Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk asilamada yarim saat ikinci de 15 dk durdurdular

Canım ben Gonal-f iğne kullandım. 75 ten 7 gün falan yaptım toplamda. Yanında da kuru incir, çiğ badem tükettim. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım bir tane sadece. Yani bir enjektör.
Degerine bidaha baktirdin mi canim artmış mı

Merhaba bende z. Kamilde yaptırdım asılama cuma günü e2 değerime bakmadı lar... Aşılama günümü baktılar size acaba

Kızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
Yok canım benim iki aşılamada da bakılmadı çatlamış mı diye. Benim de çok kafama takılmıştı. Umarım ilişkiye devam etmişsinizdir aşılamadan sonra çünkü bizim muhtemelen aşılamadan sonra ki ilişkilerde tutmuş olabilir ben öyle tahmin ediyorum

3 kez devam ettik canım ama bilmiyorum kafama takıldı kimine bakmışlar çünkü

Merhaba bende z. Kamilde yaptırdım asılama cuma günü e2 değerime bakmadı lar... Aşılama günümü baktılar size acaba
sende sorun olmamıştır ondan ben de fazla yumurta aynı anda büyüdü en fazla 2 olgun yumurta ile aşılama yapıyorlar fazla olursa çoklu çoğul gebelik olur diye yapmıyorlar

Kızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
evet canım üstten ultrasnla bakıyor alttan da hangi taraftaysa çatlama oraya doğru atıyor aşıyı ama bize bilgi vermedi

canım ümitsiz olma ben de ümitli değilim ama kırmızı kartı görmeden de her zaman bir ihtimal vardır diye

canım ümitsiz olma ben de ümitli değilim ama kırmızı kartı görmeden de her zaman bir ihtimal vardır diye düşünmeli
İnşallah canım ya senin ne kadar kaldı aramızda az var sanırım güzel sonuçlar alırız ikimizde inşallah

Benimde bakmadılar e2 progesteron degerine bakdi sonra asilama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…