Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah benimde çatlamıştır

Ayyy inşallah canım inşallah ama hiç belirti yok henüz
kimisinde öyle de tutuyor belirti hissettiğimiz hiçbir ayda tutmadı bi de böyle düşün bünye bünye değişiklik oluyor farklı hamileliklerde bile aynı kişide farklı belirtiler oluyor takma bunları

ay o zaman sevindim bak her zaman bir ihtimal vardır

Peki doktor neye göre ikiz dedi
Canım aşılama yaparken üç tane güzel yumurtam vardı o zamanda söylemişti zaten çoğul gebelik olabilir diye. Muhtemelen şimdi de ona dayanarak diyor. Ayrıca değer ilk baktırdığımda 2.91
İki gün sonra 26.45
İki gün sonra 129.1
Biraz fazla artmış sanırım o yüzden de demiş olabilir

evet canım seninki ikiz olabilir

inşallah canım bugün 6.günü göğüslerim hassas 4. günden başladı progestan fitil yüzünden mi acaba sende olmuş muydu
Canım biraz ilaç etkileride oluyo benim ilk aşılamamda çok ağrımıştı göğüslerim progestanın etkiside oluyo bende bide ek kabızlık yaptı progestan canım

Canım biraz ilaç etkileride oluyo benim ilk aşılamamda çok ağrımıştı göğüslerim progestanın etkiside oluyo bende bide ek kabızlık yaptı progestan canım
Ama yerleşme etkiside olabilir canım hadi inşallah
Tabii canım onu takma kafana yatma süresi sorun değil seninde olacak gibi geliyor bana
ay hadi bakalım hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…