- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Canım sen daha önce rahim filmi çekilmedin mi ben biraz takip edemedim yazışmaları eahim filmi çekmeden aşılama mı oldunİyi bende canım napıyım bekliyorum perşembe hsg var anestezi yapmıcakmış onun stresi var
Yazmışsın canım gördüm çektirmişsinCanım sen daha önce rahim filmi çekilmedin mi ben biraz takip edemedim yazışmaları eahim filmi çekmeden aşılama mı oldun
Zeynep kamilde mi canım şeninde gittin mi tüp bebeğeevet canım ben evrak aşamasındayım baya zor süreçler
Canım sen bahçecide tüp bebeğe başlamamışmıydın okullar açılınca ben çok geri kaldım yazışmalardanZeynep kamilde mi canım şeninde gittin mi tüp bebeğe
evet canım aşılamadaki gibi evrak topluyorsun yeniden kan vs tetkikler yapılıyor sistemik sağlık raporu için dr dr geziyorsunZeynep kamilde mi canım şeninde gittin mi tüp bebeğe
bana mı sordun canım rapor alınca başlıcamCanım sen bahçecide tüp bebeğe başlamamışmıydın okullar açılınca ben çok geri kaldım yazışmalardan
Evet canım ne raporu alacaksınbana mı sordun canım rapor alınca başlıcam
tüp bebek raporu alıcam z.kamilden alınca başlıyacak tedavimEvet canım ne raporu alacaksın
tüp bebekte dosyanı kurula verirken dış merkezde yaptırmak istediğini söylüyormuşsun oluyormuş hem ilaç hem sgk indirim raporu alacaksın tüp bebekte sekretere sorCanım süreci bilmediğim için soruyorum sen Zeynep kamilde 2 . Aşılamayı oldun sonra tüp bebek kısmına mı gittin .sanırım rapor dediğin ilaç raporu doğru mu anladım. Peki Zeynep kamilde aldığın ilaç raporu özel hastanede geçerli oluyor mu .? Mesela benim Zeynep kamilden aşılama için aldığım ilaç raporu özelde geçerli olamamıştı
Anladım canım yani hem ilaç hemde tüp bebek için ödemen gereken ücrette indirimli oluyor öylemi ? ben şuan 2. Aşılama oldum . Dediğim gibi tüp bebeğe geçiş olarak düşünüyorum . İnfertilitede ki Hemşire eğer adet olursan direk tüp bebeğe randevu alabilirsin dedi . Sen öylemi yaptın.peki tüp bebek ilk randevunda ne yapıyorlar yada dosya için neler istiyorlar . Regl döneminde gitmeye gerek var mıtüp bebekte dosyanı kurula verirken dış merkezde yaptırmak istediğini söylüyormuşsun oluyormuş hem ilaç hem sgk indirim raporu alacaksın tüp bebekte sekretere sor
evet tüp bebek ücreti indirim oluyor ilaçlarında yüzde 80 i devlet ödüyor adet olunca 2.veya 3.gün hemen tüp bebeğe git randevusuz git anlat durumu 2 aşılama yaptım süreç bitti adetin 3 günündeyim vs kan ve usg için geldim de o gün kan ve usg veriyorsun ...usgye girmeden önce aşılamadan dosyanı al usgye dosya ile gireceksin sonra tüp bebek dr na sekreterden kayıt açtır dr sana ne yapman gerekeceğini anlatacak sürecin başlayacakAnladım canım yani hem ilaç hemde tüp bebek için ödemen gereken ücrette indirimli oluyor öylemi ? ben şuan 2. Aşılama oldum . Dediğim gibi tüp bebeğe geçiş olarak düşünüyorum . İnfertilitede ki Hemşire eğer adet olursan direk tüp bebeğe randevu alabilirsin dedi . Sen öylemi yaptın.peki tüp bebek ilk randevunda ne yapıyorlar yada dosya için neler istiyorlar . Regl döneminde gitmeye gerek var mı
4 dahiliye anestezi genel cerrah ve psikiyatri anesteziye şimdiden randevu ara çünkü yokSağol canım randevu alırım ya randevusuz uğraştırıyorlar . Biraz araştırdım da sanki çok fazla yerden muayene olmanı istiyorlar
Eyvah eyvah4 dahiliye anestezi genel cerrah ve psikiyatri anesteziye şimdiden randevu ara çünkü yok
evet hepsi z k den olacak zaten öncesinde kan veriliyor ya tüp bebekte gerek yok tekrar ben de daha gitmedim yarın gidicem drlaraEyvah eyvahpeki hepsi formaliteden mi kontrol ediyor sabah gidip tahlil vermem gereken varmı çünkü çalışıyorum ona göre öğlen alayım randevuları .hepsi Zeynep kamilden mi olmak zorunda peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?