Neden yok ümidin saçmalama bak benim 2.91 di biliyosun iki gün boyunca şiştim ağlamaktan. Sonra size sordum ya hani beyaz akıntım var bi de son bi kez bi daha mı baktırsam diye. O günün sabahı kan verdim 26.45 çıktı hatırlasana resmen mucizeydi. İnşallah senin de böyle bi mucizen olacak ve inşallah benim de sağlıkla devam eder de devam ederiz konuşmayaÇarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kez
Anladım canım. Acile gidebilirsin aslında. Yani hastaneye gidene yasak yok diye biliyorum. Ben cumartesi pazar çalışıyorum hastanede olacağım için pazar günü tekrar baktırıcam. Bence sen de bi yolunu bul tam iki günde bir tekrarla istersenSokağa çıkma yasağı varya pazartesi anca baktirrim canim
Okuma canim her yorumu kafani sakin tutHayırlısı olsun inşallah canım biri benim yumurtam çatlamadı kist olmuş demiş ondan biraz kafama taktım
Ya yakinimdaki hastane pandemi hastanesi dolmusla gitmem lazim gitsem yasak yasak bunun icin mi geldin die bakmazlarsa yedigim cezayla kalırım by seferdeAnladım canım. Acile gidebilirsin aslında. Yani hastaneye gidene yasak yok diye biliyorum. Ben cumartesi pazar çalışıyorum hastanede olacağım için pazar günü tekrar baktırıcam. Bence sen de bi yolunu bul tam iki günde bir tekrarla istersen
İnsAllah burdaki herkesin tutcak ve biz Agustos 2021 anneleri die bi form acip ordan devam etces insAllahHayırlısı olsun inşallah canım biri benim yumurtam çatlamadı kist olmuş demiş ondan biraz kafama taktım
İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olurNeden yok ümidin saçmalama bak benim 2.91 di biliyosun iki gün boyunca şiştim ağlamaktan. Sonra size sordum ya hani beyaz akıntım var bi de son bi kez bi daha mı baktırsam diye. O günün sabahı kan verdim 26.45 çıktı hatırlasana resmen mucizeydi. İnşallah senin de böyle bi mucizen olacak ve inşallah benim de sağlıkla devam eder de devam ederiz konuşmaya
İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olurİnsAllah burdaki herkesin tutcak ve biz Agustos 2021 anneleri die bi form acip ordan devam etces insAllah
Benimde doktorum aşılama günü baktı 35-36 saat aralığında oldu aşılamam sorunca çatlamış dediKızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
Çarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kez
Perşembe günü kaçıncı günün oluyor ben 5 aralıkta yaptırdım aşılamayıÇarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kez
İnşallah canım yasenin ne kadar kaldı aramızda az var sanırım güzel sonuçlar alırız ikimizde inşallah
Senin kaç saat sonra yaptılar canım
Benim ilk asilamada yarim saat ikinci de 15 dk durdurdular
Bilmiorum canim o gun mu kaldım diger günler mi kurcalama kafanı öle insAllah olumlu olcak15 dkka da hamile kaldın sen o zaman ben kafaya takmıyım ihtimal vardır
Sen de haklısın canım bekle o zaman sen bilirsin inşallah güzelce artacakYa yakinimdaki hastane pandemi hastanesi dolmusla gitmem lazim gitsem yasak yasak bunun icin mi geldin die bakmazlarsa yedigim cezayla kalırım by seferde
Kuzucum daha belli değil tabii ki ama doktorumun düşüncesi bu yönde. Ben tek hissediyorum tabi orası ayrıİkiz mi çok sevindim gülsa yaa hepimiz güzel haberler alırız inşaalhhhAğustos anneleride güzelmiş
13. Günüm oluyor canım 4 aralıkta yaptırdım bendePerşembe günü kaçıncı günün oluyor ben 5 aralıkta yaptırdım aşılamayı
İnşallah benimde çatlamıştırBenimde doktorum aşılama günü baktı 35-36 saat aralığında oldu aşılamam sorunca çatlamış dediinşallah
Ayyy inşallah canım inşallahbenim 10 gün var daha 5. gündeyim önce sen varsıninşallah topicten 3.hamile olarak çıkarsın
Canım aslında yatırma sürelerinin önemi yokmuş direk rahmin içine koyuyor ya spermleri 7 8 saniyede onlar zaten harekete başlıyomuş biraz psikolojik açıdan iyi hissedelim diye yatırıyorlarmış benimde 15 dkka yatırdı15 dkka da hamile kaldın sen o zaman ben kafaya takmıyım ihtimal vardır
Bence senin ikiz canımKuzucum daha belli değil tabii ki ama doktorumun düşüncesi bu yönde. Ben tek hissediyorum tabi orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?