Baktırdım canım çoookkk şükür 260.7 olmuşGulsa2 canim baktirdin mi betana kaç olmuş
Çok şükür yarın baktircam canimBaktırdım canım çoookkk şükür 260.7 olmuşSen baktırabildin mi yarın mı baktırcaksın
İnşallah sen de çok güzel yükselmiş değerler alırsınÇok şükür yarın baktircam canim
İnsAllah canimİnşallah sen de çok güzel yükselmiş değerler alırsın
ilaçlar yapıyor onu korkma ben de hassasiyet var ama progestan yüzündenBugün 8. Günüm henüzPerşembe gibi 12 gün olmuş oluyor Perşembe yada cuma yaptırmayı planlıyorum Ma bende hiç belirti yok göğüs hassasiyet ağrı vs yok
Aşılama dahil 8.gün mü canım? Bende de belirtiler kaybolmuştu son anda biliyosun olmayadabiliyor benceBugün 8. Günüm henüzPerşembe gibi 12 gün olmuş oluyor Perşembe yada cuma yaptırmayı planlıyorum Ma bende hiç belirti yok göğüs hassasiyet ağrı vs yok
Bende hiç belirti olmadıki amaAşılama dahil 8.gün mü canım? Bende de belirtiler kaybolmuştu son anda biliyosun olmayadabiliyor bence
Aşılama dahil 9Bende hiç belirti olmadıki ama
İnşallah pozitif çıkacak hemen haber ver olur muBenimde 9. Günüm aşılama dahil 10. Günümçarşamba yada perşembe erken gebelik testi yapıcam ama şuan bende de bi belirti yok gibi ara sıra kasığım ve belim ağrıyo o kadar
Olsun bence olumlu düşün tutmuşturBende hiç belirti olmadıki ama
İnşaallah tutanlar bizlere dua etsinOlsun bence olumlu düşün tutmuştur
Erken gebelik mi yoksa beta değerine mi baktıracaksınBenimde 9. Günüm aşılama dahil 10. Günümçarşamba yada perşembe erken gebelik testi yapıcam ama şuan bende de bi belirti yok gibi ara sıra kasığım ve belim ağrıyo o kadar
Erken gebeliğe bakıcam canım silikte olsa çıkar diye düşünüyorum 13. Gün olacak çünküErken gebelik mi yoksa beta değerine mi baktıracaksın
Tamam canım haber veririm inşallah dediğin gibi olurİnşallah pozitif çıkacak hemen haber ver olur mu
Canım naptın verdin mi kan?İnsAllah canim
Verdim canim 624 olmuş değerim çok şükürCanım naptın verdin mi kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?