Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin
Yaa ciddi misin canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versin

Hakkında hayırlısı olsun canım bende reglimi bekliyorum sonra başka yerlerden de fiyat alıcam muayene olucam canım
ben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..

ben de regl oldum ama regl iken mi muayane olsaydım acaba bilemedim geç kaldım gibi zaten yarın 4.günü hemen alıp gitmem zor..
Adetin 2. Yada 3. Günü muayene ediolar canim alttan hafta sonuna geldiyse 4. Gün gitsende bakarlar heralde

En kötü bidahaki ay konusunda bilgi almış olursun canım çünkü baya kana falan bakıyolar

En kötü bidahaki ay konusunda bilgi almış olursun canım çünkü baya kana falan bakıyolar
Bu sefer eşimle birlikte gitmek istiyorum yarın gelemez zaten yarına randevu da vermezler diye düşünüyorum haftaya boşuz haftaya bi ön görüşme yaparız olmadı adetle tekrar giderim ne bileyim.. sen ne yapıyorsun ne iğnesi tekrardan aşılama mı başladın cnm uzak kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…