Ben bu ay oluruna bıraktım canım olmazsa gidip bikaç doktorla daha görüşüp ameliyat olucam senin nasıl gidiyorKızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştırHep aklımdasınız, dua ediyorum herkese
Şükür iyiyim ben de. Kimse yazmayınca merak ettim sizi bi sorayım dedimBen bu ay oluruna bıraktım canım olmazsa gidip bikaç doktorla daha görüşüp ameliyat olucam senin nasıl gidiyor
İyi yapmışsın canım evet artık kimse yazmıyoŞükür iyiyim ben de. Kimse yazmayınca merak ettim sizi bi sorayım dedim
İyyim şükür canim sen nasilsinKızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştırHep aklımdasınız, dua ediyorum herkese
valla koptuk canım umutlar suya düşünce bu ay ben de oluruna bıraktım bana 2. aşılama için mart ayında gel dediler...çevremdekiler de ailem de tüp bebek yap diyor kafam çok karışıkKızlar nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor süreçler? Umarım iyisinizdir ve mutlu habere çok az kalmıştırHep aklımdasınız, dua ediyorum herkese
Dur bakalım belki kendiliğinden oluverir Allah'ın izniylevalla koptuk canım umutlar suya düşünce bu ay ben de oluruna bıraktım bana 2. aşılama için mart ayında gel dediler...çevremdekiler de ailem de tüp bebek yap diyor kafam çok karışık
Hakkında hayırlısı olsun canım aşılamanın tutma orani belli zaman kaybetmeyim imkanımda var diosan canim tüp bebegi düşün insAllah ona gerek kalmadan Rabbim hic ummadiginiz zamanda cennet meyvenizi göndersin insAllahvalla koptuk canım umutlar suya düşünce bu ay ben de oluruna bıraktım bana 2. aşılama için mart ayında gel dediler...çevremdekiler de ailem de tüp bebek yap diyor kafam çok karışık
öncelikle hayırlı olsun benimde bugün 9.günüm test yaptım ama negatif cıktı 7.günü cüddi kasık ağrım ve bel ağrım oldu ümitlenmiştim biraz ama bugün negatifi yine görünce umutsuzluğa kapıldım siz hastaneden önce idrar testi yapmışmıydınız sanki olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumMerhaba. Benim aşılama dahil 9.günde 2.91 di, 12.günde 26.45 çıktı. O yüzden belli olmayabilir siz yine de bi kan verin geç döllenme de olabilir
Maalesef 9.gün kanda 2.91 yani negatif çıkan idrarda hayli hayli negatif çıkacak. O yüzden umutsuzluğa kapılmayın. Ben ilk defa bu ay hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptırmıştım o yüzden bilemiyorum net bi şey söyleyemem ama sizin çok çok erken. İnşallah hamilesinizdiröncelikle hayırlı olsun benimde bugün 9.günüm test yaptım ama negatif cıktı 7.günü cüddi kasık ağrım ve bel ağrım oldu ümitlenmiştim biraz ama bugün negatifi yine görünce umutsuzluğa kapıldım siz hastaneden önce idrar testi yapmışmıydınız sanki olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Maalesef 9.gün kanda 2.91 yani negatif çıkan idrarda hayli hayli negatif çıkacak. O yüzden umutsuzluğa kapılmayın. Ben ilk defa bu ay hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptırmıştım o yüzden bilemiyorum net bi şey söyleyemem ama sizin çok çok erken. İnşallah hamilesinizdir
İnşallah Allah hepimize nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımniye yaptıysam en azından merakla bekliyodum şimdi daha kötü oldu tre allaaaam hayırlısı bakalım sağlıklankucağınıza alın inşallah
amin inşallaahİnşallah Allah hepimize nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Hakkında hayırlısı olsun canım bende reglimi bekliyorum sonra başka yerlerden de fiyat alıcam muayene olucam canımevet kızlar haklısınız haftaya tüp bebek merkezleri ile görüşeceğim bakalım
Hakkinda hayırlısı olsun canım Rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini versin insAllahevet kızlar haklısınız haftaya tüp bebek merkezleri ile görüşeceğim bakalım
Naptınız sonucunuz ne oldu inşallah olumluduröncelikle hayırlı olsun benimde bugün 9.günüm test yaptım ama negatif cıktı 7.günü cüddi kasık ağrım ve bel ağrım oldu ümitlenmiştim biraz ama bugün negatifi yine görünce umutsuzluğa kapıldım siz hastaneden önce idrar testi yapmışmıydınız sanki olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Ya ciddi misin inanmıyorum Allahım sabır versin nolur Allahım yardımcın olsun off ben çok üzüldüm ya inanmıyorum nolur dirayetli ol nolurİyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin
Amin canim saol insAllah sabrederim mukafatini alirim cok zor biseymis bir varmis bir yokmus hesabiYa ciddi misin inanmıyorum Allahım sabır versin nolur Allahım yardımcın olsun off ben çok üzüldüm ya inanmıyorum nolur dirayetli ol nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?