Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bügün kan vermeye gideceğim Düne kadar hiç belirti yoktu bir umut vardı içimde ama sanırım adet olacağım lekelenme var

Canınızı sıkmayın nolur her aşılamada ihtimal daha da artıyor bakın eğer imkanınız varsa bir daha deneyin bu sefer olacak Allahın izniyle

Canınızı sıkmayın canlarım bu sefer olmadi ama bidahaki sefere insAllah sizlerinde olcak ben inaniorum
Hayırlısı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Canınızı sıkmayın nolur her aşılamada ihtimal daha da artıyor bakın eğer imkanınız varsa bir daha deneyin bu sefer olacak Allahın izniyle
sağolun kızlar bize dua etmeye devam edin lütfen...Skrkz17 inşallah canım iletişimde kalalım

evet sen ne yapacaksın bu ay mı deneyeceksin??
Yok canım bugün gittim görüştüm doktorla benim rahmin dışında miyom var alalım diyor biri baskı yapıyo diyo o yüzden bakalım bilmiyorum kararsızım 2 kez denedikten sonra da çok umudum yok açıkçası 3. İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…