Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tüp bebeğe başladım ben canım cuma günü hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba benmde ilki tutmadi ikinci tedaviye basladik ignede ikinci günüm insallah soyleriz arrik bizde ..igneler degsyor mu benm 75lk menopur..

Bedenen iyyim canim ruhende toplarlanmaya calisiorum
canım siz de de erkek faktörü vardı dimi?? zor bir süreç ama yine olacak inşallah en azından hamile kalmana engel bir durum olmadığını öğrenmiş oldun.. sen genetik testler yaptırmış mıydın?? pıhtılaşma vs yok dimi??

Özelde başladım canım ben hataydayım iskenderunda başladım canım inşallah hayırlısı olur
canım ben de merkez araştırıyorum şimdi forumda dr merkez araştırıyorum bana da yaz özelden de olur nasıl gidiyor neye dikkat etmek gerek arısütü kullan bence bu arada sen de dr vitamin vs bir şey verdi mi?

İyi aksamlar arkadaşlar benim.minigim melek olmuş 6. Haftada gelisimi durmus 9. Haftadaydim kalp atışı duyulmadi 6. Haftada duymusdum yarın kurtaj olcam dua edin
Canım yeni okudum yazışmaları çok üzüldüm ne denir bilmiyorum ne söylesem eksik kalır muhtemelen Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah ahirette .

Yok erkek faktörlü deil sebepsiz infertilite dediler biraz ultrasinda varikosel gözükmüstu ama sperm sayisini etkilemiomus yok genetik test falan yaptırmadım

Yok erkek faktörlü deil sebepsiz infertilite dediler biraz ultrasinda varikosel gözükmüstu ama sperm sayisini etkilemiomus yok genetik test falan yaptırmadım
canım sen hiç oyalanma hemen genetiğe git düşük yaptığını hamile kalamadığını anlat tüm genetik testleri ve pıhtılaşmaya bakılmasını iste... zaten 2 aşılama oldun tüp bebeğe geçeceksin orada da işine yarayacak... pıhtılaşma varsa o etkiler bebekte kalp durması pıhtılaşmadan olabiliyor bu arada eşine de bakılacak o da seninle gelsin..vakit kaybetme...ben düşük yaşadım nasıl üzüldüm bilirim o süreçleri ve çok vakit kaybı oldu her şeyi öğrenene kadar beni dinle sen...sonuçlar temiz çıkarsa o sonuçlar ile tüp bebeğe başlarsın.. devlette veya özelde

Tamam canim

CANIM SEN AŞILAMANI ÖZELDE Mİ YAPTIRDIN?? NASIL GİDİYOR HAMİLELİK??
Yok ben çalışmış olduğum üniversite hastanesinde yaptırdım. İkinci aşılamamdı. Çok şükür iyi gidiyor. Allah herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Siz nasılsınız naptınız?

ben de tüp bebek randevusu aldım mart sonuna verdiler şubatta 2.aşılamayı olup rapor çıkarayım dedim inşallah tutar da uğraştırmaz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…