Merhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilirMerhaba herkese,
7 aralıkta aşılama yapıldı. 9 aralıkta da eşimle birlikteliğimiz oldu. Bugün 17 aralık kan verdim. Sonuç <2 çıktı. Çok net bir negatif bence. Ama hastaneden ısrarla 2 kere aradılar lütfen 21’inde testinizi tekrarlayın ve duphaston ilacınu kullanmayı sakın bırakmayın diye. 25’inde bat bu arada. Ne düşünüyosunuz. Yükselme ihtimali var mı ki? Moralim yerle bir oldu.
Merhabalar, ilk aşılamaÖyle hakkinizda hayirlisi olsun kaçıncı asilamaniz
Yani bilemiyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. Pazartesi günü tekrardan kan vericem. Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)Merhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilir
canım sen bugün test yapacaktın sanki yaptın mı ??İnşallah canım
aynı gün aşılama olmuşuz bence testi erken yaptırmışsınız ben pazartesiyi bekliyorum.. yükselme ihtimali var benceMerhaba herkese,
7 aralıkta aşılama yapıldı. 9 aralıkta da eşimle birlikteliğimiz oldu. Bugün 17 aralık kan verdim. Sonuç <2 çıktı. Çok net bir negatif bence. Ama hastaneden ısrarla 2 kere aradılar lütfen 21’inde testinizi tekrarlayın ve duphaston ilacınu kullanmayı sakın bırakmayın diye. 25’inde bat bu arada. Ne düşünüyosunuz. Yükselme ihtimali var mı ki? Moralim yerle bir oldu.
Yaaa ikimiz için de hayırlısı olsun o zaman:) inşallah pazartesi güzel sonuç alırsınız. Hatta sizin için bir tahminde bulunayım, betayı 22.07 görün inşallah:)aynı gün aşılama olmuşuz bence testi erken yaptırmışsınız ben pazartesiyi bekliyorum.. yükselme ihtimali var bence
Yok yaptırmadı regl tarihim geldi olmazsam yaptırıcam çünkü sanki olcam gibi geliyocanım sen bugün test yapacaktın sanki yaptın mı ??
Amin inşallah çok teşekkür ederimYani bilemiyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. Pazartesi günü tekrardan kan vericem. Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
Gözüm beni yaniltmiosa cok hafif gölge seklinde var gozukuo bi kan verin isterseniz acilde insAllah dogrudurMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımGözüm beni yaniltmiosa cok hafif gölge seklinde var gozukuo bi kan verin isterseniz acilde insAllah dogrudur
Canım durum ne senden güzel haber bekliyoruzYok yaptırmadı regl tarihim geldi olmazsam yaptırıcam çünkü sanki olcam gibi geliyo
Daha hasta olmadım canım erken gebelik testi aldım bugün olmazsam yarın sabah yapayım diyorumCanım durum ne senden güzel haber bekliyoruz
Canımm naptın adet olmadın dimiİnşallah canım
Ay sana yazmak için girmiştim sen yazmışsın zatenDaha hasta olmadım canım erken gebelik testi aldım bugün olmazsam yarın sabah yapayım diyorum
İnşallah canım ama sanki olcam gibi düşünüyorum ya hiç olumlu düşünemiyorum nedense normalde hep bi belirti arardımAy sana yazmak için girmiştim sen yazmışsın zatenHadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla gel bize
Heyecanla bekliyoruzDaha hasta olmadım canım erken gebelik testi aldım bugün olmazsam yarın sabah yapayım diyorum
Bugün olmaman bile bana acaba mı dedirtiyorİnşallah canım ama sanki olcam gibi düşünüyorum ya hiç olumlu düşünemiyorum nedense normalde hep bi belirti arardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?