- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Baştan beri mi yoksa yeni mi başladıBenim adetin ilk günü kasık ağrır ya öyle oluyo canımfitil mi etkiliyo diyorum
Sen kaç kasımda yaptırmıştın bizden önce sandım seniben 8.gündeyim canım bekliyorum
Hepimiz inşallah güzel haberler alırız canımhadi inşallah hayırlı haberler alıcaz senden de..
Yok canım 2 günden beri ara ara oluyoBaştan beri mi yoksa yeni mi başladı
Yarin bidaha ister mi bilmiorum belki Çarşamba isterBir daha kan vermeyecek misin canım? Ben yarın bir daha vericem iki gün geçmiş oluyo inşallah yükselir
Ediorum canim Rabbim bizi sevindirdi sizide sevindirsin insAllahAşılamanın kaçıncı günü başladı canım peki o ağrıların inşallah tutmuştur ya dua edin bize sizin duanız kabul olur@ikraaa06
7 aralık benimSen kaç kasımda yaptırmıştın bizden önce sandım seni
başka şeylerle meşgul ol yormadan kendiniOff gelde yapma gün yaklaştıkça stresleniyorum
süper çarşambaya kese görünür o zamanYaziyim canim 10 Aralik 130 14 aralik 624 oldu degerim
İnşallah canım inşallahEdiorum canim Rabbim bizi sevindirdi sizide sevindirsin insAllah
Sağol çok güzel yazmışsınAşılamanın 9.günü beta hcg 2.91 di benim ve bütün kasık ağrılarım azalmıştı hatta geçmişti bile diyebilirim. Muhtemelen iğnenin etkisi geçmişti. Negatif diye çok üzülmüştüm sonra adet belirtilerim de olmadı son iki gün yani aşılamanın 12.gününe kadar tık yoktu. O gün yani aşılamanın 12.günü bir daha kan verdim ve 26.45, ağrılarım da hafif hafif oluyordu. Sonrasında şimdi ara ara bıçak batması gibi ağrılarım oluyo kasıkta. Göğüslerim de orta hassasiyette ve çok şiş şu an. Ayrıca öğrendiğim günden beri hep bir bel ağrım var.
Yani belirtiler çok değişik galiba ama yine de yazmak istedim. İnşallah sizlerin de belirtisi olsa da olmasa da pozitif sonuç olacak ben inanıyorumAyrıca ilaç fitil falan ekstra hiçbir şey kullanmadım o yüzden belirtileri ona göre değerlendirin onlar vücuda nasıl etki ediyor bilmiyorum çünkü
İnsAllah canimsüper çarşambaya kese görünür o zaman
Bilgilendirdiğin için sağol canımAşılamanın 9.günü beta hcg 2.91 di benim ve bütün kasık ağrılarım azalmıştı hatta geçmişti bile diyebilirim. Muhtemelen iğnenin etkisi geçmişti. Negatif diye çok üzülmüştüm sonra adet belirtilerim de olmadı son iki gün yani aşılamanın 12.gününe kadar tık yoktu. O gün yani aşılamanın 12.günü bir daha kan verdim ve 26.45, ağrılarım da hafif hafif oluyordu. Sonrasında şimdi ara ara bıçak batması gibi ağrılarım oluyo kasıkta. Göğüslerim de orta hassasiyette ve çok şiş şu an. Ayrıca öğrendiğim günden beri hep bir bel ağrım var.
Yani belirtiler çok değişik galiba ama yine de yazmak istedim. İnşallah sizlerin de belirtisi olsa da olmasa da pozitif sonuç olacak ben inanıyorumAyrıca ilaç fitil falan ekstra hiçbir şey kullanmadım o yüzden belirtileri ona göre değerlendirin onlar vücuda nasıl etki ediyor bilmiyorum çünkü
İdrar testi tam net çıkar dimi bizim bu değerlerde canımİnsAllah canim
Çıkar heralde canimİdrar testi tam net çıkar dimi bizim bu değerlerde canımbir kere de olsa tam çift çizgiyi görmek istiyorum bakalım nasıl bi şeymiş
Bilior supriz yoluylaEşleriniz biliyor mu yoksa sürpriz mi
Ayyy hadi gözün aydın canım sağlıkla al kucağına4+1 günlüğüz minnacık da kesemiz var teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?