Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yapmadım kızlar çünkü sabah biraz leke geldi öyle olunca reglim geldi dedim ama sonra bişey gelmedi bakalım bekliyorum kusura bakmayın giremedim sınavlarım vardı

Bende kullanıyorum yapıyormuymuş
Kimi yapıyor yazmış canım burada ben test yapamadım sabah lekem geldi hasta oldum sandım çok üzüldüm devamında gelmedi progestanı bıraktım ama ondan dolayı gelmiyorsa diye beklicem gelmezse yapıcam yada kan vercem artık onda kesin çıkar

Sende durum ne inşallah çabalarımız boşa gitmez canım ya
Canım benim adetler düzenli ve çarşamba 28 gün sen yazdıktan sonra bende araştırdım progestan adet geçiktiriyormuş sanırım bende o yüzden leke falan yok benim kan negatif çıktıya benim bi beklentim yok o yüzden sizin haberleri takip etmek için bakıyorum

Çarşambaya kadar birşey olmazsa leke falan test yaparım tekrar eğer negatif çıkarsa biraz daha bekleyip doktora giderim artık

Ediorum canim her vakit aklimdasiniz isminizi bilmesemde burdaki isimlerinizle dualarimda yer veriorum Rabbim dileyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasin en tez ve en hayırlı vakitte nasip etsin insAllah
Amin inşallah canım

Belli olmaz canım senin daha adetine var

hamilesin sen canım birgebeningünlüğü sayfasında okumuştum 3 günlük kanamadan 7 gün sonra tekrar test yapın üstüne görmedir yazıyordu kan testi ver yarın
Hayırlısı olsun inşallah İnşallah tutunma yerleşme olmuştur, olmamışsa da sakın üzülmeyin bunda da vardır bi hayır
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde

Eklentiler

• 218AAD67-4154-499E-8E40-6C256E18D96B.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…