Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun senden ya Evet hiç istemiyorum dedim en kötü ihtimalle aşılama tutmaz dedim doktora zaten ihtimali çok düşük ne bileyim devlette yaptırıcam acaba hoyrat mı davranırlar
Bende kk daki yorumlara bakarak çok stresli girmiştim rahim filmine Zeynep Kamilde çektirdim ama çekenler çok ilgililerdi sanırım asistan yada yeni mezunlardı benim adet sürecim sancılı olduğu için ağrısını ona benzettim 10 saniye falan sürdü oda . Her yorumu okuyup Kendini çok korkutma derim

Ay allah razı olsun sizden ya

Ay allah razı olsun sizden ya
Cümlemizden Ben resmen titreyerek girdim düşün korkumu ama acısı yada ağrısı diyim aynı adet sancısının doruk noktası gibi 10 saniye sürüyor ve geçiyor Rahime ilaç enjekte ediyorlar tabiki bir acısı olacak ama kısa sürüyor sonrasın da biraz kanama oluyor o kadar adetin sancılı geçiyorsa zorlanmaZsın

Şehir hastanesinde çekilirsen bilkentte yenı hastane olduğu için cihazlarıda son teknolojidir belki hiç ağrın olmaz

Canım çok rahatlattın beni gerçekteb peki bişey daha sorabilir miyim hsg ve aşılama aynı ay yapılabiliyor mu?

Canım çok rahatlattın beni gerçekteb peki bişey daha sorabilir miyim hsg ve aşılama aynı ay yapılabiliyor mu?
Hsg sonrasi 6 ay hamile kalma sansin yuksek oluomus ya degerlerine gore yaparlar ya da yapmazlar ben 6 temmuzda cekinmistim regl olduktan sonra asilama olmustu

Anladım canım çok teşekkür ederim Peki hsg zorunlu mu ben çektirmek istemiyorum da
Cekiolar tedavi başlangıcında adetin 2. Ya da 3. Gunu hormon değerlerine bakiolar smear testi yapiolar esinizden spermiogram testi sonrafa hsg vajinal ultrason meme dopleri cekmislerdi benden ilk gittigimde hatırladıklarim bunlar hsg yazilanlar gibi zorlu bisi deil kendinizi kasmadikca rahatca geçeceğinden eminim

Yumurtaların büyüsün diye hangi ilacı kullandın tatlım ve kaç doz çatlatma iğnesi yapıldı

Evet sabah tekrar muayene oldum çok şükür büyüme var yumurtalarda. Gece 23 te ovitrelle yapıcam nasipse cumartesi günü de aşılama olacak Siz yarın mı gidecektiniz kontrole?
Hangi ilacı kullandın yumurtaların büyüsün diye canım ve kaç doz çatlatma iğnesi oldun

Yumurtaların büyüsün diye hangi ilacı kullandın tatlım ve kaç doz çatlatma iğnesi yapıldı
Canım ben Gonal-f iğne kullandım. 75 ten 7 gün falan yaptım toplamda. Yanında da kuru incir, çiğ badem tükettim. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım bir tane sadece. Yani bir enjektör.

Bende tüm tahlil ve hsglerimi orda yaptırdım ama aşılamayı özelde yaptırdım memnun kaldın mı Zeynep kamilde aşılama sürecin nasıldı
artıları ve eksileri var bence artıları ücret sadece 550 lira ilaç parası ödedim ayrıca güzel takip ettiklerini düşünüyorum çünkü nerdeyse her gün çağırdılar benim çok yumurta oldu ve yakındı mm ler çoklu çoğul gebelik olur diye her gün baktılar ve kan testiyle e2 bakarak yaptılar aşılamayı

eksileri ise doğru düzgün bir şey soramıyorsun aşılama günü canım yandı biraz kabaca davranıyorlar gibi onları yargılamıyorum tabi ki ama özelde böyle olmuyordur diye düşünüyorum bir de ben 10 dk falan ancak yatabildim sırada insan vardı kaldırdılar özelde yarım saat yatıyor insanlar.. hemen arabaya gidip uzandım tuttumu bilmem
aşılama yaptırırken dr içerde konuşuyordu şöyle duydum oranın lab iyiymiş imsi yöntemi kullanılıyormuş bu da erkek infertilitesi yaşayanlar için iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…