- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Evet canım bide sabah yapayımYine gecenki gibi belli belirsiz cizgi var canim
Canm sabah lekem geldi öyle olunca üzüldüm hasta oldum diye yapmadım şimdi yok bişey anlamadım bendeCanım naptın
Kimi yapıyor yazmış canım burada ben test yapamadım sabah lekem geldi hasta oldum sandım çok üzüldüm devamında gelmedi progestanı bıraktım ama ondan dolayı gelmiyorsa diye beklicem gelmezse yapıcam yada kan vercem artık onda kesin çıkarBende kullanıyorum yapıyormuymuş
Sende durum ne inşallah çabalarımız boşa gitmez canım yaBiz daha heyecanlıyız
Hayırlısı canim yerlesme nisanidir insAllahCanm sabah lekem geldi öyle olunca üzüldüm hasta oldum diye yapmadım şimdi yok bişey anlamadım bendekusura bakmayın giremedim sınavlarım vardı
Canım benim adetler düzenli ve çarşamba 28 gün sen yazdıktan sonra bende araştırdım progestan adet geçiktiriyormuş sanırım bende o yüzden leke falan yok benim kan negatif çıktıya benim bi beklentim yok o yüzdenSende durum ne inşallah çabalarımız boşa gitmez canım ya
Çarşambaya kadar birşey olmazsa leke falan test yaparım tekrar eğer negatif çıkarsa biraz daha bekleyip doktora giderim artıkCanım benim adetler düzenli ve çarşamba 28 gün sen yazdıktan sonra bende araştırdım progestan adet geçiktiriyormuş sanırım bende o yüzden leke falan yok benim kan negatif çıktıya benim bi beklentim yok o yüzdensizin haberleri takip etmek için bakıyorum
Ediorum canim her vakit aklimdasiniz isminizi bilmesemde burdaki isimlerinizle dualarimda yer veriorum Rabbim dileyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasin en tez ve en hayırlı vakitte nasip etsin insAllahHamiş arkadaşlar bizede dua edin
Amin inşallah canımEdiorum canim her vakit aklimdasiniz isminizi bilmesemde burdaki isimlerinizle dualarimda yer veriorum Rabbim dileyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasin en tez ve en hayırlı vakitte nasip etsin insAllah
İnşallah canım ama pek umudumda yok açıkçasıHayırlısı canim yerlesme nisanidir insAllah
İnşallah olmazsın canım çabalarımız boşa gitmez inşallahÇarşambaya kadar birşey olmazsa leke falan test yaparım tekrar eğer negatif çıkarsa biraz daha bekleyip doktora giderim artık
Belli olmaz canım senin daha adetine varCanım benim adetler düzenli ve çarşamba 28 gün sen yazdıktan sonra bende araştırdım progestan adet geçiktiriyormuş sanırım bende o yüzden leke falan yok benim kan negatif çıktıya benim bi beklentim yok o yüzdensizin haberleri takip etmek için bakıyorum
Yok canım üzülmedim bi bianlık üzüntü oldu ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallahHayırlısı olsun inşallahİnşallah tutunma yerleşme olmuştur, olmamışsa da sakın üzülmeyin bunda da vardır bi hayır
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeYine gecenki gibi belli belirsiz cizgi var canim
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeSizdende güzel haber alırız inşaallah
hamilesin sen canım birgebeningünlüğü sayfasında okumuştum 3 günlük kanamadan 7 gün sonra tekrar test yapın üstüne görmedir yazıyordu kan testi ver yarın
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeHayırlısı olsun inşallahİnşallah tutunma yerleşme olmuştur, olmamışsa da sakın üzülmeyin bunda da vardır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?