Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilir

Merhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilir
Yani bilemiyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. Pazartesi günü tekrardan kan vericem. Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)

aynı gün aşılama olmuşuz bence testi erken yaptırmışsınız ben pazartesiyi bekliyorum.. yükselme ihtimali var bence

aynı gün aşılama olmuşuz bence testi erken yaptırmışsınız ben pazartesiyi bekliyorum.. yükselme ihtimali var bence
Yaaa ikimiz için de hayırlısı olsun o zaman:) inşallah pazartesi güzel sonuç alırsınız. Hatta sizin için bir tahminde bulunayım, betayı 22.07 görün inşallah:)

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 1E4A07AA-395B-474C-B6B3-DBC8735A5BF2.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 179F9FCD-FB0F-4155-A45E-31A676365F79.webp
    57 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 968D3875-CE8B-4B06-B703-8DAAE4218142.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 32
  • CF97F5F3-ACC6-41B8-8B29-9FED791E4750.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 25
Gözüm beni yaniltmiosa cok hafif gölge seklinde var gozukuo bi kan verin isterseniz acilde insAllah dogrudur

Ay sana yazmak için girmiştim sen yazmışsın zaten Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla gel bize
İnşallah canım ama sanki olcam gibi düşünüyorum ya hiç olumlu düşünemiyorum nedense normalde hep bi belirti arardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…