Bazı testler böyle silik çizgi çıkarabiliyor. Dünden beri koyulaşması gerekiyordubuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
En iyisi kan testi yaptir yarin emin ol canimbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
inşallah yerleşme kanamasıdır sen bi kan testi yaptır bence canım yine deCanm sabah lekem geldi öyle olunca üzüldüm hasta oldum diye yapmadım şimdi yok bişey anlamadım bendekusura bakmayın giremedim sınavlarım vardı
Yok canım bugün çatlatma iğnesi olucamEn iyisi kan testi yaptir yarin emin ol canim
bu teste çizgi göremedim sen bi kan testi yaptırsan iyi olur adetin geçti mi??buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Yok canım bugün çatlatma iğnesi olucambu teste çizgi göremedim sen bi kan testi yaptırsan iyi olur adetin geçti mi??
e sen ilaç kullanmışsın o i,laçların etkisi de olabilirYok canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Evet canım olabilir koyulaşma olmadığı için ilaçlardan o zamane sen ilaç kullanmışsın o i,laçların etkisi de olabilir
Çatlatma iğnesi neden vuruyorsunYok canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Çatlatma iğnesi neden vuruyorsun
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testtecanım bugün çatlatma iğnesi olucam
Canım adet oldun mu? İnşallah olmamışsındırYok canım üzülmedim bi bianlık üzüntü oldu ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah
Olmadım canım bugün biara adet olcam gibi ağrım oldu geçti sonraCanım adet oldun mu? İnşallah olmamışsındır
Z zeynokoloji yarın test yaptırıcak mısın? Ben yarın yaptırıcam hastaneden aradılar gelin diye ama umudum yok. Adetim 25’inde, hiç bir belirtim de yok, 17’sindeki kan testim <2 çıktı. Daha yükselmez bence ama hemşireler ısrarla yaptırın dediler. Sen de sanki yarın yaptırıcaktın öyle hatırlıyorum. Belirtin falan var mı?e sen ilaç kullanmışsın o i,laçların etkisi de olabilir
bence yaptırmalısın yarın hastaneye gitmem gerekiyor ama gidemeyeceğim sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.. erken test yaptın sen ona bakma yenisini yaptır..hamilelik varsa daha çok yenidir ve ancak çıkar kandaZ zeynokoloji yarın test yaptırıcak mısın? Ben yarın yaptırıcam hastaneden aradılar gelin diye ama umudum yok. Adetim 25’inde, hiç bir belirtim de yok, 17’sindeki kan testim <2 çıktı. Daha yükselmez bence ama hemşireler ısrarla yaptırın dediler. Sen de sanki yarın yaptırıcaktın öyle hatırlıyorum. Belirtin falan var mı?
canım sen ne zaman test yaptıracaksın??Olmadım canım bugün biara adet olcam gibi ağrım oldu geçti sonra
Anladım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için bakalım:)bence yaptırmalısın yarın hastaneye gitmem gerekiyor ama gidemeyeceğim sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.. erken test yaptın sen ona bakma yenisini yaptır..hamilelik varsa daha çok yenidir ve ancak çıkar kanda
Yarın yaptırmayı düşünüyordum canım ama az önce hasta oldum nasip inşallah sizlerden güzel sonuçlar alırızcanım sen ne zaman test yaptıracaksın??
belki üstüne görmedirYarın yaptırmayı düşünüyordum canım ama az önce hasta oldum nasip inşallah sizlerden güzel sonuçlar alırız
Yok canım sanmıyorumbelki üstüne görmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?