İnsAllah canim bu saatte uyandirip test yaptıran Rabbim gosterdigi sonuc da hayırlı olur insAllah dualarimdasinizVer canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Sende duamdasın canım ben inanıyorum pozitif sonucunİnsAllah canim bu saatte uyandirip test yaptıran Rabbim gosterdigi sonuc da hayırlı olur insAllah dualarimdasiniz
İnsAllah canim benimSende duamdasın canım ben inanıyorum pozitif sonucun
Naptın canım gittin mi doktoraİnsAllah canim benim
SABAH 1 AKŞAM 2 DEDİ BEN DE BİLMİYORUM CANIM O GÜN CANIM YANMIŞTI BİR DE BENİ 10 DK FALAN YATIRDILAR HEMEN KALDIRDILAR SONRA SIRADA İNSAN VARDI DİYE O YÜZDEN ÇOK İRDELEMEDİM HEMEN ARABAYA GİDİP UZANAYIM DİYE..Evleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşme
Banada progestan verdi hap ama fitil gibi kullande ve gece yatarken 1 tane sana neden 3 verdi acaba meral ettim
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri doğumları olurSiz de mutlaka haber verin olur mu İnanıyorum pozitif
nerden baksan 14 gün olmuş bence hamile olabilirsin kan testinde belli olur hadi inşallah bir güzel haber de senden bekliyoruz..Yarin doktor kontrolum var o zaman veriyim diom ya da sabah acile gidip orda veriyim diorum bakalim
inşallah tatlım bu arada senle ben hemen hemen aynı aşılama yapmışız bugün benim 4. günüm aşılama gününü saymıyorum.Rabbim tez zamanda verir inşallah canım
Canım kaçıncı gün gelişmemiş olduğunu anladınYok gelişmemiş benimkiler yine. 3 gün daha kullanıcam
Evet benimde 7. Günüm hadi inşallah güzel haberler alırızinşallah tatlım bu arada senle ben hemen hemen aynı aşılama yapmışız bugün benim 4. günüm aşılama gününü saymıyorum.
Geldim canim kan sonucunu bekliorum daha çıkmadıNaptın canım gittin mi doktora
Ayy hadi inşallah haber ver canım dualarım seninleGeldim canim kan sonucunu bekliorum daha çıkmadı
Yaa ben de sana yazmak içi boş girdim İnternetim yok diye. Bence hamilesin, hemen kan ver lütfenArkadaslar Cuma günü kanda baktircakdim ama duramadimmbu saatte wc kalkmisken nasilsa yoktur die test yaptım hafif silik cizgi çıktı ignenin etkisi olabilir mi ki hala 25 kasimda catlatma ignesi vurundum 27 kasimda asilamam yapıldı var die umid etmek istiorum ama sonunun hüsran olmasini da istemiorum dua edin doğru olsun
Amin inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinSende gelişmelerinden haber ver canım inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Yaaa kan vermişsin bile hadi çıkmadı mı bize güzel haberler ver inşallah hiç fire vermeden gebelikle devam etsin bu sayfaGeldim canim kan sonucunu bekliorum daha çıkmadı
Olsun canım geç olsun güç olmasınYaa verdim de daha sonuç cikmadi benim hormon problemim vardi endokrinde verdim her zaman iki saatte cikan sonuc bugün cikmadi sonuc yarina kaldı bende gidip tekrar acilde kan verdim onun sonucunu bekliom bi terslik var üstümde cekiom
Olsun olsun olumlu düşün benim de çok terslik çıktı kan verirken kan biyokimyada bekledi falan tekrar barkod çıkardım gönderdim ettim iki saatte çıkacak şey 5 saati bulmuştu öyleYaa verdim de daha sonuç cikmadi benim hormon problemim vardi endokrinde verdim her zaman iki saatte cikan sonuc bugün cikmadi sonuc yarina kaldı bende gidip tekrar acilde kan verdim onun sonucunu bekliom bi terslik var üstümde cekiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?