- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
İnşaallah canım verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayırİnsAllah hayırlı sonuclar olur
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bugün kaçıncı günün seninEvet canım verdim sonuç yarın
Hadi bakalım güzel hayırlı haberler olsun inşallahEvet canım verdim sonuç yarın
Evet canim her adet oldugumda bende ole dedim hele de su zamanda Rabbim vermiosa vardir bi bildigi birseylerden koruo demekki bizi die teselli etmeye çalışırdım kendimiİnşaallah canım verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır
Amininşaallah Aşılama dahil 12 canım erken mi yaptırdım acabaİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım bugün kaçıncı günün senin
Gulsa2nin 9. Gunfe 2.39 du yanlış hatirlamiosam sendede az cok belli olur degerleAşılama dahil 12 gün oldu erken mi acaba kızlar yani bellidir heralde dimi
İnşaallahGulsa2nin 9. Gunfe 2.39 du yanlış hatirlamiosam sendede az cok belli olur degerle
Evet canım aşılama dahil 9.günde 2.91 di. 12.günde 26.45Gulsa2nin 9. Gunfe 2.39 du yanlış hatirlamiosam sendede az cok belli olur degerle
Canım aşılama dahil 9.günde 2.91, 12.günde 26.45. Yani varsa belli olur inşallahİnşaallah
Belli olur canım haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberler getirirsinAşılama dahil 12 gün oldu erken mi acaba kızlar yani bellidir heralde dimi
Peki değer düşük çıkarsada daha yükselmez dimi sonuçta 12. GünCanım aşılama dahil 9.günde 2.91, 12.günde 26.45. Yani varsa belli olur inşallah
Amin aminnBelli olur canım haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberler getirirsin
Valla canım ben hep buralarda okurdum yükselenleri. Derdim ki ben bu kadar şanslı olamam benim yükselmez derdim. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten. Aşılamadan sonra ilişkiye devam ettiyseniz eğer sonradan yükselme ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum benPeki değer düşük çıkarsada daha yükselmez dimi sonuçta 12. Gün
Canım adet tarihin ne zaman üzülme hemen Allahın işi belli olmaz bak birden artabiliyo ilk aşılaman değil mi buBelki olur da sürpriz yaparım diye eşime söylememiştim kan tahlili yaptırdığımı haftaya yaptıralım falan dedim o da bekliyor heyecanla
Bi heyecanla açtım senin sonucuna bakayım diye amaBelki olur da sürpriz yaparım diye eşime söylememiştim kan tahlili yaptırdığımı haftaya yaptıralım falan dedim o da bekliyor heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?