Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Simdi bebegin haftadi son adet gününe gore hesaplanıo ya bizimki asilama ile oldu yine mi o tarihten hesaplancak yoksa aşılama gününden mi
Valla tatlım ben de bilmiyorum da gün gün gebelik takibi diye bi şey yükledim ben orda son adet tarihimi girdim tam 4+0 gösteriyor bugün. Muhtemelen bizimki de son adet tarihinden hesaplanacak. Doktorum aşılama tarihini sormuştu dün mesela mesajda. Belki de öyle hesaplanıyordur. Ama usg ye girince daha net olur ben haftaya giricem keseyi görmeye çalışalım dedi doktorum nasipse bakalım. Orda sorarım da zaten

Peki Kaç gün daha beta testi yaptıracaksınız doktor hiç ultrason ile bakıyor mu yada ne zaman bakıyor
İki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipse

Canım inşallah bian önce görürsünüz keseyi ikizlik konusunda bişey diyor mu

Hımmm ayy çok heyecanlı benim adet ağrısı gibi arada ağrılarım oluyor o yüzden olmamış gibi hissediyorum

Bugun bana doktor da dedi 1000lerden once goremeyiz zaten takibini yapalim die bugünkü beta sonucunu yarin gostercem bakalim

16 Kasim mi son adetin benimde öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…