 1 yıldan önce çok gerek görmüyorlar ama gelde bunu bize anlat
Banada progestan verdi hap ama fitil gibi kullande ve gece yatarken 1 tane sana neden 3 verdi acaba meral ettimsanmıyorum ama bilgim yok açıkcası tutunmayı kolaylaştıran arı sütü ama onu biliyorum maddi durum sıkıntısı yoksa eğriçayırdan arısütü ampulü alabilişrsiniz ben kullanıyorum hem yumurta kalitesi için hem tutunmayı kolaylaştırsın diye... bir de bana aşılamadan sonra progestan yazdılar vajinal fitil olarak günde 3 tane o da tutunmayı kolaylaştırıyor
Hemen bakıyormsanmıyorum ama bilgim yok açıkcası tutunmayı kolaylaştıran arı sütü ama onu biliyorum maddi durum sıkıntısı yoksa eğriçayırdan arısütü ampulü alabilişrsiniz ben kullanıyorum hem yumurta kalitesi için hem tutunmayı kolaylaştırsın diye... bir de bana aşılamadan sonra progestan yazdılar vajinal fitil olarak günde 3 tane o da tutunmayı kolaylaştırıyor
Amin inşallah darısı sizlere inşallah çok teşekkür ederimİnşaallah sağlıkla kucağına alırsın 2. Aşılama dimi nerde yaptırmıştınVe bugün aşılamanın tam olarak kaçıncı günü ve aşılama süresince belirti yaşadın mı
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri doğumları olurcanım çok sevindim ben de tam sana cevap yazacaktım daha erken bana hemşire 15. gün kan testi dedi....inşallah sıkıntısız gelişen bir gebelik olur ağır iş yapma stres yapma sakın..maydonoz limon yeme...
Yaa çok teşekkür ederim nolur siz de bana haber verin ve bana herkese dua edinYaaa çok sevindim canımm gözünaydın gelişmelerden haberdar et kucağına sağlıcakla al inşallah
İnşaalh sırf seni okumak için girdim bugünAmin inşallah darısı sizlere inşallah çok teşekkür ederimBugün aşılama gününü sayarsak tam olarak 12.günü. (9.gün 2.91 Di)
Aşılamadan sonra belirtim oldu diyebilirim aslında ama ilk aşılamamda da vardı bunlar ve ilk aşılamam tutmamıştı. Bu ikinci aşılamam. Çalıştığım üniversite eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım canım aşılamamı
Aşılama gününden itibaren kasık ağrım vardı.
6-7-8.günlerde daha da fazlalaştı. Hatta dedim kesin olmadı bu sefer de çünkü ilk aşılamamda da böyle olmuştu aynı belirtiler olmuştu söylediğim gibi. Neyse bu kasık ağrısı garip bi şekilde 9. Günden sonra geçti nerdeyse hiç olmadı. Zaten o arada da beta hcg 2.91 Di.
