Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay ne güzel bir haber üst üste güzel haberler geliyor ilk aşılamanız mıydı?? süreç nasıldı sizin??
2. Asilamamdi canim ilki agustosta olmuştu negatif sonuclandi asilama gunu dahil bir hafta boyunca hic belirtim olmadi bu pazartesiden itibaren gogus uclarim acimaya başladı ignenin etkisidir diodum ara ara kasık ağrısı oluodu anlik gelip gecici suan hala gogus ucu acisi var dokununca Rabbim sizlere de nasip etsin insAllah

Nerde yaptırdınız aşılamayı özel devlet

inşallah sağlıkla büyüt canım ..ben de devlette yaptırdım sen gibi benimki ilk bakalım sonuç ne olacak eşinle ilgili bir sorun yoktu değil mi?? varsa değerler benziyor mu diye soracağım da

inşallah sağlıkla büyüt canım ..ben de devlette yaptırdım sen gibi benimki ilk bakalım sonuç ne olacak eşinle ilgili bir sorun yoktu değil mi?? varsa değerler benziyor mu diye soracağım da
Esimde ileri hareketlilik biraz düşük demis heralde de ben girememistim yanina asilamaya engel deil demislerdi ultrasonda varikosel çıkmış spermm gecisini engellemio die ameliyata gerek yok demis doktor insAllah hayirli sonuclarin olur canim dualarimdasiniz ama su söze gercekden katildim kafana takmiycan salacan diolar ya covid sonucu olayindan sonra nasilsa olmuycak die umursamadim asilama olmus gibi davranmadim bile ilk asilamada bi yemek yapiodum yatiodum bunda ole yapmadim

anladım canım ben zaten kafaya takmayı bırakalı baya oldu canım 4 yıldır denemediğim şey kalmadı her deneme her dr görüşmesi sürekli neden olmuyor diye ağlamalar....saldım artık zamanı vardır elbet olacak diye inanıyorum..

Aynen canim en iyisini yapiosun bende 1.5 senelik evliyim ilk 5 ay bi test sonucu bekledik yapmadık sonrada istemeye başlayınca her adet basi aglamalar depresyona girmeler atlattiydim o evreyi uzuluodum ama dedigin gibi zamani var Rabbimin bi bildigi var die dusunmeye basladim şükür karsiligini aldim insAllah en kisa zamanda sizlerde alırsınız sizde sıkıntı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…