- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Evet minnacik zaten karindan goremezdik dedi 11 aralikta bakılmışti 35 di progesteronumCanımm çok sevindim keseyi görmenizeSağlıklı ilerlesin inşallah Ben de bugün uğradım doktoruma görünmez ama hadi gel bi bakalım dedi. Karından baktık. Soldaki yumurtam çatlamadığı için kiste dönüşmüş. Sağdakiler ortada yok üç yumurtayla aşılama yapmıştık, soldaki küçüktü o yüzden çatlamamış. Sağdakiler çatlamış. Biz kiste bakarken miniminnacık bi kese göründü gitti iki kere. Doktorum, asistanı ve annem gördü ama ben görmedim doktorum sanki kese gibi ama daha çok erken dedi. Cuma veya pazartesi bi daha bakıcaz nasipse Bu arada senin progesteron değerin kaç canım bakılmıştır mutlaka
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel insAllah canimBende yarın kan vereceğim ama aile sağlık merkezine vereceğim için sonuç bir gün sonra çıkıyormuş ara ara karın ağrısı yaşadığım için çok ümitlenmek istemiyorumama çok da heyecanlıyım dua edin
Aminnnn inşaallahHadi hayırlı güzel haberlerle gel insAllah canim
Çok güzel değerin maşallah benim de birkaç gün önce 29 falandı, bugün de 30 küsur olmuş galiba. Ama kasık ağrılarım var diye progestan verdi yine fitil olarak. Ağrıyla birlikte rahim kasıldığı için sıkıntı olmasın, düşük ihtimalini iyice azaltalım dedi. Allah korusun. Senin oluyor mu kasık, bel ağrıların? Bir de başka belirtin var mı canım? Doktor belirtilerin olsun da iyice rahatlayalım dedi banaEvet minnacik zaten karindan goremezdik dedi 11 aralikta bakılmışti 35 di progesteronum
İnşallah güzel sonuçların olacakBende yarın kan vereceğim ama aile sağlık merkezine vereceğim için sonuç bir gün sonra çıkıyormuş ara ara karın ağrısı yaşadığım için çok ümitlenmek istemiyorumama çok da heyecanlıyım dua edin
Bakalım bi aile merkezinde yaptırayım evimin yanında hemen O yüzden .nasılsa birkaç kez yapışacak heralde inşaalh tabiiİnşallah güzel sonuçların olacaközel hastanelerde yaklaşık 2 saatte veriyorlar sonucu. Durumun imkanın varsa özel hastanede kayıt yapılan yere sadece beta hcg baktırıcam diyebilirsin onlar sadece onun girişini yapıyolar, yani sadece o testin ücretini ödüyorsun. Burda 50 TL falan özel hcg
Evet ya malesef öyle sağlık ocaklarında geç çıkıyor. Olsun geç olsun güç olmasınDevlet hastanesinde bile 1 saate çıkıyor aslında ama burda birgün sonraymış
Benim tek ara sira kasık agrim oluo canim ayaktayken ya da yatarken bel agrim yokÇok güzel değerin maşallah benim de birkaç gün önce 29 falandı, bugün de 30 küsur olmuş galiba. Ama kasık ağrılarım var diye progestan verdi yine fitil olarak. Ağrıyla birlikte rahim kasıldığı için sıkıntı olmasın, düşük ihtimalini iyice azaltalım dedi. Allah korusun. Senin oluyor mu kasık, bel ağrıların? Bir de başka belirtin var mı canım? Doktor belirtilerin olsun da iyice rahatlayalım dedi bana
Tamam canım 2 gün sonra gidip bakıcam tekrar inşallah olur ama şuan bi umudum yokSen kan ver canım lütfen idrara takılıp da üzülme. Bak benim kan değerinde bile nasıl değişiklik oldu. İnşallah senin de benim gibi olacak
İnşallah güzel haberler alırsın canımBende yarın kan vereceğim ama aile sağlık merkezine vereceğim için sonuç bir gün sonra çıkıyormuş ara ara karın ağrısı yaşadığım için çok ümitlenmek istemiyorumama çok da heyecanlıyım dua edin
Ayy ne güzel ya inşallah net olarak tez zamanda görürsün canımCanımm çok sevindim keseyi görmenizeSağlıklı ilerlesin inşallah Ben de bugün uğradım doktoruma görünmez ama hadi gel bi bakalım dedi. Karından baktık. Soldaki yumurtam çatlamadığı için kiste dönüşmüş. Sağdakiler ortada yok üç yumurtayla aşılama yapmıştık, soldaki küçüktü o yüzden çatlamamış. Sağdakiler çatlamış. Biz kiste bakarken miniminnacık bi kese göründü gitti iki kere. Doktorum, asistanı ve annem gördü ama ben görmedim doktorum sanki kese gibi ama daha çok erken dedi. Cuma veya pazartesi bi daha bakıcaz nasipse Bu arada senin progesteron değerin kaç canım bakılmıştır mutlaka
İnşaallah hep beraber alalım pozitif haberlerİnşallah güzel haberler alırsın canım
İnşaallahEvet ya malesef öyle sağlık ocaklarında geç çıkıyor. Olsun geç olsun güç olmasın
İnşallah canım aminAyy ne güzel ya inşallah net olarak tez zamanda görürsün canım
Anladım canım ben progestan fitil kullanmaya başlıyorum bugünden itibaren inşallah her şey çok güzel olacak hepimiz içinBenim tek ara sira kasık agrim oluo canim ayaktayken ya da yatarken bel agrim yok
Verdin mi canım kanBende yarın kan vereceğim ama aile sağlık merkezine vereceğim için sonuç bir gün sonra çıkıyormuş ara ara karın ağrısı yaşadığım için çok ümitlenmek istemiyorumama çok da heyecanlıyım dua edin
İnsAllah hayırlı sonuclar olurEvet canım verdim sonuç yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?