Sen ne durumdasın canım bi daha test falan yaptın mı adeti mi bekliyosunHeyecanla bekliyoruz
Yapmadım canım ama eşimede negatif olduğunu söylemedim eğer adet olmazsam muhtemelen pazartesi tekrar test yapıcamSen ne durumdasın canım bi daha test falan yaptın mı adeti mi bekliyosun
İnşallah canım sende inşallah olmazsınHeyecanla bekliyoruz
Veririm canımBugün olmaman bile bana acaba mı dedirtiyorHadi inşallah Hemen haber ver sabah olur mu
Adetin geçti ama önceki aylardan bilirsin düzenini yarın yapVeririm canımbi yanım yap diyo bi yanım 1 2 gün bekle diyo henüz cesaret edemiyorum off nasıl stresli işler ya
teşekkürler canım birlikte görürüz inşallahYaaa ikimiz için de hayırlısı olsun o zaman:) inşallah pazartesi güzel sonuç alırsınız. Hatta sizin için bir tahminde bulunayım, betayı 22.07 görün inşallah:)
bana da adet olacakmışım gibi geliyor inşallah tutar canım yaYok yaptırmadı regl tarihim geldi olmazsam yaptırıcam çünkü sanki olcam gibi geliyo
üstüne görme yaşamış olabilirsiniz hamile olabilirsiniz kan testi yaptırınMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Adet günün ne zamandı canımYapmadım canım ama eşimede negatif olduğunu söylemedim eğer adet olmazsam muhtemelen pazartesi tekrar test yapıcam
Yap yap zaten varsa adetin geçmiş oluyor erken gebelikte az da olsa çıkar diye düşünüyorum. Ki çıkmasa bile kan testi yaptır çünkü benim beta hcg düşükken öğrenmiştim ben biliyosun erken gebelikte falan çıkmazdı muhtemelen benimde. Ay hadi inşallah ya sırayla pozitiflere devam edelimVeririm canımbi yanım yap diyo bi yanım 1 2 gün bekle diyo henüz cesaret edemiyorum off nasıl stresli işler ya
İnşallah canım ya kimsenin çabası boşa gitmez inşallahYap yap zaten varsa adetin geçmiş oluyor erken gebelikte az da olsa çıkar diye düşünüyorum. Ki çıkmasa bile kan testi yaptır çünkü benim beta hcg düşükken öğrenmiştim ben biliyosun erken gebelikte falan çıkmazdı muhtemelen benimde. Ay hadi inşallah ya sırayla pozitiflere devam edelim
İnşallah canımbana da adet olacakmışım gibi geliyor inşallah tutar canım ya
Progestan gecikme yapar mı diye düşünüyorum canım düzenli gelir normalde de o kafamı karıştırıyorAdetin geçti ama önceki aylardan bilirsin düzenini yarın yapbizi de merakta bırakma
Sabah tekrar kan testi vereceğimüstüne görme yaşamış olabilirsiniz hamile olabilirsiniz kan testi yaptırın
ÇarşambaAdet günün ne zamandı canım
Bende kullanıyorum yapıyormuymuşProgestan gecikme yapar mı diye düşünüyorum canım düzenli gelir normalde de o kafamı karıştırıyor
Canım naptınProgestan gecikme yapar mı diye düşünüyorum canım düzenli gelir normalde de o kafamı karıştırıyor
Biz daha heyecanlıyızCanım naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?