Ayyy inşallah canım inşallahevrene olumlu mesaj at :) ben pozitif bekliyorum senin hakkında içime o şekilde doğuyor nedense :)
evet canım baktırdımAyyy inşallah canım inşallahbakalım yarın ne dicek çok heyecanlı bekliyorum sen hiç yumurtarına baktırdın mı canım aşılamadan sonra
Canım rezervin iyiyse vakit kaybetme derim eğer bekleyeceksen supralife women kullan canımevet canım baktırdım
hemen başlıyorum zaten canım bu ay hsg gelecek ay başlıcam o zamana kadar vitamin ve raporu da alıcam inşallahCanım rezervin iyiyse vakit kaybetme derim eğer bekleyeceksen supralife women kullan canım
Tamam canım ben daha bekleyeceksin sandım senihemen başlıyorum zaten canım bu ay hsg gelecek ay başlıcam o zamana kadar vitamin ve raporu da alıcam inşallah
senin vitamini alayım canım ne de olsa sana baya yaramış :) ben rapor çıkarayım dedim o kadar aşılama kahrı çektim sonuçta bir işe yarasın :)Canım rezervin iyiyse vakit kaybetme derim eğer bekleyeceksen supralife women kullan canım
Aynen canım biz eşli kullandık 1 ay birde d vitamini kullan canımsenin vitamini alayım canım ne de olsa sana baya yaramış :) ben rapor çıkarayım dedim o kadar aşılama kahrı çektim sonuçta bir işe yarasın :)
tamam canımAynen canım biz eşli kullandık 1 ay birde d vitamini kullan canım
Sevgili arkadaşlarım süreçlerinizi, paylaştığınız her şeyi okuyorum. Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle... Hep dualarımdasınız
Çok şükür iyiyiz izin aldım biraz evde dinleniyorumAmin canım benimbebiş napıyor
sağol tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor göbüşün büyüdü mü :) dikkat et kendine cavid de yayılım var sağlıkçısın sonuçtaSevgili arkadaşlarım süreçlerinizi, paylaştığınız her şeyi okuyorum. Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle... Hep dualarımdasınız
canım hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah Allah yardımcın olsun...Kızlar cuma 14.00da transfer olcam Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah seninde biran önce biter kuzum bulantılarınÇok şükür iyiyiz izin aldım biraz evde dinleniyorumprogestan destek devam, heralde doğuma kadar gidecek mide bulantılarım da öyle inşallah sizler yaşamazsınız mide bulantısı gerçekten yaşam kalitesini çok düşürüyor
İnşAllah kuzumcanım hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah Allah yardımcın olsun...
Yaa yazını yeni gördüm hayırlısıyla pozitif sonuçlar al inşallah dualarım seninleKızlar cuma 14.00da transfer olcam Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin
Çok şükür izin aldım işte bir nebze de olsa covid ten uzak durabilmek içinsağol tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor göbüşün büyüdü mü :) dikkat et kendine cavid de yayılım var sağlıkçısın sonuçta
Merhaba hayırlı olsun.Çok şükür izin aldım işte bir nebze de olsa covid ten uzak durabilmek içingöbüş bir haftadır falan büyüdü gibi ya ben kendi göbeğim sanıyodum ama sanırım değilmiş çok şükür iyiyim ben, sizler de iyi olun buraya güzel haberlerinizi yazın mutlu olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?