- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
sonucu yaz mutlaka :)Anladım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için bakalım:)
EVET YAPTIRDIM VE NEGATİFYok canım sanmıyorumsen naptın test yapıcaktın bugün
Bugün kaçıncı gününsonucu yaz mutlaka :)
EVET YAPTIRDIM VE NEGATİF
15Bugün kaçıncı günün
tekrar deneriz napalım kısmet bu işler vardır yaradanın bir bildiği..Benim testim de negatif
Canınızı sıkmayın canlarım bu sefer olmadi ama bidahaki sefere insAllah sizlerinde olcak ben inaniorum
Hayırlısı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
sağolun kızlar bize dua etmeye devam edin lütfen...Skrkz17 inşallah canım iletişimde kalalımCanınızı sıkmayın nolur her aşılamada ihtimal daha da artıyor bakın eğer imkanınız varsa bir daha deneyin bu sefer olacak Allahın izniyle
Bidaha yaptıracak mısın canım bu aytekrar deneriz napalım kısmet bu işler vardır yaradanın bir bildiği..
adetle birlikte gidicem ama bu ay değil diğer ay olur muhtemelen bu ay akışına bırakırım ve kist falan var mı bakarız ...devlette yaptırdım o yüzden hemen almıyorlarBidaha yaptıracak mısın canım bu ay
Anladım canım haberleşiriz yine o zamanadetle birlikte gidicem ama bu ay değil diğer ay olur muhtemelen bu ay akışına bırakırım ve kist falan var mı bakarız ...devlette yaptırdım o yüzden hemen almıyorlar
evet sen ne yapacaksın bu ay mı deneyeceksin??Anladım canım haberleşiriz yine o zaman
Yok canım bugün gittim görüştüm doktorla benim rahmin dışında miyom var alalım diyor biri baskı yapıyo diyo o yüzden bakalım bilmiyorum kararsızım 2 kez denedikten sonra da çok umudum yok açıkçası 3. İçinevet sen ne yapacaksın bu ay mı deneyeceksin??
Sağolasın canım Allah kabul eder inşallah dualarınıHep dua ediyorumSöylemesi kolay ama umudunuzu kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?