Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evrene olumlu mesaj at :) ben pozitif bekliyorum senin hakkında içime o şekilde doğuyor nedense :)
Ayyy inşallah canım inşallah bakalım yarın ne dicek çok heyecanlı bekliyorum sen hiç yumurtarına baktırdın mı canım aşılamadan sonra

Canım rezervin iyiyse vakit kaybetme derim eğer bekleyeceksen supralife women kullan canım
senin vitamini alayım canım ne de olsa sana baya yaramış :) ben rapor çıkarayım dedim o kadar aşılama kahrı çektim sonuçta bir işe yarasın :)

Sevgili arkadaşlarım süreçlerinizi, paylaştığınız her şeyi okuyorum. Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle... Hep dualarımdasınız

Amin canım benim bebiş napıyor
Çok şükür iyiyiz izin aldım biraz evde dinleniyorum progestan destek devam, heralde doğuma kadar gidecek mide bulantılarım da öyle inşallah sizler yaşamazsınız mide bulantısı gerçekten yaşam kalitesini çok düşürüyor

Sevgili arkadaşlarım süreçlerinizi, paylaştığınız her şeyi okuyorum. Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle... Hep dualarımdasınız
sağol tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor göbüşün büyüdü mü :) dikkat et kendine cavid de yayılım var sağlıkçısın sonuçta

İnşallah seninde biran önce biter kuzum bulantıların

sağol tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor göbüşün büyüdü mü :) dikkat et kendine cavid de yayılım var sağlıkçısın sonuçta
Çok şükür izin aldım işte bir nebze de olsa covid ten uzak durabilmek için göbüş bir haftadır falan büyüdü gibi ya ben kendi göbeğim sanıyodum ama sanırım değilmiş çok şükür iyiyim ben, sizler de iyi olun buraya güzel haberlerinizi yazın mutlu olayım

Merhaba hayırlı olsun. aşılama yolu ile mi gebe kaldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…