Aynen öyle canım kısmet hiç belli olmazinşallah canım pek umudum yok aşılamadan ya hayırlısı belli mi olur
Hic stres yapma canim 5 10 dklik işlem internette abarttiklari gibi veryansin edecek bi ağrısı yokİyi bende canım napıyım bekliyorum perşembe hsg var anestezi yapmıcakmış onun stresi var
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canim Rabbim gönlüne gore versin insAllahinşallah canım pek umudum yok aşılamadan ya hayırlısı belli mi olur
Yok yok canım rahatladım artık zaten tüplerim açık haziranda çekilmişti zorlanmam gibi o yüzdenHic stres yapma canim 5 10 dklik işlem internette abarttiklari gibi veryansin edecek bi ağrısı yok
inşallah canım hayırlısıHakkında hayırlısı neyse o olsun canim Rabbim gönlüne gore versin insAllah
Berbat gidio ya tam kendimi toparladim dedim kürtaj ustunden 40 gun gecti adet olmadım kontrole gidim dedim beta yuksek geldi tekrar hamilemi kaldim dedim megerse parça kalmış kurtajdan inceleme yaparken rahimde doğuştan damar yumagi oluşumu fark ettiler parcayi almak için mudahale yapamayiz damara denk gelir kanarsa durduramayiz ölümle sonuçlanabilir ya da rahmi almamiz gerekebilir dediler neyse girisimsel radyolojide damari besleyen yerler kasikdan anjio ile tikandi bir tarafi tikanamadi ya kendiliginden dusecek parça ya da damardaki kan akışı duracak ondan sonra tekrar kurtajla alcaklar mart başından beri bunla ugrasiorum bende durumlar böyle sizlerde nasılKızlar Napıyosunuz nasıl gidiyor
geçmiş olsun canım ya inşallah sorunsuz atlatırsın hepsini dualarım seninle ...Berbat gidio ya tam kendimi toparladim dedim kürtaj ustunden 40 gun gecti adet olmadım kontrole gidim dedim beta yuksek geldi tekrar hamilemi kaldim dedim megerse parça kalmış kurtajdan inceleme yaparken rahimde doğuştan damar yumagi oluşumu fark ettiler parcayi almak için mudahale yapamayiz damara denk gelir kanarsa durduramayiz ölümle sonuçlanabilir ya da rahmi almamiz gerekebilir dediler neyse girisimsel radyolojide damari besleyen yerler kasikdan anjio ile tikandi bir tarafi tikanamadi ya kendiliginden dusecek parça ya da damardaki kan akışı duracak ondan sonra tekrar kurtajla alcaklar mart başından beri bunla ugrasiorum bende durumlar böyle sizlerde nasıl
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canımBerbat gidio ya tam kendimi toparladim dedim kürtaj ustunden 40 gun gecti adet olmadım kontrole gidim dedim beta yuksek geldi tekrar hamilemi kaldim dedim megerse parça kalmış kurtajdan inceleme yaparken rahimde doğuştan damar yumagi oluşumu fark ettiler parcayi almak için mudahale yapamayiz damara denk gelir kanarsa durduramayiz ölümle sonuçlanabilir ya da rahmi almamiz gerekebilir dediler neyse girisimsel radyolojide damari besleyen yerler kasikdan anjio ile tikandi bir tarafi tikanamadi ya kendiliginden dusecek parça ya da damardaki kan akışı duracak ondan sonra tekrar kurtajla alcaklar mart başından beri bunla ugrasiorum bende durumlar böyle sizlerde nasıl
Yok canım ben tüp bebeğe başladım bekliyorumİnsAllah canlar çok saolun Sizler naptiniz var mi güzel haber
Rabbim hayirli guzel sonuclar nasip etsin insAllah canim en kisa zamanda insAllahYok canım ben tüp bebeğe başladım bekliyorum
İnşallah canım benimRabbim hayirli guzel sonuclar nasip etsin insAllah canim en kisa zamanda insAllah
yok canım 2.aşılama yaptım negatif tüp bebek için rapor çıkarıcamİnsAllah canlar çok saolun Sizler naptiniz var mi güzel haber
Çok geçmiş olsun canım inşaalh iyi sonuçlanır iyi düşünBerbat gidio ya tam kendimi toparladim dedim kürtaj ustunden 40 gun gecti adet olmadım kontrole gidim dedim beta yuksek geldi tekrar hamilemi kaldim dedim megerse parça kalmış kurtajdan inceleme yaparken rahimde doğuştan damar yumagi oluşumu fark ettiler parcayi almak için mudahale yapamayiz damara denk gelir kanarsa durduramayiz ölümle sonuçlanabilir ya da rahmi almamiz gerekebilir dediler neyse girisimsel radyolojide damari besleyen yerler kasikdan anjio ile tikandi bir tarafi tikanamadi ya kendiliginden dusecek parça ya da damardaki kan akışı duracak ondan sonra tekrar kurtajla alcaklar mart başından beri bunla ugrasiorum bende durumlar böyle sizlerde nasıl
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım benimBende Zeynep Kamilde aşılama yaptırdım yani 2. Aşılamam kızlar 1 hafta oldu
inşallah pozitifi görürsün canımBende Zeynep Kamilde aşılama yaptırdım yani 2. Aşılamam kızlar 1 hafta oldu
evet canım ben evrak aşamasındayım baya zor süreçlerTeşekkürler kızlar ama açıkçası tüp bebeğe geçiş olarak görüyorum bu aşılamayıZeynep kamilde 2 . Aşılama sonrası tüp bebeğe geçme hakkın varmış bende o hakkımı kullanacağım . Sanırım tüp bebek içinde bir sürü evrak prosedür olacak .3 ay sonraya falan gün veriyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?