Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Napıyosunuz nasıl gidiyor
Berbat gidio ya tam kendimi toparladim dedim kürtaj ustunden 40 gun gecti adet olmadım kontrole gidim dedim beta yuksek geldi tekrar hamilemi kaldim dedim megerse parça kalmış kurtajdan inceleme yaparken rahimde doğuştan damar yumagi oluşumu fark ettiler parcayi almak için mudahale yapamayiz damara denk gelir kanarsa durduramayiz ölümle sonuçlanabilir ya da rahmi almamiz gerekebilir dediler neyse girisimsel radyolojide damari besleyen yerler kasikdan anjio ile tikandi bir tarafi tikanamadi ya kendiliginden dusecek parça ya da damardaki kan akışı duracak ondan sonra tekrar kurtajla alcaklar mart başından beri bunla ugrasiorum bende durumlar böyle sizlerde nasıl

geçmiş olsun canım ya inşallah sorunsuz atlatırsın hepsini dualarım seninle ...

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım

Çok geçmiş olsun canım inşaalh iyi sonuçlanır iyi düşün

Teşekkürler kızlar ama açıkçası tüp bebeğe geçiş olarak görüyorum bu aşılamayı Zeynep kamilde 2 . Aşılama sonrası tüp bebeğe geçme hakkın varmış bende o hakkımı kullanacağım . Sanırım tüp bebek içinde bir sürü evrak prosedür olacak .3 ay sonraya falan gün veriyorlarmış

evet canım ben evrak aşamasındayım baya zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…