- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
hayır gitmedim yumurta toplanırken anestezi oluyorsun ya ondan heralde onay alıyorsun öncedenAnestezi kafamı karıştırdı sende gitmedin yani ona
Şimdi baktım hiç birinden randevu yok saat 4 ye bakayım o zaman yenileniyor sistem sağol canım bilgiler içinhayır gitmedim yumurta toplanırken anestezi oluyorsun ya ondan heralde onay alıyorsun önceden
adet bitince de kan veriyorsun ve kan verdikten 2 gün sonra bu drlara gidebilirsin buna göre hesapla ona göre randevu al boşuna erken alma çünkü sana bi kağıt veriyor sekreter o kağıda imza attıracaksınŞimdi baktım hiç birinden randevu yok saat 4 ye bakayım o zaman yenileniyor sistem sağol canım bilgiler için
Hayirli sonuçlar olsun inşAllah canımBende Zeynep Kamilde aşılama yaptırdım yani 2. Aşılamam kızlar 1 hafta oldu
Aminn canım hepimiz için inşaallahHayirli sonuçlar olsun inşAllah canım
Ne yaptın canım gittin mi doktorlaraevet hepsi z k den olacak zaten öncesinde kan veriliyor ya tüp bebekte gerek yok tekrar ben de daha gitmedim yarın gidicem drlara
gittim psikyatri ve dahiliyeden onay aldımNe yaptın canım gittin mi doktorlara
Diğerlerine randevun başka gün mü peki sadece o kan tahlil sonucuna göre mi onay veriyorlar ekstra bir tahlil tetkik falan istiyorlar mıgittim psikyatri ve dahiliyeden onay aldım
canım sen adet günü kan ve usg yaptıracaksın bitince tekrar gidip kan vereceksin ekg ve akciğer filmi çekileceksin sonra da bu 4 doktora gidip tetkiklerine göre onay alacaksın.. onaylı kağıdı kurula veriyorsun ön onay raporu çıkıyor eksik evraklarla birlikte tüp bebekte dosyanı tamamlıyorsun tekrar kurula veriyorsun gerçek raporun çıkıyor..süreç buDiğerlerine randevun başka gün mü peki sadece o kan tahlil sonucuna göre mi onay veriyorlar ekstra bir tahlil tetkik falan istiyorlar mı
evet diğer 2 dr başka güne aldım aynı gün aynı hastane de 2 dr randevu alınabiliyormuşDiğerlerine randevun başka gün mü peki sadece o kan tahlil sonucuna göre mi onay veriyorlar ekstra bir tahlil tetkik falan istiyorlar mı
Canım neler yapıyorsun nasıl gidiyor başladınız mıevet diğer 2 dr başka güne aldım aynı gün aynı hastane de 2 dr randevu alınabiliyormuş
merhaba canım tüp bebek görüşmesine gittim dr hazır hissettiğinde gel başlayalım dedi ama ben martta aşılama yapmıştım ya biraz ara vermek istiyorum üst üste 2 aşılama olunca yoruldum bu arada devlette tüp bebek raporu da çıkarıcam mayıs adeti ile başlarım kısmetseCanım neler yapıyorsun nasıl gidiyor başladınız mı
Ayyy hadi inşallah canım rastgelsinmerhaba canım tüp bebek görüşmesine gittim dr hazır hissettiğinde gel başlayalım dedi ama ben martta aşılama yapmıştım ya biraz ara vermek istiyorum üst üste 2 aşılama olunca yoruldum bu arada devlette tüp bebek raporu da çıkarıcam mayıs adeti ile başlarım kısmetse