Dedim demek ki bütün belirtiler iğne etkisiydi ve geçti bitti. İki gün ağladım. Hatta burda sizlerle de konuştum 3. Aşılamayı yaptırsam mı diye. Yani neredeyse tamamen umudu kesmiştim diyebilirim. Ayrıca aşılamanın ilk gününden itibaren aynı kasık ağrım gibi göğüs hassasiyeti ve acıması hiç geçmedi. 9.güne kadar. 9. Günden sonra hafifledi. Şu an 12. Gün mesela uçlarına dokununca hafif bi acıma var o kadar. İnanın ben de çok şaşkınım. İnternetim olmadığı için de yazamadım tüm gün. Kafamı toparlayınca aklıma gelen bi belirti olursa yazarım canım. Ha bir de dün akşam sizlere yazdığım kesik süt gibi fındık kadar akıntı üç beş kere oldu iç çamaşırımda gördüm. Bilmiyorum bunlar belirti mi ama öyle ya da böyle inşallah siz de pozitif sonuç alacaksınız
Yaa çok teşekkür ederim çok şükürOyyyy cok cook sevindim canım Rabbim saglikla sihhatle kavustursun İnşaAllah hamilelik boyunca tüm olumsuzluklardan korusun Rabbim
Canım belki iğnenin etkisi sende çabuk geçiyordur o yüzden iğnenin etkisi bitince ilk kasık ağrıları da bitiyor bence. O yüzden senin kısa sürmüş olabilir. Sonraları artık sona doğru sadece günde birkaç kere iğne batması gibi oluyor kasıkta. Benim öyle oldu. O aman aman çok ağrıyor dediğim günler bence hala iğne etkisiydi çünkü bende iğne etkisi yaklaşık 10-11 günde geçiyordu. Kasık ağrılarım da 9.günden sonra geçti. Ben o yüzden böyle bir mantık kurdum kafamda.İnşaalh sırf seni okumak için girdim bugünbenim aşılama 4 . Gün kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti hiç biri yok sebepsiz inferlite miydi seninde kaç yıldır bekliyorsun bu güzel haberi peki
Allah razı olsun amin inşallahşimdi bize sürecin nasıl geliştiğini anlatabilirsin mutlu mutlu bu topicten çıkan ilk hamile olarak bize uğur getirsin gebeliğin sağlıkla büyüt inş.
Bende hiç bi ağrı sızı olmadı o yüzden şaşırdım .bizde sebepsiz 1,5 yıldan fazla oldu .İnşaalh canımm hayırlı sonuçlanır herkesin ki bizi gelişmelerden haberdar etCanım belki iğnenin etkisi sende çabuk geçiyordur o yüzden iğnenin etkisi bitince ilk kasık ağrıları da bitiyor bence. O yüzden senin kısa sürmüş olabilir. Sonraları artık sona doğru sadece günde birkaç kere iğne batması gibi oluyor kasıkta. Benim öyle oldu. O aman aman çok ağrıyor dediğim günler bence hala iğne etkisiydi çünkü bende iğne etkisi yaklaşık 10-11 günde geçiyordu. Kasık ağrılarım da 9.günden sonra geçti. Ben o yüzden böyle bir mantık kurdum kafamda.
Aynen bizim de sebepsiz infertiliteydi. Yaklaşık bir yıldır bekliyorum, 9 aydır deli divane bekliyordum. Çok şükür. Daha tam belli değil tabii test tekrarı yapıcam iki günde bir. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim ve inşallah sizlerin de pozitif olur
Banada sabah akşam verdi canım fitil şeklindeEvleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşme
Banada progestan verdi hap ama fitil gibi kullande ve gece yatarken 1 tane sana neden 3 verdi acaba meral ettim
İnşallah canım benim kendimden pek bi umudum yok şuan çünkü kasık ağrım falan çok nadir oluyoYaa çok teşekkür ederim nolur siz de bana haber verin ve bana herkese dua edinBenim de dualarım sizinle olacak
Sende gelişmelerinden haber ver canım inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınYaa çok teşekkür ederim nolur siz de bana haber verin ve bana herkese dua edinBenim de dualarım sizinle olacak
Canım bence geçmiştir iğnenin etkisi gidip kan verseneArkadaslar Cuma günü kanda baktircakdim ama duramadimmbu saatte wc kalkmisken nasilsa yoktur die test yaptım hafif silik cizgi çıktı ignenin etkisi olabilir mi ki hala 25 kasimda catlatma ignesi vurundum 27 kasimda asilamam yapıldı var die umid etmek istiorum ama sonunun hüsran olmasini da istemiorum dua edin doğru olsun
Yarin doktor kontrolum var o zaman veriyim diom ya da sabah acile gidip orda veriyim diorum bakalimCanım bence geçmiştir iğnenin etkisi gidip kan versene
Ver canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahYarin doktor kontrolum var o zaman veriyim diom ya da sabah acile gidip orda veriyim diorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?