- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
AA evet 16 Kasım ne güzel birlikte takip ederiz nasipse16 Kasim mi son adetin benimde öle
Yok canım dediğim gibi bence tek zaten çünkü 130 dan 260 A yükseldi en son. Yani ikiz olsa bence daha fazla artardı diye düşünüyorumCanım inşallah bian önce görürsünüz keseyiikizlik konusunda bişey diyor mu
Bir daha kan vermeyecek misin canım? Ben yarın bir daha vericem iki gün geçmiş oluyo inşallah yükselirBugun bana doktor da dedi 1000lerden once goremeyiz zaten takibini yapalim die bugünkü beta sonucunu yarin gostercem bakalim
böyle olan aylarda adet olmuştum ben o yüzden0 03papatya2016Skrkz17 benim de adet ağrısına benzer ağrılarım oluyordu inşallah sizin de tuttu bence
Ediyorum etmez miyim Allahım isteyen herkese sizlere bizlere tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinböyle olan aylarda adet olmuştum ben o yüzdendua edin bizede
Sen progestan kullanıyor musun canımmmoralim çok bozuluyor bu ağrıları hissettiğimdenormalde 28 döngüm yani olursam ayın 23 ü gibi olacağım . Ama ilaçlar yüzünden çok erken lekelenme olabiliyor korkuyorum
Aşılamanın kaçıncı günü başladı canım peki o ağrıların inşallah tutmuştur ya dua edin bize sizin duanız kabul olur0 03papatya2016Skrkz17 benim de adet ağrısına benzer ağrılarım oluyordu inşallah sizin de tuttu bence
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsınYok canım dediğim gibi bence tek zaten çünkü 130 dan 260 A yükseldi en son. Yani ikiz olsa bence daha fazla artardı diye düşünüyorumİlk etapta çok fazla artabiliyormuş erken öğrenilen gebeliklerde yanlış bilmiyorsam, muhtemelen benim de o yüzden bi anda 4 e katladı.
İnsAllah canimAA evet 16 Kasım ne güzel birlikte takip ederiz nasipse
Evet fitil olarak kullanıyorum canım ama 2 gündür oluyor kasık ağrısı değil karın ağrısı gibiSen progestan kullanıyor musun canımm
ben 8.gündeyim canım bekliyorumZeynokoloji sende durumlar nedir
ne zaman test yapacaksınCanım maşallah değerlerin çok güzel artmış gelişmelerinden haberdar et canım
tatlım stres yapma olumsuz düşünme ben üroloji dr instagramdan sordum değerleri aşılamadaki bana stres yapma gebeliği olumsuz etkiler dedi oluşacaksa bile oluşturmaz demek istedi galiba o yüzden saldım bekliyorum stres yapma gülşa da yok gibi diyordubak hamile belki sen de hamilesinEvet fitil olarak kullanıyorum canım ama 2 gündür oluyor kasık ağrısı değil karın ağrısı gibi
sağlıkla büyüyecek inşallah göreceksin kuzucuğun kesesini deİki gün arayla ultrasonda görülebilecek seviyeye kadar bakılıyor canım kontrol amaçlı. Artış sağlıklı mı diye. En son 1000-1500 lerin üstüne çıktığında da ultrasonda keseyi görmeye çalışıyor doktor. Bana bu perşembe gel demişti muhtemelen ben ya Perşembe ya da cuma günü gidicem nasipse
Benim adetin ilk günü kasık ağrır ya öyle oluyo canımEvet fitil olarak kullanıyorum canım ama 2 gündür oluyor kasık ağrısı değil karın ağrısı gibi
Perşembe günü canımne zaman test yapacaksın
hadi inşallah hayırlı haberler alıcaz senden de..Perşembe günü canım
Off gelde yapma gün yaklaştıkça stresleniyorumtatlım stres yapma olumsuz düşünme ben üroloji dr instagramdan sordum değerleri aşılamadaki bana stres yapma gebeliği olumsuz etkiler dedi oluşacaksa bile oluşturmaz demek istedi galiba o yüzden saldım bekliyorum stres yapma gülşa da yok gibi diyordubak hamile belki sen de hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?