Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya bilmiyorum ki canım Buradaki hastanelerde meme ulturasonu 300 TL sen nerede 150 TL’ye yaptırmıştın

MİYOM OLDUĞU İÇİN Mİ 3 AY BEKLEMELİSİN DİYOR YOKSA GENEL OLARAK HERKESE Mİ UYGULANIYORMUŞ? SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ? TÜP BEBEK ARAŞTIRDIN MI HİÇ KAFANDA BİR MERKEZ DR FALAN VAR MI??
Miyom ameliyatından sonra 3 ay rahmin toparlaması için canım herkeste değil tüp bebek hakkında da konuştuk ben hataydayım aşılamayı artık denemicem canım tüp bebek daha mantıklı geliyor bana

Miyom ameliyatından sonra 3 ay rahmin toparlaması için canım herkeste değil tüp bebek hakkında da konuştuk ben hataydayım aşılamayı artık denemicem canım tüp bebek daha mantıklı geliyor bana
bugün ben de arkadaşlarla konuştum onlar da tüp yap diyor yaş geçiyor bugün hastaneye gittim 2.aşılamayı mart ayında yapıcaz dediler bu arada ben de tüp bebek araştıracağım.. arkadaşımın doktoruna gidip bi baktırayım bakalım o ne diyecek..

O kadar kararsızlık yaşadım önceki yaptırdığım yerdemi yaptırsam yoksa başka hastanedemi diye öğrendim ki iki doktorda izinde bu hafta benim 2. Aşılama bu ay yalan oldu

Bencede canım aşılamada tek avantaj spermleri seçip rahime koymaları gerisi şansa kalmış ama tüp bebek biraz daha garanti tabiki Allah ol desin yeter en önemli olan bu sen hasta oldun mu canım

Tüm bebek için bende birkaç yer araştırdım instagramda Cem Çelik baya paylaşım var bahçeci sağlık diye geçiyor .
Kurtköy emsey de Nesrin Baştuğ araştırmalarım arasında sizin varmı duyduğunuz bildiğiniz

cem çelik ben de takipteyim aklımda o var bir de arkadaşımın doktoru var ama benden tavsiye tüp bebeğe başlamadan genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırın eşinle

Kızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştır Hep aklımdasınız, dua ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…