Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canim gitmedim ilk düşükde arastirma yapmioruz dedi kadin dogumcu kurtaj sonrasi muayeneye gidince gitmedim bende
evet öyle diyorlar canım sen bilirsin aklında tut gerekli olursa gidersin inşallah sorun olmadan hamilelik yaşarsın da gerek kalmaz

evet öyle diyorlar canım sen bilirsin aklında tut gerekli olursa gidersin inşallah sorun olmadan hamilelik yaşarsın da gerek kalmaz
İnsAllah canim Rabbim hamilelere sağlık sıhhatli bi sekilde kucagina almayı özlem cekenlerede en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin insAllah

hiç korkma teknikler çok gelişti ben de anestesisiz oldum aşılamadan daha kolaydı
Canım peki transfer öncesi bi zararı olur mu ki negatif yönde en çok bu kafamı kurcalıyo önümüzdeki ay bişey çıkmazsa transfer çünkü

Canım peki transfer öncesi bi zararı olur mu ki negatif yönde en çok bu kafamı kurcalıyo önümüzdeki ay bişey çıkmazsa transfer çünkü
aksine pozitif yönde etkisi olur hsg çekilip doğal yoldan gebe kalan çok ...peki sen aşılamayı hsg çekilmeden mi oldun canım burda hsg olmayana aşılama yapmıyorlar

aksine pozitif yönde etkisi olur hsg çekilip doğal yoldan gebe kalan çok ...peki sen aşılamayı hsg çekilmeden mi oldun canım burda hsg olmayana aşılama yapmıyorlar
Yok canım haziranda çekildim aslında ama çekindiğim doktor ne evrak verdi ne başka bişey enabızda da hiçbişey anlaşılmıyor miyomum var onu bile yazmamış yumurta toplamada da doktor zorlanmış rahim ters liginden şüphe ediyor ondan yenilemek istiyor

inşallah sıkıntı yoktur kuzum korkmadan git özelde sıkıntısız çekiliyor ağrı acı yok smear aldırmak kadar acılı en fazla

Aa tamam canım sen naptın merkeze karar verdin mi
evet canım ben bahçeciye gidicem rapor çıkarmaya karar verdim 2.aşılamayı yaptırıp rapor çıkarıcam rapor çıkarma aşamasında druna gidip kontrol olucam vitamin vs kullanıp başlıcam böyle karar aldım. karar vermek çok zor oldu 2.aşılama için regl olmayı bekliyorum :

Ayy hadi inşallah gerek kalmaz belki aşılamayla kalırsın kuzum haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…