- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Bende kk daki yorumlara bakarak çok stresli girmiştim rahim filmine Zeynep Kamilde çektirdim ama çekenler çok ilgililerdi sanırım asistan yada yeni mezunlardıAllah razı olsun senden yaEvet hiç istemiyorum dedim en kötü ihtimalle aşılama tutmaz dedim doktora zaten ihtimali çok düşük ne bileyim devlette yaptırıcam acaba hoyrat mı davranırlar
Ay allah razı olsun sizden yaBende kk daki yorumlara bakarak çok stresli girmiştim rahim filmine Zeynep Kamilde çektirdim ama çekenler çok ilgililerdi sanırım asistan yada yeni mezunlardıbenim adet sürecim sancılı olduğu için ağrısını ona benzettim 10 saniye falan sürdü oda . Her yorumu okuyup Kendini çok korkutma derim
Aaa hangi doktorlara gittin peki canım yaBende ankaradayımneresinde oturuyorsun benımde erkek kaynaklı canım
Senin olduğun yerde zahide küçüğe gidiyorum canım kliniğe gittim muayne için hsg koruda çekildi sen şehir hastanesinemi gidiyorsunAaa hangi doktorlara gittin peki canım yaben çukurambardayım
CümlemizdenAy allah razı olsun sizden ya
Şehir hastanesinde çekilirsen bilkentte yenı hastane olduğu için cihazlarıda son teknolojidir belki hiç ağrın olmazCümlemizdenBen resmen titreyerek girdim düşün korkumu ama acısı yada ağrısı diyim aynı adet sancısının doruk noktası gibi 10 saniye sürüyor ve geçiyor Rahime ilaç enjekte ediyorlar tabiki bir acısı olacak ama kısa sürüyor sonrasın da biraz kanama oluyor o kadar adetin sancılı geçiyorsa zorlanmaZsın
Canım çok rahatlattın beni gerçektebCümlemizdenBen resmen titreyerek girdim düşün korkumu ama acısı yada ağrısı diyim aynı adet sancısının doruk noktası gibi 10 saniye sürüyor ve geçiyor Rahime ilaç enjekte ediyorlar tabiki bir acısı olacak ama kısa sürüyor sonrasın da biraz kanama oluyor o kadar adetin sancılı geçiyorsa zorlanmaZsın
1 ay arayla yapıyorlar canımCanım çok rahatlattın beni gerçektebpeki bişey daha sorabilir miyim hsg ve aşılama aynı ay yapılabiliyor mu?
Hsg sonrasi 6 ay hamile kalma sansin yuksek oluomus ya degerlerine gore yaparlar ya da yapmazlar ben 6 temmuzda cekinmistim regl olduktan sonra asilama olmustuCanım çok rahatlattın beni gerçektebpeki bişey daha sorabilir miyim hsg ve aşılama aynı ay yapılabiliyor mu?
Cekiolar tedavi başlangıcında adetin 2. Ya da 3. Gunu hormon değerlerine bakiolar smear testi yapiolar esinizden spermiogram testi sonrafa hsg vajinal ultrason meme dopleri cekmislerdi benden ilk gittigimde hatırladıklarim bunlar hsg yazilanlar gibi zorlu bisi deil kendinizi kasmadikca rahatca geçeceğinden eminimAnladım canım çok teşekkür ederimPeki hsg zorunlu mu ben çektirmek istemiyorum da
Yumurtaların büyüsün diye hangi ilacı kullandın tatlım ve kaç doz çatlatma iğnesi yapıldıMerhabaİlk aşılamam 4 kasımda yapıldı ama maalesef tutmadı İkinci aşılamam yapılacak. Dün (19.11.20) Gonal-f iğneye başladım. Salı günü yumurtalarıma bakılıp aşılama günü planlanacak. Birlikte hazırlanmak, yorumları okumak, bu süreci birlikte beklemek bana iyi geliyor. Umut oluyoruz, destek oluyoruz birbirimize. O yüzden bu konuyu açmak istedim Yorumlarınızı cevaplarınızı bekliyorum umarım hepimiz bu ay hamile olduğumuzu burdan haykırarak söyleriz
Hangi ilacı kullandın yumurtaların büyüsün diye canım ve kaç doz çatlatma iğnesi oldunEvet sabah tekrar muayene oldum çok şükür büyüme var yumurtalarda. Gece 23 te ovitrelle yapıcam nasipse cumartesi günü de aşılama olacakSiz yarın mı gidecektiniz kontrole?
ben zeynep kamilde yaptırıyorum aşılamayı canımİstanbuldan kimse yok mu ya
Şehir hastanesinde çekilirsen bilkentte yenı hastane olduğu için cihazlarıda son teknolojidir belki hiç ağrın
Bende tüm tahlil ve hsglerimi orda yaptırdım ama aşılamayı özelde yaptırdım memnun kaldın mı Zeynep kamilde aşılama sürecin nasıldıben zeynep kamilde yaptırıyorum aşılamayı canım
Canım ben Gonal-f iğne kullandım. 75 ten 7 gün falan yaptım toplamda. Yanında da kuru incir, çiğ badem tükettim. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım bir tane sadece. Yani bir enjektör.Yumurtaların büyüsün diye hangi ilacı kullandın tatlım ve kaç doz çatlatma iğnesi yapıldı
Anladım canım teşekkür ederimCanım ben Gonal-f iğne kullandım. 75 ten 7 gün falan yaptım toplamda. Yanında da kuru incir, çiğ badem tükettim. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım bir tane sadece. Yani bir enjektör.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte siz de mucizenize kavuşursunuzAnladım canım teşekkür ederim
Amin canımRica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte siz de mucizenize kavuşursunuz
artıları ve eksileri var bence artıları ücret sadece 550 lira ilaç parası ödedim ayrıca güzel takip ettiklerini düşünüyorum çünkü nerdeyse her gün çağırdılar benim çok yumurta oldu ve yakındı mm ler çoklu çoğul gebelik olur diye her gün baktılar ve kan testiyle e2 bakarak yaptılar aşılamayıBende tüm tahlil ve hsglerimi orda yaptırdım ama aşılamayı özelde yaptırdım memnun kaldın mı Zeynep kamilde aşılama sürecin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?