Peki hiç ağrın sızın olmadı mı akıntın lekelenmen kanaman hiçbir şey olmadı mı canım şüphelenmedin mi hiçAmin canim saol insAllah sabrederim mukafatini alirim cok zor biseymis bir varmis bir yokmus hesabi
Yaa ciddi misin canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versinİyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin
Yok canım hiç belirti olmadıPeki hiç ağrın sızın olmadı mı akıntın lekelenmen kanaman hiçbir şey olmadı mı canım şüphelenmedin mi hiç
Amin canım saolYaa ciddi misin canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versin
Canım biliyorum zor ama herşeyde bi hayır vardır sakın üzme kendini Rabbim yine nasip eder en kısa zamanda inşallahAmin canım saol
Oyle canim Rabbimin kudreti o nasil dilerse öle olur tekrardan hepimize nasip olur insAllahCanım biliyorum zor ama herşeyde bi hayır vardır sakın üzme kendini Rabbim yine nasip eder en kısa zamanda inşallah
İnşallah canım herşeyin hayırlısı inşallahOyle canim Rabbimin kudreti o nasil dilerse öle olur tekrardan hepimize nasip olur insAllah
Nasılsın peki şimdi iyi misin ağrın sızın var mıOyle canim Rabbimin kudreti o nasil dilerse öle olur tekrardan hepimize nasip olur insAllah
Kasık ağrım biraz artio azalioNasılsın peki şimdi iyi misin ağrın sızın var mı
Çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendineKasık ağrım biraz artio azalio
Saol canim sende sag saglim kucagina al insAllahÇok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine
canım şimdi okudum büyük geçmiş olsun..Takdir Allahtan ..üzülme yine olacak inşallah sen 2 aşılama yapmıştın tüp bebek denersin ..Saol canim sende sag saglim kucagina al insAllah
ben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..Hakkında hayırlısı olsun canım bende reglimi bekliyorum sonra başka yerlerden de fiyat alıcam muayene olucam canım
Saol canimcanım şimdi okudum büyük geçmiş olsun..Takdir Allahtan ..üzülme yine olacak inşallah sen 2 aşılama yapmıştın tüp bebek denersin ..
Adetin 2. Yada 3. Günü muayene ediolar canim alttan hafta sonuna geldiyse 4. Gün gitsende bakarlar heraldeben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..
Bende başladım canım bugün iğneleri 3. Günüben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..
Sen nasılsın canım?Adetin 2. Yada 3. Günü muayene ediolar canim alttan hafta sonuna geldiyse 4. Gün gitsende bakarlar heralde
En kötü bidahaki ay konusunda bilgi almış olursun canım çünkü baya kana falan bakıyolarben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..
Bu sefer eşimle birlikte gitmek istiyorum yarın gelemez zaten yarına randevu da vermezler diye düşünüyorum haftaya boşuz haftaya bi ön görüşme yaparız olmadı adetle tekrar giderim ne bileyim.. sen ne yapıyorsun ne iğnesi tekrardan aşılama mı başladın cnm uzak kaldım benEn kötü bidahaki ay konusunda bilgi almış olursun canım çünkü baya kana falan bakıyolar
evet canım ay çok zor her şey tüp bebek merkezi aramak dr seçmek Allah iyisine denk getirsinAdetin 2. Yada 3. Günü muayene ediolar canim alttan hafta sonuna geldiyse 4. Gün gitsende bakarlar herald
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?