Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evleneli ne kadar oldu peki 8 ay uzun değil ya ümitsizliğe düşme

Banada progestan verdi hap ama fitil gibi kullande ve gece yatarken 1 tane sana neden 3 verdi acaba meral ettim
SABAH 1 AKŞAM 2 DEDİ BEN DE BİLMİYORUM CANIM O GÜN CANIM YANMIŞTI BİR DE BENİ 10 DK FALAN YATIRDILAR HEMEN KALDIRDILAR SONRA SIRADA İNSAN VARDI DİYE O YÜZDEN ÇOK İRDELEMEDİM HEMEN ARABAYA GİDİP UZANAYIM DİYE..

Yaa ben de sana yazmak içi boş girdim İnternetim yok diye. Bence hamilesin, hemen kan ver lütfen Ayrıca benim senden bir gün sonra yapıldı aşılamam benim belli oldu gibi baksana senin kesin belli olur

Yaa verdim de daha sonuç cikmadi benim hormon problemim vardi endokrinde verdim her zaman iki saatte cikan sonuc bugün cikmadi sonuc yarina kaldı bende gidip tekrar acilde kan verdim onun sonucunu bekliom bi terslik var üstümde cekiom

Yaa verdim de daha sonuç cikmadi benim hormon problemim vardi endokrinde verdim her zaman iki saatte cikan sonuc bugün cikmadi sonuc yarina kaldı bende gidip tekrar acilde kan verdim onun sonucunu bekliom bi terslik var üstümde cekiom
Olsun canım geç olsun güç olmasın

Olsun olsun olumlu düşün benim de çok terslik çıktı kan verirken kan biyokimyada bekledi falan tekrar barkod çıkardım gönderdim ettim iki saatte çıkacak şey 5 saati bulmuştu öyle ilk verdiğim kan böyleydi. İkinci yani dün bakılan da arkadaşım yoğun bakımın yoğunluğundan pc nin karşısına oturup bi bakamamıştı sonucuma Çok şükür ki en sonunda olumlu sonuçlandı Senin de böyle olur inşallah o yüzden bunda da vardır bi hayır pozitif alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…