Yaa inşallah iyi haberleri vardır aklıma olumsuz şeyler geliyo bu kadar zaman yazmadıkçaKızlarrrr hadiii
Az önce yaptım silik çıktıüstüne görme yaşamış olabilirsiniz hamile olabilirsiniz kan testi yaptırın
Hadi hayırlısıııAz önce yaptım silik çıktı
Aşılamanın kaçıncı günü bugün lekelenme devam ediyor mu progestan kullandınız mıHadi hayırlısııı
TestimHadi hayırlısııı
Aşılamanın kaçıncı günü progestan kullandınIz mıTestim
Tedavi yok normal beklemedeyimAşılamanın kaçıncı günü progestan kullandınIz mı
Siz aşılama yaptırmadınız mıTedavi yok normal beklemedeyim
Yok geçen ay yaptım olmadıSiz aşılama yaptırmadınız mı
Bu hemen mi çıktı ikinci çizgi? Evet silik bi çizgi var görüyorum hadi hayırlısı olsunTestim
Dah önce hiç çıkamazdı testlerde silik dahiBu hemen mi çıktı ikinci çizgi? Evet silik bi çizgi var görüyorum hadi hayırlısı olsundaha önce yaptığınızda da silik çıkmış mıydı bu ilk yaptığınız test miydi sizin?
Anladım, arkadaşların da dediği gibi yerleşme ya da üstüne görme dediğimiz şey olabilir. Ama 7 gün önce olan kanamadan sonra bebek rahime yerleştiği taktirde hcg daha yüksek olacaktır ve çizgi daha net çıkacaktır diye düşünüyorumDah önce hiç çıkamazdı testlerde silik dahi
Adet tarihim yarın normalde
Ama 7 gün önce ara kanamam oldu 3 gün kesildiği sonra
Yani normal adet tarihim yarın
Yarın ilk idrarla tekrar test yapayımAnladım, arkadaşların da dediği gibi yerleşme ya da üstüne görme dediğimiz şey olabilir. Ama 7 gün önce olan kanamadan sonra bebek rahime yerleştiği taktirde hcg daha yüksek olacaktır ve çizgi daha net çıkacaktır diye düşünüyorumÜzülmenizi istemem ama kimyasal gecelik tarzı bi şey olabilir mi hemen bi kan tahlili yaptırabilirseniz çok iyi olur. Pozitif hayırlı haberlerle gelin inşallah
Sizdende güzel haber alırız inşaallahYarın ilk idrarla tekrar test yapayı
hamilesin sen canım birgebeningünlüğü sayfasında okumuştum 3 günlük kanamadan 7 gün sonra tekrar test yapın üstüne görmedir yazıyordu kan testi ver yarınYarın ilk idrarla tekrar test yapayım
Yarın bide ilk idrarla tekrar yapayımhamilesin sen canım birgebeningünlüğü sayfasında okumuştum 3 günlük kanamadan 7 gün sonra tekrar test yapın üstüne görmedir yazıyordu kan testi ver yarın
Buda testimhamilesin sen canım birgebeningünlüğü sayfasında okumuştum 3 günlük kanamadan 7 gün sonra tekrar test yapın üstüne görmedir yazıyordu kan testi ver yarın
hayalet çizgi görüyorumBuda testim
Yine gecenki gibi belli belirsiz cizgi var canimBuda testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?