Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
moralim çok bozuluyor bu ağrıları hissettiğimde normalde 28 döngüm yani olursam ayın 23 ü gibi olacağım . Ama ilaçlar yüzünden çok erken lekelenme olabiliyor korkuyorum

Canım inşallah bian önce görürsünüz keseyi ikizlik konusunda bişey diyor mu
Yok canım dediğim gibi bence tek zaten çünkü 130 dan 260 A yükseldi en son. Yani ikiz olsa bence daha fazla artardı diye düşünüyorum İlk etapta çok fazla artabiliyormuş erken öğrenilen gebeliklerde yanlış bilmiyorsam, muhtemelen benim de o yüzden bi anda 4 e katladı.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Evet fitil olarak kullanıyorum canım ama 2 gündür oluyor kasık ağrısı değil karın ağrısı gibi
tatlım stres yapma olumsuz düşünme ben üroloji dr instagramdan sordum değerleri aşılamadaki bana stres yapma gebeliği olumsuz etkiler dedi oluşacaksa bile oluşturmaz demek istedi galiba o yüzden saldım bekliyorum stres yapma gülşa da yok gibi diyordubak hamile belki sen de hamilesin

sağlıkla büyüyecek inşallah göreceksin kuzucuğun kesesini de

Off gelde yapma gün yaklaştıkça stresleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…