Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım süreci bilmediğim için soruyorum sen Zeynep kamilde 2 . Aşılamayı oldun sonra tüp bebek kısmına mı gittin .sanırım rapor dediğin ilaç raporu doğru mu anladım. Peki Zeynep kamilde aldığın ilaç raporu özel hastanede geçerli oluyor mu .? Mesela benim Zeynep kamilden aşılama için aldığım ilaç raporu özelde geçerli olamamıştı

tüp bebekte dosyanı kurula verirken dış merkezde yaptırmak istediğini söylüyormuşsun oluyormuş hem ilaç hem sgk indirim raporu alacaksın tüp bebekte sekretere sor

tüp bebekte dosyanı kurula verirken dış merkezde yaptırmak istediğini söylüyormuşsun oluyormuş hem ilaç hem sgk indirim raporu alacaksın tüp bebekte sekretere sor
Anladım canım yani hem ilaç hemde tüp bebek için ödemen gereken ücrette indirimli oluyor öylemi ? ben şuan 2. Aşılama oldum . Dediğim gibi tüp bebeğe geçiş olarak düşünüyorum . İnfertilitede ki Hemşire eğer adet olursan direk tüp bebeğe randevu alabilirsin dedi . Sen öylemi yaptın.peki tüp bebek ilk randevunda ne yapıyorlar yada dosya için neler istiyorlar . Regl döneminde gitmeye gerek var mı

evet tüp bebek ücreti indirim oluyor ilaçlarında yüzde 80 i devlet ödüyor adet olunca 2.veya 3.gün hemen tüp bebeğe git randevusuz git anlat durumu 2 aşılama yaptım süreç bitti adetin 3 günündeyim vs kan ve usg için geldim de o gün kan ve usg veriyorsun ...usgye girmeden önce aşılamadan dosyanı al usgye dosya ile gireceksin sonra tüp bebek dr na sekreterden kayıt açtır dr sana ne yapman gerekeceğini anlatacak sürecin başlayacak

Sağol canım randevu alırım ya randevusuz uğraştırıyorlar . Biraz araştırdım da sanki çok fazla yerden muayene olmanı istiyorlar

4 dahiliye anestezi genel cerrah ve psikiyatri anesteziye şimdiden randevu ara çünkü yok
Eyvah eyvah peki hepsi formaliteden mi kontrol ediyor sabah gidip tahlil vermem gereken varmı çünkü çalışıyorum ona göre öğlen alayım randevuları .hepsi Zeynep kamilden mi olmak zorunda peki

Eyvah eyvah peki hepsi formaliteden mi kontrol ediyor sabah gidip tahlil vermem gereken varmı çünkü çalışıyorum ona göre öğlen alayım randevuları .hepsi Zeynep kamilden mi olmak zorunda peki
evet hepsi z k den olacak zaten öncesinde kan veriliyor ya tüp bebekte gerek yok tekrar ben de daha gitmedim yarın gidicem drlara

Psikiyatriye gitmeye gerek yok yani Zeynep kamilde tüp bebek aşamasına geldiysen psikolojin sağlamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…