Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devlette aşılama ücreti var mı
Ben çalıştığım hastanede yaptırmıştım ikisini de. Doktorum herhangi bir ücret almadı Gonal-f le yaptık aşılamayı. Sadece onlara para verdim bi de sperm yıkamaya para verdik onu özel hastanede yaptırdığımız için. Yani toplamda bu ay 750 TL ye falan mal oldu ortalama. İlk aşılamam da 1000 lira falan olmuştu ilaçlarla çünkü fazla doz yazmıştı. Bu arada benim çalıştığım yer de devlet hastanesi. Yani bu tarz yerlerde yaptırırsanız sadece ilaçlara para verirsiniz.

Kızlar kafanızdan nasıl attınız peki ya ben ister istemez düşünüyorum bianda geliyo acaba tuttu mu tutmadı mı diye sizde olmadı mı hiç ya

ben de sıkıntı yok tavuk gibi yumurtladım bu ay sen de dikkat et canım ağır iş yapma yorma kendini pek bitki çayı kahve vs içme sağlıkla gelişir inşallah

Kızlar kafanızdan nasıl attınız peki ya ben ister istemez düşünüyorum bianda geliyo acaba tuttu mu tutmadı mı diye sizde olmadı mı hiç ya
Canim kafadan atmak kolay olmuo ama aşılama günü yazmıştım sinir stres tavandi bende o catala yatınca nasilsa tutmuycak diodum heveslenmedim ilkteki gibi ole yani

Canim kafadan atmak kolay olmuo ama aşılama günü yazmıştım sinir stres tavandi bende o catala yatınca nasilsa tutmuycak diodum heveslenmedim ilkteki gibi ole yani
Hayırlısı olsun canım inşallah bizde güzel haberler alabiliriz sende gelişmelerinden haberdar et rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

İnsAllah canom yazarım tabi bide belirti olarak idrara cikiodum iki uc gun oncesine kadar iki yudum su iciodum cok gecmio lavaboya gidiodum geceleri uyaniodum
Hayırlısı olsun canım inşallah bizde güzel haberler alabiliriz sende gelişmelerinden haberdar et rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Ankara sehir hastanesinde yaptirdim ucretsiz asilama klomenle birlikte catlatma ignesini sgk karsilamiomus catlatma ignesine para verdim sadece 132 tl o kadar
Canım süreç nasıl ilerledi doktorun kimdi memnun kaldın mı

Canım süreç nasıl ilerledi doktorun kimdi memnun kaldın mı
Canim sabit doktor yok malesef orda bi gittigin doktoru ikinci kez gormek arada bi denk gelio tüm tahllilleriniz yapildiktan sonra yumurta takibi yapilio tedavi şeklinize göre klomen ve ovitrella catlatma ignesi kullaniolar genelde ilk basta yumurta istenilen boyuta gelince asilama asamasi sonra sonuclanmasini beklion memnun kaldim mi söyle tahliller yonunden memnun kaldım hsg için falan ultrasonlar icin fazla beklemedim ama doktorlar ilgili gormedim yani lafi kerpetenle alion agizlarindan sormadan bisi demiolar mesela ultrasonda yumurtalara bakio hemsireye dio su kafar yumurta su mmlim die kendi dillerince sana dönüp iki yumurtan var sagda ya da solda boyutları su kadar die sürekli doltor degismesinden memnun deildim açıkçası gebelik takibini orda dusunmuorum

Anladım canım çok teşekkür ederim Peki hsg zorunlu mu ben çektirmek istemiyorum da

Anladım canım çok teşekkür ederim Peki hsg zorunlu mu ben çektirmek istemiyorum da
Hsg zorunlu malesef bende doktora istemiyorum dedim sağlıklı olmaz dedi 5 dklık bişey dedi anesteziyle yapalım dedi hissetmedim bile kalktığımda bitmişti geçen Cuma çektirdim geçti btti bu süreçte en korktuğum oydu ama korkulacak bişey değil şükür iyi geçti erkek kaynaklı aşılama yapıcaz bizde inşallah bizede çok aratmaz rabbim

Öyle mi canım peki devlette mi oldun, bide öyle yani belli bi adet gününde falan mı yapılıyo yoksa hemen gel şimdi yapalım denilcek bişey mi ben de aşırı korkuyorum düşük seviyede vajinismusum da var zaten

Özelde yaptırdım canım ben . Bende savaştım vajinismusla 5 ay kadar ama geçti gitti bebek için nelere katlanılmıyorki bak ben korkmadıysam kimse Korkmaz emin ol hastane kokusundan kaçan bir insandım Rabbim öyle bir kolaylık verdiki korkmadım bile Sende cesaretini topla hiç korkma bol bol inşirah suresini oku . Adetin 7 veya 8 günü çekiyorlar ben aşılama için gittiğimde adetime 1 2 gün vardı hemen olsun bitsin diye tedaviye başlamak için gittim doktor hsg dedi istemiyorum dedim senin gibi eşim biraz destek oldu bi cesaretle gittim

Allah razı olsun senden ya Evet hiç istemiyorum dedim en kötü ihtimalle aşılama tutmaz dedim doktora zaten ihtimali çok düşük ne bileyim devlette yaptırıcam acaba hoyrat mı davranırlar

Allah razı olsun senden ya Evet hiç istemiyorum dedim en kötü ihtimalle aşılama tutmaz dedim doktora zaten ihtimali çok düşük ne bileyim devlette yaptırıcam acaba hoyrat mı davranırlar
Yok canım neden hoyrat davransınlar bunca insan çektirmiş .Aynı senin dediğini dedim bu ay normal aşılama yapalım tutmazsa bidakine hsg çekelim dedim Hangi şehirdesin canım sorun kim kaynaklı

Yok canım neden hoyrat davransınlar bunca insan çektirmiş .Aynı senin dediğini dedim bu ay normal aşılama yapalım tutmazsa bidakine hsg çekelim dedim Hangi şehirdesin canım sorun kim kaynaklı
Ankara canım ben pkoyum eşimde de mırfoloji ve hız sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…