Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beklenen adet tarihim 23 Aralık evet 1. Aşılamam beynim var bir hayır sen inançlı insansın üzme kendini diyor kalbim ve gözlerim hemen doluyor nasipten öte yol yok
Adet tarihine daha çok varmış bak yükselebilir. Benim adetime 4 gün varken 2.91 di. Senin ortalama 6 gün var daha. Umutlan heveslen sonra bi daha üzül diye söylemiyorum bunları. Olabiliyor diye söylüyorum. İnsan başına gelene kadar olmaz ya nasıl yükselecek ki diyor ama başına gelince anlıyor, olabiliyormuş. Aşılamanın kaçıncı günü olduğu önemli değil şu an adet günün ve asıl önemli olan ilişkiye devam etmiş miydiniz? Çünkü gerçekten sonradan döllenmiş olabilir. Bence benimki öyle mesela.

Saol canım .Evet devam etmiştik .nasip diyelim artık

Senin ki pozitif güzel bir değer çıkar inşaallah
İnşallah canım ben bıraktım bakmıcam yapmıcam test adeti beklicem üzülme hem adetine daha var nolcağı belli olmaz olmazsada üzülme canım 1. Aşılamanmış daha bide aşılama gözümüzde büyüttüğümüz kadar etkilş değil zaten tek avantajı direk rahime güzel spermleri enjekte ediyo olması bide yaşlarımızda genç üzülme vardır bi nasibimiz

Yaaa baktırsana bence pozitif senin öyle tabiki nasip ne zamansa o zaman . Ama yaşım 30 çok genç olduğunu düşünmüyorum ve bu ayki sonucun değişeceğini de çok düşünmüyorum 4,5 yıl oldu evleneli yaklaşık 2 yıldır düşünüyoruz insan başlarda hemen hamilelik olacak sanıyor yada bir şekilde olur diye düşünürken kendini aşama aşama ilerlerken buluyorsun önce sebepsiz inferlite ne ki diye araştırırken şimdi tüp bebek başlıklarına bakıyorum herkesin bir sınavı var .olmazsa diye de konuşmuştuk eşimle 2. Aşılamayıda hemen peşine ve aynı hastanede yaptıralım demiştik ama o zaman konuşmak kolaydı şimdi zor geliyor aynı süreç . Acaba devlete mi gitsem diyorum o zamanda her şeyi sil baştan mı isterler yada tarih mi atarlar yoğun diye o da stres. Şuan eşim heyecanla gelecek haftayı bekliyor ama ben sonucu bildiğim için yüzüne bakınca ağlayasım geliyor kafam bi dünya yani

Üstüme vazife değil ama bence arka arkaya yaptır aşılamayı. İkinci üçüncüde ihtimal daha da artıyormuş. Ben ilk aşılamamda hep okurdum ikinci üçüncüde tutma ihtimali daha yüksek diye üzülüyordum ilki tutmayacak demek ki diye. Ama sanırım gerçekten öyle bak benim de ikinci aşılamamda oldu. Sen de pes etme. İstersen devlete git. Ya da üniversite eğitim araştırma hastanesine. Hem daha az maliyetli oluyor canım olacağı tutacağı varsa devlette de tutuyor

Estağfirullah canım tabiki fikrini söyleyebilirsin ben sordum zaten tabiki özelde tutar devlette tutmaz diye birşey yok ama pandemi süreci yoğunluk olunca insan soğuyor devlet hastanesinden aşırı yoğun burada hastaneler. Sen belki sağlık personeli olduğun için kendi hastanende hemen oluyordur. Herşeyde bugün git yarın gel yapıyorlar Buda insanın canını sıkıyor

Keşke imkanım olsa da hepinizi burada kendi doktoruma getiriversem hemen hepimiz aynı anda hamile oluversek

Canım bencede art arda yaptır aşılamanı ben bu tutmazsa diğerini hemen yaptırıcam çünkü sordum doktora geçenkinde art arda daha etkili olur dedi 3. Aşılamamı yaptırıp sonra 2 3 ay dinlenip olmazsa tüp bebek bakıcam aşılamadan sonraki aylarda da gebelik şansın yüksek oluyormuş çünkü ve bence yaptırdığın yere yaptır o doktor şimdi senin sürecini yumurtalıklarını neye tepki verip vermediğini biliyor sonuçta başkası sil baştan gibi olur bide devlet hastaneleri şu süreçte biraz sakıncalı gibi

Canım bence sen bi test yaptır bana sen hep pozitif geliyosun çünkü senin de ikinci aşılama seni kendime benzetiyorum galiba

Canım bence sen bi test yaptır bana sen hep pozitif geliyosun çünkü senin de ikinci aşılama seni kendime benzetiyorum galiba

Yaa canım bilmiyorum ki bende de yokmuş gibi geliyo arada adet olcam gibi oluyo ondan bekliyorum yarın regl günüm bekliyim olmazsa yaptırıcam inşallah dediğin gibidir

Kızlar maalesef olmamış yükselmez bu değer bi değer bile yazmıyor ki
Hakkında hayirlisi canim Rabbim en dogrusunu bilir kendini üzme daha ilk asilaman insAllah ikincide pozitif alcaksin bizim gibi umidini kaybetme sadece sen deilsin böle olan emin ol hastaneye gittikce goruosundur herkes bizler gibi genc genc cocuklario olmuo buda bi imtihan Rabbim geciktiriosa bizim icin bazi şeyleri daha guzellestiriodur

Merhaba herkese,
7 aralıkta aşılama yapıldı. 9 aralıkta da eşimle birlikteliğimiz oldu. Bugün 17 aralık kan verdim. Sonuç <2 çıktı. Çok net bir negatif bence. Ama hastaneden ısrarla 2 kere aradılar lütfen 21’inde testinizi tekrarlayın ve duphaston ilacınu kullanmayı sakın bırakmayın diye. 25’inde bat bu arada. Ne düşünüyosunuz. Yükselme ihtimali var mı ki? Moralim yerle bir oldu.

Merhaba canim burda gulsa2 arkadaşımızın aşılamanın 9. Günü 2 kusurlerde cikti daha sonra 12. Günde verdi kan 26 seviyelerinde çıktı testi tekrarlayin diolarsa tekrarlayin Rabbim büyük yukselede bilir insAllah hersey gönlünüze göre olur

Çok teşekkür ederim. 21’inde tekrarlayacağım testi ama hiç umudum yok. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…