- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Ya bilmiyorum ki canım Buradaki hastanelerde meme ulturasonu 300 TL sen nerede 150 TL’ye yaptırmıştınkültürü neden yeniletti ki kan tahlili yenilenir de ama 6 ay falan değil mi süresi doğru düzgün süreci bilen yok ...ben aşılamaya gittiğimde biri dedi ki benden meme ultrasonu istenmedi dedim siz önceden mi aldınız acaba sıra yok dedi ağustosta başlamış şaka gibi herkese farklı bir şey yapılıyor gibi
İnşallah, çok teşekkür ederimBenimde hic belirtim yoktu ilk hafta canim ikinci hafta gogus hassasiyeti sık wc gitme falan oldu şükür tuttu güzel düşün guzel olsun insAllah
sgk anlaşmalı yerlere bak ben istanbul da yaptırdımYa bilmiyorum ki canım Buradaki hastanelerde meme ulturasonu 300 TL sen nerede 150 TL’ye yaptırmıştın
Tamam canım bende istanbuldayım hangi hastanesgk anlaşmalı yerlere bak ben istanbul da yaptırdım
Miyom ameliyatından sonra 3 ay rahmin toparlaması için canım herkeste değil tüp bebek hakkında da konuştuk ben hataydayım aşılamayı artık denemicem canım tüp bebek daha mantıklı geliyor banaMİYOM OLDUĞU İÇİN Mİ 3 AY BEKLEMELİSİN DİYOR YOKSA GENEL OLARAK HERKESE Mİ UYGULANIYORMUŞ? SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ? TÜP BEBEK ARAŞTIRDIN MI HİÇ KAFANDA BİR MERKEZ DR FALAN VAR MI??
bugün ben de arkadaşlarla konuştum onlar da tüp yap diyor yaş geçiyor bugün hastaneye gittim 2.aşılamayı mart ayında yapıcaz dediler bu arada ben de tüp bebek araştıracağım.. arkadaşımın doktoruna gidip bi baktırayım bakalım o ne diyecek..Miyom ameliyatından sonra 3 ay rahmin toparlaması için canım herkeste değil tüp bebek hakkında da konuştuk ben hataydayım aşılamayı artık denemicem canım tüp bebek daha mantıklı geliyor bana
labistanbul diye bir yerdi kadıköy acıbadem civarındaTamam canım bende istanbuldayım hangi hastane
Bencede canım aşılamada tek avantaj spermleri seçip rahime koymaları gerisi şansa kalmış ama tüp bebek biraz daha garanti tabiki Allah ol desin yeter en önemli olan bu sen hasta oldun mu canımbugün ben de arkadaşlarla konuştum onlar da tüp yap diyor yaş geçiyor bugün hastaneye gittim 2.aşılamayı mart ayında yapıcaz dediler bu arada ben de tüp bebek araştıracağım.. arkadaşımın doktoruna gidip bi baktırayım bakalım o ne diyecek..
Benim bitti bileKızlar regl oldunuz mu bende hala bi umut var size dair
evet canım oldumBencede canım aşılamada tek avantaj spermleri seçip rahime koymaları gerisi şansa kalmış ama tüp bebek biraz daha garanti tabiki Allah ol desin yeter en önemli olan bu sen hasta oldun mu canım
Tüm bebek için bende birkaç yer araştırdım instagramda Cem Çelik baya paylaşım var bahçeci sağlık diye geçiyor .
Kurtköy emsey de Nesrin Baştuğ araştırmalarım arasında sizin varmı duyduğunuz bildiğiniz
Yaptırmadığım bi onlar kaldı sanırımcem çelik ben de takipteyim aklımda o var bir de arkadaşımın doktoru var ama benden tavsiye tüp bebeğe başlamadan genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırın eşinle
Genetik nasıl oluyor canımcem çelik ben de takipteyim aklımda o var bir de arkadaşımın doktoru var ama benden tavsiye tüp bebeğe başlamadan genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırın eşinle
araştırma hastanelerinde genetik bölümünden randevu alıyorsun pıhtılaşmaya ve genetik sorunlara bakıyorlarGenetik nasıl oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?