Benim ilk asilamada yarim saat ikinci de 15 dk durdurdularartıları ve eksileri var bence artıları ücret sadece 550 lira ilaç parası ödedim ayrıca güzel takip ettiklerini düşünüyorum çünkü nerdeyse her gün çağırdılar benim çok yumurta oldu ve yakındı mm ler çoklu çoğul gebelik olur diye her gün baktılar ve kan testiyle e2 bakarak yaptılar aşılamayı
eksileri ise doğru düzgün bir şey soramıyorsun aşılama günü canım yandı biraz kabaca davranıyorlar gibi onları yargılamıyorum tabi ki ama özelde böyle olmuyordur diye düşünüyorum bir de ben 10 dk falan ancak yatabildim sırada insan vardı kaldırdılar özelde yarım saat yatıyor insanlar.. hemen arabaya gidip uzandım tuttumu bilmem
aşılama yaptırırken dr içerde konuşuyordu şöyle duydum oranın lab iyiymiş imsi yöntemi kullanılıyormuş bu da erkek infertilitesi yaşayanlar için iyi
Degerine bidaha baktirdin mi canim artmış mıCanım ben Gonal-f iğne kullandım. 75 ten 7 gün falan yaptım toplamda. Yanında da kuru incir, çiğ badem tükettim. Çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım bir tane sadece. Yani bir enjektör.
Baktırdım canım benim çok şükür 129.1 olmuş bugün. Doktoruma mesaj attım ikiz olabilir dedi. Sen yarın baktırcaksın dimi bi dahaDegerine bidaha baktirdin mi canim artmış mı
Merhaba bende z. Kamilde yaptırdım asılama cuma günü e2 değerime bakmadı lar... Aşılama günümü baktılar size acabaartıları ve eksileri var bence artıları ücret sadece 550 lira ilaç parası ödedim ayrıca güzel takip ettiklerini düşünüyorum çünkü nerdeyse her gün çağırdılar benim çok yumurta oldu ve yakındı mm ler çoklu çoğul gebelik olur diye her gün baktılar ve kan testiyle e2 bakarak yaptılar aşılamayı
eksileri ise doğru düzgün bir şey soramıyorsun aşılama günü canım yandı biraz kabaca davranıyorlar gibi onları yargılamıyorum tabi ki ama özelde böyle olmuyordur diye düşünüyorum bir de ben 10 dk falan ancak yatabildim sırada insan vardı kaldırdılar özelde yarım saat yatıyor insanlar.. hemen arabaya gidip uzandım tuttumu bilmem
aşılama yaptırırken dr içerde konuşuyordu şöyle duydum oranın lab iyiymiş imsi yöntemi kullanılıyormuş bu da erkek infertilitesi yaşayanlar için iyi
Hadi inşallah canımBaktırdım canım benim çok şükür 129.1 olmuş bugün. Doktoruma mesaj attım ikiz olabilir dedi. Sen yarın baktırcaksın dimi bi daha
Senin ne zaman belli olacak Allahın izniyleHadi inşallah canım
Yok canım benim iki aşılamada da bakılmadı çatlamış mı diye. Benim de çok kafama takılmıştı. Umarım ilişkiye devam etmişsinizdir aşılamadan sonra çünkü bizim muhtemelen aşılamadan sonra ki ilişkilerde tutmuş olabilir ben öyle tahmin ediyorumKızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
Çarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kezSenin ne zaman belli olacak Allahın izniyle
3 kez devam ettik canım ama bilmiyorum kafama takıldı kimine bakmışlar çünküYok canım benim iki aşılamada da bakılmadı çatlamış mı diye. Benim de çok kafama takılmıştı. Umarım ilişkiye devam etmişsinizdir aşılamadan sonra çünkü bizim muhtemelen aşılamadan sonra ki ilişkilerde tutmuş olabilir ben öyle tahmin ediyorum
sende sorun olmamıştır ondan ben de fazla yumurta aynı anda büyüdü en fazla 2 olgun yumurta ile aşılama yapıyorlar fazla olursa çoklu çoğul gebelik olur diye yapmıyorlarMerhaba bende z. Kamilde yaptırdım asılama cuma günü e2 değerime bakmadı lar... Aşılama günümü baktılar size acaba
Çarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kez
evet canım üstten ultrasnla bakıyor alttan da hangi taraftaysa çatlama oraya doğru atıyor aşıyı ama bize bilgi vermediKızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
çatlamıştır canım ya mutlaka çatlar 38 saatte3 kez devam ettik canım ama bilmiyorum kafama takıldı kimine bakmışlar çünkü
canım ümitsiz olma ben de ümitli değilim ama kırmızı kartı görmeden de her zaman bir ihtimal vardır diye
İnşallah canım yacanım ümitsiz olma ben de ümitli değilim ama kırmızı kartı görmeden de her zaman bir ihtimal vardır diye düşünmeli
Bende hiç bakmadı da hayırlısı ya bıraktım artık olacağı varsa olur inşallahevet canım üstten ultrasnla bakıyor alttan da hangi taraftaysa çatlama oraya doğru atıyor aşıyı ama bize bilgi vermedi
Senin kaç saat sonra yaptılar canımçatlamıştır canım ya mutlaka çatlar 38 saatte
Baktırdım canım benim çok şükür 129.1 olmuş bugün. Doktoruma mesaj attım ikiz olabilir dedi. Sen yarın baktırcaksın dimi bi daha
Benimde bakmadılar e2 progesteron degerine bakdi sonra asilama olduKızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
Hayırlısı olsun inşallah canım biri benim yumurtam çatlamadı kist olmuş demiş ondan biraz kafama taktımBenimde bakmadılar e2 progesteron degerine bakdi sonra asilama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?