Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çarşamba yada perşembe kan vercem canım az kaldı ama hiç beklentim yok bu kez
Neden yok ümidin saçmalama bak benim 2.91 di biliyosun iki gün boyunca şiştim ağlamaktan. Sonra size sordum ya hani beyaz akıntım var bi de son bi kez bi daha mı baktırsam diye. O günün sabahı kan verdim 26.45 çıktı hatırlasana resmen mucizeydi. İnşallah senin de böyle bi mucizen olacak ve inşallah benim de sağlıkla devam eder de devam ederiz konuşmaya

Sokağa çıkma yasağı varya pazartesi anca baktirrim canim
Anladım canım. Acile gidebilirsin aslında. Yani hastaneye gidene yasak yok diye biliyorum. Ben cumartesi pazar çalışıyorum hastanede olacağım için pazar günü tekrar baktırıcam. Bence sen de bi yolunu bul tam iki günde bir tekrarla istersen

Ya yakinimdaki hastane pandemi hastanesi dolmusla gitmem lazim gitsem yasak yasak bunun icin mi geldin die bakmazlarsa yedigim cezayla kalırım by seferde

İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah seninde sağlıklı bi gebeliğin olur

Kızlar aşılama yapılmadan önce ultrasonla baktılar mı yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye benim bakmadan 38 saat sonra direk yaptılar kafama takıldı
Benimde doktorum aşılama günü baktı 35-36 saat aralığında oldu aşılamam sorunca çatlamış dedi

15 dkka da hamile kaldın sen o zaman ben kafaya takmıyım ihtimal vardır
Canım aslında yatırma sürelerinin önemi yokmuş direk rahmin içine koyuyor ya spermleri 7 8 saniyede onlar zaten harekete başlıyomuş biraz psikolojik açıdan iyi hissedelim diye yatırıyorlarmış benimde 15 dkka yatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…