Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki değer düşük çıkarsada daha yükselmez dimi sonuçta 12. Gün
Valla canım ben hep buralarda okurdum yükselenleri. Derdim ki ben bu kadar şanslı olamam benim yükselmez derdim. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten. Aşılamadan sonra ilişkiye devam ettiyseniz eğer sonradan yükselme ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ben

Kızlar maalesef olmamış yükselmez bu değer bi değer bile yazmıyor ki

Eklentiler

• 4F07059C-B160-4F57-9D52-8B70702645BA.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 38
Belki olur da sürpriz yaparım diye eşime söylememiştim kan tahlili yaptırdığımı haftaya yaptıralım falan dedim o da bekliyor heyecanla

Belki olur da sürpriz yaparım diye eşime söylememiştim kan tahlili yaptırdığımı haftaya yaptıralım falan dedim o da bekliyor heyecanla
Bi heyecanla açtım senin sonucuna bakayım diye ama Hayırlısı olsun üzülme bi daha denersin aşılama. Yine de adet olana kadar umudunu kaybetme çünkü değişebiliyor

Beklenen adet tarihim 23 Aralık evet 1. Aşılamam beynim var bir hayır sen inançlı insansın üzme kendini diyor kalbim ve gözlerim hemen doluyor nasipten öte yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…