Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 9.günü beta hcg 2.91 di benim ve bütün kasık ağrılarım azalmıştı hatta geçmişti bile diyebilirim. Muhtemelen iğnenin etkisi geçmişti. Negatif diye çok üzülmüştüm sonra adet belirtilerim de olmadı son iki gün yani aşılamanın 12.gününe kadar tık yoktu. O gün yani aşılamanın 12.günü bir daha kan verdim ve 26.45, ağrılarım da hafif hafif oluyordu. Sonrasında şimdi ara ara bıçak batması gibi ağrılarım oluyo kasıkta. Göğüslerim de orta hassasiyette ve çok şiş şu an. Ayrıca öğrendiğim günden beri hep bir bel ağrım var.
Yani belirtiler çok değişik galiba ama yine de yazmak istedim. İnşallah sizlerin de belirtisi olsa da olmasa da pozitif sonuç olacak ben inanıyorum Ayrıca ilaç fitil falan ekstra hiçbir şey kullanmadım o yüzden belirtileri ona göre değerlendirin onlar vücuda nasıl etki ediyor bilmiyorum çünkü

Sağol çok güzel yazmışsınamin inşaallah bizdede isteyen herkes te o şekilde olur

Bilgilendirdiğin için sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…