Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım canım belki bu ay kendiliğinden olur öyle bir şans da var ..ya da tüp bebek ile yumurta toplanırken alınacak demiştin değil mi? adetin söküldü mü ben de lekelenme başladı adet sökülmedi..

anladım canım belki bu ay kendiliğinden olur öyle bir şans da var ..ya da tüp bebek ile yumurta toplanırken alınacak demiştin değil mi? adetin söküldü mü ben de lekelenme başladı adet sökülmedi..
Benim başladı canım bugün 3. Günüm doktorla görüştüm işte 3. Aşıla
Benim başladı canım bugün 3. Günüm dün işte konuştum 3. Aşılama için dediği tek şey aşılamayla hamile kalanlar 1. Ve 2.de kalıyo sonrasında da ihtimalin var ama attığın taş ürküttüğüne değmez dedi yumurta toplanırken alamıyor çünkü rahim 3 ay dinlenmesi gerekiyomuş bende işte şimdi böylede yaparım tüp bebek ama sağlıklı olur mu bilemem dedi düşük ihtimali oluyormuş çünkü 2 3 ay kendim tedavisiz deneyip sonra ameliyat olmak istiyorum bende nasip canım belki olur art arda olması önemli mi ki tüp bebekle aşılamanın

Miyom aşılamadan sonra mı oluştu ben afet olunca gitmedim doktora acaba öyle birşey oluşma ihtimali var mı .şuan arayış içerisindeyim 2. Aşılama yaptırsam mı yoksa biraz akışıma bırakıp tüp bebeğe mi geçsem çok kararsızım yada başka bir hastaneye aşılamamı yaptırsam kafam çok karışık devlet hastanesinde ki prosedürü öğrenmek için Zeynep Kamile gittim tekrar bir sürü belge daha eklemişler rapor için radyolojiden sıra alıp memegrafi çektirmem gerekiyormuş. Acaba tüm devlet hastaneleri aşılama yapıyor mu bilginiz var mı yoksa Zeynep kamil mi çok uğraştırıyor prosedürle

Sen özele mi gidiyorsun canım

Evet canım özele gidiyorum benim miyomlarım vardı zaten ama bence genede git göster çünkü kist falan olabiliyor diye biliyorum canım ilk aşılamandı dimi senin valla canım ilkse 2. Deneyebilirsin çünkü 2 aşılama normal bence ama tüp daha garanti tabiki ama 3 deneme burda herkes öyle yazmış diğer topiklerde de

MİYOM OLDUĞU İÇİN Mİ 3 AY BEKLEMELİSİN DİYOR YOKSA GENEL OLARAK HERKESE Mİ UYGULANIYORMUŞ? SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ? TÜP BEBEK ARAŞTIRDIN MI HİÇ KAFANDA BİR MERKEZ DR FALAN VAR MI??

canım ben dışarda yaptrdım mamografiyi acıbademde bir yerde 150 tl mi ne verdim devlette 2 ay beklememek için zeynep kamilde dosyayı 2 ayda zor topladım haziranda başladım eylülde rapor çıktı kasımda aşılama yapıldı ama bir kez aşılama olunca ikinci aşılamada bir ay arayla yapılıyor diye biliyorum..

kızlar benim adetim sökülmedi 2 gündür kahverengi lekelenme var pazartesi 15. günde beta negatif çıkmıştı hamilelik de yok yani neden sökülmüyor kist mi oldu acaba ?? cuma dr gideceğim ama başınıza böyle bir şey geldi mi??

Bendede ole olmustu ilk asilamam Ağustosta yapıldı Eylül'de ara verildi ekimde baska saglik sorunu nedeniyle yaptiramamistim kasimda yapildi bir ay ara kimimde veriolar kimin de vermiolar biriyle konusmustum 5 kez klomen hapi ile ard arda aşılama yapmislardi

Evet canım ilk aşılamamdı.bende o fikre vardım 2. Aşılamayıda olup eğer negatif olursa tüp bebeğe yönelmek istiyorum.ama bu sefer başka bir hastaneye gideceğim sanırım .topiklerde herkesin hikayesi farklı bazen okuyunca umutlanıyorum bazende moralim bozuluyor özellikle sebepsiz infertilite
Hep dua ediyorum Söylemesi kolay ama umudunuzu kaybetmeyin
Duaya devam

Radyolojiden sıra bile alamıyorum sanırım hastaneden alınıyor .onu yeni eklemişler eskiden o şart yoktu.tamamlanan dosya 4 ay dolmadan çoğu şeyi yenilememi istedi kültürü kan tahlilini vs zaten beni yanlış yönlendirmişler temmuzda dosyam tamamdı ekimde gel klomene başlayacağız dediler bende ekime attıkları için özele gittim bgn kız diyor ki sizin ekimdeki tedaviniz aşılama ile başlayacaktı diyor oysa o süreçte 10 kez sordum. Tabi her gittiğimde farklı biri baktığı için yorumlarda farklı farklı sıfır empati ama şunu öğrendim özelde yapılan tedaviler eğer özel hastane sgk anlaşmalı ise devlette o tedaviler sayılıyor yani beni iki kez özelde aşılama yaptırdığımda devlete gittiğimde beni direk tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış tabi özel hastaneden kullandığım ilaç ve aşılama tedavisine yönelik doktordan kaşeli imzalı yazı getirmeni istiyorlar

İlaçlarda etkilemiş olabilir benimde klomemde o şekilde olmuştu ama istersen tekrar kan testi ver belli mi olur

kültürü neden yeniletti ki kan tahlili yenilenir de ama 6 ay falan değil mi süresi doğru düzgün süreci bilen yok ...ben aşılamaya gittiğimde biri dedi ki benden meme ultrasonu istenmedi dedim siz önceden mi aldınız acaba sıra yok dedi ağustosta başlamış şaka gibi herkese farklı bir şey yapılıyor gibi

Bugün aşılamanın 6.gunu ama zerre belirti yok. Çoğu kişinin tutmamış bende umutsuzluğa kapıldım
Benimde hic belirtim yoktu ilk hafta canim ikinci hafta gogus hassasiyeti sık wc gitme falan oldu şükür tuttu güzel düşün guzel olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…