Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet minnacik zaten karindan goremezdik dedi 11 aralikta bakılmışti 35 di progesteronum

Evet minnacik zaten karindan goremezdik dedi 11 aralikta bakılmışti 35 di progesteronum
Çok güzel değerin maşallah benim de birkaç gün önce 29 falandı, bugün de 30 küsur olmuş galiba. Ama kasık ağrılarım var diye progestan verdi yine fitil olarak. Ağrıyla birlikte rahim kasıldığı için sıkıntı olmasın, düşük ihtimalini iyice azaltalım dedi. Allah korusun. Senin oluyor mu kasık, bel ağrıların? Bir de başka belirtin var mı canım? Doktor belirtilerin olsun da iyice rahatlayalım dedi bana

İnşallah güzel sonuçların olacak özel hastanelerde yaklaşık 2 saatte veriyorlar sonucu. Durumun imkanın varsa özel hastanede kayıt yapılan yere sadece beta hcg baktırıcam diyebilirsin onlar sadece onun girişini yapıyolar, yani sadece o testin ücretini ödüyorsun. Burda 50 TL falan özel hcg

Bakalım bi aile merkezinde yaptırayım evimin yanında hemen O yüzden .nasılsa birkaç kez yapışacak heralde inşaalh tabii

Benim tek ara sira kasık agrim oluo canim ayaktayken ya da yatarken bel agrim yok

Ayy ne güzel ya inşallah net olarak tez zamanda görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…