ya canım ben zaten bu ay rahim filmi çekilcem dr filmde bazı şeyler gördü ama film eski hala bir sorun var mı bakacak bir sorun yoksa mayısta en erken başlayabiliyorum... peki ben dr sormayı unuttum 2 aşılama sonrası rahim yorluyor mu acaba hemen başlamakta sorun yoktur değil mi senin dr sorun görmemiş ki sen başlamışsın...kaç yumurta toplandı peki bunları bana özelden yaz ...şimdi transfer için mi ilaç kullanıyorsunAyyy hadi inşallah canım rastgelsinbende dinlensem mi diye bakıyordum 2 aşılama sonucu sonra bianda girmiş buldum kendimi hastaneden eve gelince bakıyorum iğne yapıyorum ama en iyisini yapmışsın canım dinlen bana opudan sonra 2 ay süre verdi ohss olduğum için o kadar iyi geldi ki ruhuma bedenime şimdi ilaçlara tekrar başladık art arda olsa zor olurmuş
Canım bana doktor aşılama ve tüp bebek birbirini takip eden bir süreç dedi bence zararı yoktur ben aşılama ve tüp arasında 1 ay bekledim canım bidaha aşılama yaptırsam mı diye düşünürken tüpe geç kaldım çünküya canım ben zaten bu ay rahim filmi çekilcem dr filmde bazı şeyler gördü ama film eski hala bir sorun var mı bakacak bir sorun yoksa mayısta en erken başlayabiliyorum... peki ben dr sormayı unuttum 2 aşılama sonrası rahim yorluyor mu acaba hemen başlamakta sorun yoktur değil mi senin dr sorun görmemiş ki sen başlamışsın...kaç yumurta toplandı peki bunları bana özelden yaz ...şimdi transfer için mi ilaç kullanıyorsun
peki neden yumurta toplamadan sonra çekelim dedi ki var mı bir sebebi ?? bana da öyle bir şey der gibi oldu ben önce çekelim o zaman diyince tamam dedi gayet güzel gitmiş tedavin canım pozitif bekliyorum senden :)Canım bana doktor aşılama ve tüp bebek birbirini takip eden bir süreç dedi bence zararı yoktur ben aşılama ve tüp arasında 1 ay bekledim canım bidaha aşılama yaptırsam mı diye düşünürken tüpe geç kaldım çünkübana yumurta toplamadan sonra hsg çekti 22 yumurta topladı canım 19u olgundu bunlardan 3 tane boştu 2 adet dinlendirdi çünkü hafif ohss geçirdim ben kuzum bu tedaviyi olumsuz etkileyebilirmiş taze transfer olsaydım 2 şubatta opum olmuştu işte şimdi transfer sürecindeyim dün kontrolüm vardı yine foliküller varmış onları baskılamak için climara forte bant verdi birde günde 6 tane estrofem içiyorum birde antibiyotik verdi eğer bakteri enfeksiyon varsa vücutta temizleyelim diye cumartesi birdaha çağırdı büyük ihtimalle iğnelere geçip önümüzdeki hafta transfer olcam Allah nasip ederse
Canım benim uzun protokol olcağı belliydi o yüzden öyle yaptı doktorum zaten adette kontrole çağırıyor gelmişken çekeriz dedi o o ayki folikülleri kaybetmek istemedi birdepeki neden yumurta toplamadan sonra çekelim dedi ki var mı bir sebebi ?? bana da öyle bir şey der gibi oldu ben önce çekelim o zaman diyince tamam dedi gayet güzel gitmiş tedavin canım pozitif bekliyorum senden :)
iyi bir dr muş baksana gayet güzel yumurtalar bulmuşCanım benim uzun protokol olcağı belliydi o yüzden öyle yaptı doktorum zaten adette kontrole çağırıyor gelmişken çekeriz dedi o o ayki folikülleri kaybetmek istemedi birde
Bakalım canım sonunda nasıl olacak acabaiyi bir dr muş baksana gayet güzel yumurtalar bulmuş
evrene olumlu mesaj at :) ben pozitif bekliyorum senin hakkında içime o şekilde doğuyor nedense :)Bakalım canım sonunda nasıl olacak acababuraya kadar iyi geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?