İnsAllah canim persembe 134 du onu baz alarak pazartesi bi hesaplama yaparlar heraldeSen de haklısın canım bekle o zaman sen bilirsin inşallah güzelce artacak
inşallah canım bugün 6.günü göğüslerim hassas 4. günden başladı progestan fitil yüzünden mi acaba sende olmuş muyduBilmiorum canim o gun mu kaldım diger günler mi kurcalama kafanı öle insAllah olumlu olcak
kimisinde öyle de tutuyor belirti hissettiğimiz hiçbir ayda tutmadı bi de böyle düşün bünye bünye değişiklik oluyor farklı hamileliklerde bile aynı kişide farklı belirtiler oluyor takma bunlarıİnşallah benimde çatlamıştır
Ayyy inşallah canım inşallahama hiç belirti yok henüz
Canım aslında yatırma sürelerinin önemi yokmuş direk rahmin içine koyuyor ya spermleri 7 8 saniyede onlar zaten harekete başlıyomuş biraz psikolojik açıdan iyi hissedelim diye yatırıyorlarmış benimde 15 dkka yatırdı
yaklaşık 550 civarında ve üstü de olabilir çıkabilir pazartesiİnsAllah canim persembe 134 du onu baz alarak pazartesi bi hesaplama yaparlar heralde
Peki doktor neye göre ikiz dediKuzucum daha belli değil tabii ki ama doktorumun düşüncesi bu yönde. Ben tek hissediyorum tabi orası ayrı
Önce sen baktır sonra ben13. Günüm oluyor canım 4 aralıkta yaptırdım bende
Canım aşılama yaparken üç tane güzel yumurtam vardı o zamanda söylemişti zaten çoğul gebelik olabilir diye. Muhtemelen şimdi de ona dayanarak diyor. Ayrıca değer ilk baktırdığımda 2.91Peki doktor neye göre ikiz dedi
Hayırlısı neyse o olsun canım benim hiç önemli değil sağlıklı olsun hepimizin evladı yeterBence senin ikiz canım
evet canım seninki ikiz olabilirCanım aşılama yaparken üç tane güzel yumurtam vardı o zamanda söylemişti zaten çoğul gebelik olabilir diye. Muhtemelen şimdi de ona dayanarak diyor. Ayrıca değer ilk baktırdığımda 2.91
İki gün sonra 26.45
İki gün sonra 129.1
Biraz fazla artmış sanırım o yüzden de demiş olabilir
10. 11. Günde falan hassasiyet hissetmistim canim fitil kullanmadim bisey diyemiyceminşallah canım bugün 6.günü göğüslerim hassas 4. günden başladı progestan fitil yüzünden mi acaba sende olmuş muydu
Canım biraz ilaç etkileride oluyo benim ilk aşılamamda çok ağrımıştı göğüslerim progestanın etkiside oluyo bende bide ek kabızlık yaptı progestan canıminşallah canım bugün 6.günü göğüslerim hassas 4. günden başladı progestan fitil yüzünden mi acaba sende olmuş muydu
İnşallah canımHayırlısı neyse o olsun canım benim hiç önemli değil sağlıklı olsun hepimizin evladı yeter
Aynen canım ayy inşallah güzel haber alırız hepimizÖnce sen baktır sonra ben
Ama yerleşme etkiside olabilir canım hadi inşallahinşallah canım bugün 6.günü göğüslerim hassas 4. günden başladı progestan fitil yüzünden mi acaba sende olmuş muydu
Tabii canım onu takma kafana yatma süresi sorun değil seninde olacak gibi geliyor banaay o zaman sevindim bak her zaman bir ihtimal vardır
Hayırlısı olsun canım hiç farketmez sağlıklı olsun tek duam oevet canım seninki ikiz olabilir
Canım biraz ilaç etkileride oluyo benim ilk aşılamamda çok ağrımıştı göğüslerim progestanın etkiside oluyo bende bide ek kabızlık yaptı progestan canım
Ama yerleşme etkiside olabilir canım hadi inşallah
ay hadi bakalım hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah hep beraberTabii canım onu takma kafana yatma süresi sorun değil seninde olacak gibi geliyor bana
hadi bakalım bekliyoruz gelişmelerden haberdar et bizi terk etmeHayırlısı olsun canım hiç farketmez sağlıklı olsun tek duam oinşallah senin de olacak ben inanıyorum ve dua ediyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?