Amin insAllah canim darisi sizlerin başına insAllahAyyy hadi gözün aydın canım sağlıkla al kucağına
İnşallah canımAmin insAllah canim darisi sizlerin başına insAllah
Maşallah subahanallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin4+1 günlüğüz minnacık da kesemiz var teyzeleri
Evet 2. Asilamam 18. Günü canimMaşallah subahanallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinseninde mi 2 . Aşılamaydı ? Bugün aşılamanın kaçıncı günü peki hesapladın mı
Kaçıncı günün daha canim sabahın olky idrariyla yapKızlar az önce idrar testi yaptım malesef negatif
4 aralıkta yaptırmıştım canım bugün aşılamanın 12. GünüKaçıncı günün daha canim sabahın olky idrariyla yap
Kan testi ver canım henüz idrarda belli olmayabilirKızlar az önce idrar testi yaptım malesef negatif
18 .günde kese gözüküyor yani ne güzel çok sevindimEvet 2. Asilamam 18. Günü canim
Alttan ultrasonla anca gözüktü canim cok ufak normal goremezmistik dedi18 .günde kese gözüküyor yani ne güzel çok sevindim
Kan testi ver 2 gün daha beklede pozitif olcak insAllah4 aralıkta yaptırmıştım canım bugün aşılamanın 12. Günü
İDRARDA ÇIKMASI İÇİN ADET GÜNÜNÜN GEÇMESİ GEREKİYOR O YÜZDEN KAN TESTİ İSTİYOR DR LAR BENCE İDRAR TESTİNE TAKILMA4 aralıkta yaptırmıştım canım bugün aşılamanın 12. Günü
ÇOK SEVİNDİM CANIM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH4+1 günlüğüz minnacık da kesemiz var teyzeleri
Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah canımAlttan ultrasonla anca gözüktü canim cok ufak normal goremezmistik dedi
Tamam canım öyle yapıyım nasip üzülmedim Allahın vardır bi bildiğiKan testi ver 2 gün daha beklede pozitif olcak insAllah
Ben çıkar diye düşünmüştüm canım kan vereyim o zaman 2 gün sonraİDRARDA ÇIKMASI İÇİN ADET GÜNÜNÜN GEÇMESİ GEREKİYOR O YÜZDEN KAN TESTİ İSTİYOR DR LAR BENCE İDRAR TESTİNE TAKILMA
Amin insAllah canim darısı başınıza insAllahÇOK SEVİNDİM CANIM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH
İnsAllah canimHayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah canım
Canımm çok sevindim keseyi görmenizeAlttan ultrasonla anca gözüktü canim cok ufak normal goremezmistik dedi
Sen kan ver canım lütfen idrara takılıp da üzülme. Bak benim kan değerinde bile nasıl değişiklik oldu. İnşallah senin de benim gibi olacakBen çıkar diye düşünmüştüm canım kan vereyim o zaman 2 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?