Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi baktım hiç birinden randevu yok saat 4 ye bakayım o zaman yenileniyor sistem sağol canım bilgiler için
adet bitince de kan veriyorsun ve kan verdikten 2 gün sonra bu drlara gidebilirsin buna göre hesapla ona göre randevu al boşuna erken alma çünkü sana bi kağıt veriyor sekreter o kağıda imza attıracaksın

Diğerlerine randevun başka gün mü peki sadece o kan tahlil sonucuna göre mi onay veriyorlar ekstra bir tahlil tetkik falan istiyorlar mı
canım sen adet günü kan ve usg yaptıracaksın bitince tekrar gidip kan vereceksin ekg ve akciğer filmi çekileceksin sonra da bu 4 doktora gidip tetkiklerine göre onay alacaksın.. onaylı kağıdı kurula veriyorsun ön onay raporu çıkıyor eksik evraklarla birlikte tüp bebekte dosyanı tamamlıyorsun tekrar kurula veriyorsun gerçek raporun çıkıyor..süreç bu

Canım neler yapıyorsun nasıl gidiyor başladınız mı
merhaba canım tüp bebek görüşmesine gittim dr hazır hissettiğinde gel başlayalım dedi ama ben martta aşılama yapmıştım ya biraz ara vermek istiyorum üst üste 2 aşılama olunca yoruldum bu arada devlette tüp bebek raporu da çıkarıcam mayıs adeti ile başlarım kısmetse

Ayyy hadi inşallah canım rastgelsin bende dinlensem mi diye bakıyordum 2 aşılama sonucu sonra bianda girmiş buldum kendimi hastaneden eve gelince bakıyorum iğne yapıyorum ama en iyisini yapmışsın canım dinlen bana opudan sonra 2 ay süre verdi ohss olduğum için o kadar iyi geldi ki ruhuma bedenime şimdi ilaçlara tekrar başladık art arda olsa zor olurmuş

ya canım ben zaten bu ay rahim filmi çekilcem dr filmde bazı şeyler gördü ama film eski hala bir sorun var mı bakacak bir sorun yoksa mayısta en erken başlayabiliyorum... peki ben dr sormayı unuttum 2 aşılama sonrası rahim yorluyor mu acaba hemen başlamakta sorun yoktur değil mi senin dr sorun görmemiş ki sen başlamışsın...kaç yumurta toplandı peki bunları bana özelden yaz ...şimdi transfer için mi ilaç kullanıyorsun

Canım bana doktor aşılama ve tüp bebek birbirini takip eden bir süreç dedi bence zararı yoktur ben aşılama ve tüp arasında 1 ay bekledim canım bidaha aşılama yaptırsam mı diye düşünürken tüpe geç kaldım çünkü bana yumurta toplamadan sonra hsg çekti 22 yumurta topladı canım 19u olgundu bunlardan 3 tane boştu 2 adet dinlendirdi çünkü hafif ohss geçirdim ben kuzum bu tedaviyi olumsuz etkileyebilirmiş taze transfer olsaydım 2 şubatta opum olmuştu işte şimdi transfer sürecindeyim dün kontrolüm vardı yine foliküller varmış onları baskılamak için climara forte bant verdi birde günde 6 tane estrofem içiyorum birde antibiyotik verdi eğer bakteri enfeksiyon varsa vücutta temizleyelim diye cumartesi birdaha çağırdı büyük ihtimalle iğnelere geçip önümüzdeki hafta transfer olcam Allah nasip ederse

peki neden yumurta toplamadan sonra çekelim dedi ki var mı bir sebebi ?? bana da öyle bir şey der gibi oldu ben önce çekelim o zaman diyince tamam dedi gayet güzel gitmiş tedavin canım pozitif bekliyorum senden :)

peki neden yumurta toplamadan sonra çekelim dedi ki var mı bir sebebi ?? bana da öyle bir şey der gibi oldu ben önce çekelim o zaman diyince tamam dedi gayet güzel gitmiş tedavin canım pozitif bekliyorum senden :)
Canım benim uzun protokol olcağı belliydi o yüzden öyle yaptı doktorum zaten adette kontrole çağırıyor gelmişken çekeriz dedi o o ayki folikülleri kaybetmek istemedi birde

Canım benim uzun protokol olcağı belliydi o yüzden öyle yaptı doktorum zaten adette kontrole çağırıyor gelmişken çekeriz dedi o o ayki folikülleri kaybetmek istemedi birde
iyi bir dr muş baksana gayet güzel yumurtalar bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…