Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştır Hep aklımdasınız, dua ediyorum herkese
Ben bu ay oluruna bıraktım canım olmazsa gidip bikaç doktorla daha görüşüp ameliyat olucam senin nasıl gidiyor

Merhaba canım bildiğin gibi devam ben bugün Zeynep kamildekilerle kavga ettim geldim bu ay için özelde düşündüğüm doktorların ikiside benim adet sürecimde izindeydi aşılamayı erteledik yinede Zeynep Kamile gidip süreci öğrenmek istedim bana dediler dosyanızdaki bazı evrakların süresi dolmuş birde meme ultrasonu lazım. Tamam dedim hallederim meme ultrasonu çektirdim yeniden hormon ve kültür verdim. Bugün gittik eşimle evrak tamamlıcaz diye bana demesin mi eşinizin kan tahlili süreside geçmiş birde bu ay için adetin 2. Günü ultrason muayeneniz yok . Dalga mı geçiyorsunuz geçen geldiğimizde neden söylemediniz o kadar yol gelgit yapıyorum adetime kaç gün var daha dedim baya tartıştık orda. Ben yoktum o gün diyor ya sen yoksan bu resmî bir işlem sana göre ona göresi yok ki. Sonra başhekime çıktık başhekim diyorki eksik Bilgi vermiş olabilirler henüz yolun başındasınız kimi kimi şikayet ediyoruz artık düşünün neyse snra beni tüp bebekteki bi doktora yönlendirdi ultrasonumu yaptı eşimin kan tahlilleri kaldı o da yarın verecek gerçekten bu hastane çalışanlarında hasta psikolojisi sıfır günlük 20 hastası varmış yoğun oluyormış unutuyormuş ahh ahhh gerçekten aldıkları helal değil .işini düzgün yapanlar elbet vardır ama hiç karşılaşmadım bu zamana kadar Gülsa lütfen hastalara iyi davran

Kızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştır Hep aklımdasınız, dua ediyorum herkese
valla koptuk canım umutlar suya düşünce bu ay ben de oluruna bıraktım bana 2. aşılama için mart ayında gel dediler...çevremdekiler de ailem de tüp bebek yap diyor kafam çok karışık

valla koptuk canım umutlar suya düşünce bu ay ben de oluruna bıraktım bana 2. aşılama için mart ayında gel dediler...çevremdekiler de ailem de tüp bebek yap diyor kafam çok karışık
Hakkında hayırlısı olsun canım aşılamanın tutma orani belli zaman kaybetmeyim imkanımda var diosan canim tüp bebegi düşün insAllah ona gerek kalmadan Rabbim hic ummadiginiz zamanda cennet meyvenizi göndersin insAllah

Merhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilir
öncelikle hayırlı olsun benimde bugün 9.günüm test yaptım ama negatif cıktı 7.günü cüddi kasık ağrım ve bel ağrım oldu ümitlenmiştim biraz ama bugün negatifi yine görünce umutsuzluğa kapıldım siz hastaneden önce idrar testi yapmışmıydınız sanki olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum

Maalesef 9.gün kanda 2.91 yani negatif çıkan idrarda hayli hayli negatif çıkacak. O yüzden umutsuzluğa kapılmayın. Ben ilk defa bu ay hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptırmıştım o yüzden bilemiyorum net bi şey söyleyemem ama sizin çok çok erken. İnşallah hamilesinizdir

niye yaptıysam en azından merakla bekliyodum şimdi daha kötü oldu tre allaaaam hayırlısı bakalım sağlıklankucağınıza alın inşallah

Naptınız sonucunuz ne oldu inşallah olumludur

İyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin

İyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin
Ya ciddi misin inanmıyorum Allahım sabır versin nolur Allahım yardımcın olsun off ben çok üzüldüm ya inanmıyorum nolur dirayetli ol nolur

Ya ciddi misin inanmıyorum Allahım sabır versin nolur Allahım yardımcın olsun off ben çok üzüldüm ya inanmıyorum nolur dirayetli ol nolur
Amin canim saol insAllah sabrederim mukafatini alirim cok zor biseymis bir varmis bir yokmus hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…