- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Oraya da verilio heralde de ben takip olacağım hastaneye verdim2 gün de bir nereye kan veriyorsunuz aile hekimliğine mi
Oraya da verilio heralde de ben takip olacağım hastaneye verdim2 gün de bir nereye kan veriyorsunuz aile hekimliğine mi
İnsAllah canim sizlerinde pozitif olcak insAllahNe güzell darısı başımıza
Çok şükür canım hadi gözün aydınVerdim canim 624 olmuş değerim çok şükür
Yaziyim canim 10 Aralik 130 14 aralik 624 oldu degerimÇok şükür canım hadi gözün aydın
Değerlerini tarihleriyle yazsana canım hem burda dursun hem de diğer arkadaşlara ve bana takip için örnek olsun
Çok güzel artmış maşallah maşallahYaziyim canim 10 Aralik 130 14 aralik 624 oldu degerim
Simdi bebegin haftadi son adet gününe gore hesaplanıo ya bizimki asilama ile oldu yine mi o tarihten hesaplancak yoksa aşılama gününden miÇok güzel artmış maşallah maşallah
Valla tatlım ben de bilmiyorum da gün gün gebelik takibi diye bi şey yükledim ben orda son adet tarihimi girdim tam 4+0 gösteriyor bugün. Muhtemelen bizimki de son adet tarihinden hesaplanacak. Doktorum aşılama tarihini sormuştu dün mesela mesajda. Belki de öyle hesaplanıyordur. Ama usg ye girince daha net olur ben haftaya giricem keseyi görmeye çalışalım dedi doktorum nasipse bakalım. Orda sorarım da zatenSimdi bebegin haftadi son adet gününe gore hesaplanıo ya bizimki asilama ile oldu yine mi o tarihten hesaplancak yoksa aşılama gününden mi
Zeynokoloji sende durumlar nedirbenim 10 gün var daha 5. gündeyim önce sen varsıninşallah topicten 3.hamile olarak çıkarsın
İki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipsePeki Kaç gün daha beta testi yaptıracaksınız doktor hiç ultrason ile bakıyor mu yada ne zaman bakıyor
Canım maşallah değerlerin çok güzel artmış gelişmelerinden haberdar et canımSimdi bebegin haftadi son adet gününe gore hesaplanıo ya bizimki asilama ile oldu yine mi o tarihten hesaplancak yoksa aşılama gününden mi
Canım inşallah bian önce görürsünüz keseyiİki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipse
Hımmm ayy çok heyecanlıİki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipse
Saol canim ederim tabi sizdende guzel sonuclar bekliom dua ediom insAllahCanım maşallah değerlerin çok güzel artmış gelişmelerinden haberdar et canım
Bugun bana doktor da dedi 1000lerden once goremeyiz zaten takibini yapalim die bugünkü beta sonucunu yarin gostercem bakalimİki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipse
16 Kasim mi son adetin benimde öleValla tatlım ben de bilmiyorum da gün gün gebelik takibi diye bi şey yükledim ben orda son adet tarihimi girdim tam 4+0 gösteriyor bugün. Muhtemelen bizimki de son adet tarihinden hesaplanacak. Doktorum aşılama tarihini sormuştu dün mesela mesajda. Belki de öyle hesaplanıyordur. Ama usg ye girince daha net olur ben haftaya giricem keseyi görmeye çalışalım dedi doktorum nasipse bakalım. Orda sorarım da zaten
Benimde bugün özellikle her defasında bakma gereksinimi duydum canımHımmm ayy çok heyecanlıbenim adet ağrısı gibi arada ağrılarım oluyor o yüzden olmamış gibi hissediyorum
İnşallah canım bizede nasip olur inşallahSaol canim ederim tabi sizdende guzel sonuclar bekliom dua ediom insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?