Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumyok canım şubat sonunda başlayacağım regl olmayı bekliyorum
Yok canim gitmedim ilk düşükde arastirma yapmioruz dedi kadin dogumcu kurtaj sonrasi muayeneye gidince gitmedim bendenaptın canım gittin mi genetiğe
evet öyle diyorlar canım sen bilirsin aklında tut gerekli olursa gidersin inşallah sorun olmadan hamilelik yaşarsın da gerek kalmazYok canim gitmedim ilk düşükde arastirma yapmioruz dedi kadin dogumcu kurtaj sonrasi muayeneye gidince gitmedim bende
İnsAllah canim Rabbim hamilelere sağlık sıhhatli bi sekilde kucagina almayı özlem cekenlerede en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin insAllahevet öyle diyorlar canım sen bilirsin aklında tut gerekli olursa gidersin inşallah sorun olmadan hamilelik yaşarsın da gerek kalmaz
Tüp bebek için nereden randevu aldın canımben de tüp bebek randevusu aldım mart sonuna verdiler şubatta 2.aşılamayı olup rapor çıkarayım dedim inşallah tutar da uğraştırmaz hayırlısıyla
özelden aldım bahçeciden bazı drlar aşırı yoğunmuşTüp bebek için nereden randevu aldın canım
İyyim canim şükür kendimi toparladim sen nasılsın napiosunKızlar napıyosunuz
iyidir canım sen nasılsınKızlar napıyosunuz
İyiyim bende canım napıyım bugünümüze şükürİyyim canim şükür kendimi toparladim sen nasılsın napiosun
İyi bende canım napıyım bekliyorum perşembe hsg var anestezi yapmıcakmış onun stresi variyidir canım sen nasılsın
hiç korkma teknikler çok gelişti ben de anestesisiz oldum aşılamadan daha kolaydıİyi bende canım napıyım bekliyorum perşembe hsg var anestezi yapmıcakmış onun stresi var
Canım peki transfer öncesi bi zararı olur mu ki negatif yönde en çok bu kafamı kurcalıyo önümüzdeki ay bişey çıkmazsa transfer çünkühiç korkma teknikler çok gelişti ben de anestesisiz oldum aşılamadan daha kolaydı
aksine pozitif yönde etkisi olur hsg çekilip doğal yoldan gebe kalan çok ...peki sen aşılamayı hsg çekilmeden mi oldun canım burda hsg olmayana aşılama yapmıyorlarCanım peki transfer öncesi bi zararı olur mu ki negatif yönde en çok bu kafamı kurcalıyo önümüzdeki ay bişey çıkmazsa transfer çünkü
Yok canım haziranda çekildim aslında ama çekindiğim doktor ne evrak verdi ne başka bişey enabızda da hiçbişey anlaşılmıyor miyomum var onu bile yazmamış yumurta toplamada da doktor zorlanmış rahim ters liginden şüphe ediyor ondan yenilemek istiyoraksine pozitif yönde etkisi olur hsg çekilip doğal yoldan gebe kalan çok ...peki sen aşılamayı hsg çekilmeden mi oldun canım burda hsg olmayana aşılama yapmıyorlar
inşallah sıkıntı yoktur kuzum korkmadan git özelde sıkıntısız çekiliyor ağrı acı yok smear aldırmak kadar acılı en fazlaYok canım haziranda çekildim aslında ama çekindiğim doktor ne evrak verdi ne başka bişey enabızda da hiçbişey anlaşılmıyor miyomum var onu bile yazmamış yumurta toplamada da doktor zorlanmış rahim ters liginden şüphe ediyor ondan yenilemek istiyor
Aa tamam canıminşallah sıkıntı yoktur kuzum korkmadan git özelde sıkıntısız çekiliyor ağrı acı yok smear aldırmak kadar acılı en fazla
evet canım ben bahçeciye gidicem rapor çıkarmaya karar verdim 2.aşılamayı yaptırıp rapor çıkarıcam rapor çıkarma aşamasında druna gidip kontrol olucam vitamin vs kullanıp başlıcam böyle karar aldım. karar vermek çok zor oldu 2.aşılama için regl olmayı bekliyorum :Aa tamam canımsen naptın merkeze karar verdin mi
Ayy hadi inşallah gerek kalmaz belki aşılamayla kalırsın kuzumevet canım ben bahçeciye gidicem rapor çıkarmaya karar verdim 2.aşılamayı yaptırıp rapor çıkarıcam rapor çıkarma aşamasında druna gidip kontrol olucam vitamin vs kullanıp başlıcam böyle karar aldım. karar vermek çok zor oldu 2.aşılama için regl olmayı bekliyorum :
inşallah canım pek umudum yok aşılamadan ya hayırlısı belli mi olurAyy hadi inşallah gerek kalmaz belki aşılamayla kalırsın kuzumhaberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?