İnşallah canım benim Allah razı olsunYaa yazını yeni gördüm hayırlısıyla pozitif sonuçlar al inşallah dualarım seninle
Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşaallah. Benim de ikinci aşılamam. Belirtiniz neydi paylaşır mısınız. Benim yarın 10. Günüm heyecanlıyımAmin inşallahevet 2. aşılamamda hamile kaldım çok şükür
Sevindim canım sağlıkla büyüsün göbüşün :) inşallah yazacağız pozitifleri umutluyuz bakalım dua et bize kuzum :)Çok şükür izin aldım işte bir nebze de olsa covid ten uzak durabilmek içingöbüş bir haftadır falan büyüdü gibi ya ben kendi göbeğim sanıyodum ama sanırım değilmiş çok şükür iyiyim ben, sizler de iyi olun buraya güzel haberlerinizi yazın mutlu olayım
Ediyorum ediyorum etmez miyim hiçSevindim canım sağlıkla büyüsün göbüşün :) inşallah yazacağız pozitifleri umutluyuz bakalım dua et bize kuzum :)
Amin inşallah Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinÇok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşaallah. Benim de ikinci aşılamam. Belirtiniz neydi paylaşır mısınız. Benim yarın 10. Günüm heyecanlıyım
Çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Size bebeginizle eşinizle mutluklar sagliklar dilerim canı gönülden. SevgilerimleAmin inşallah Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBak bu yazı benim hamile olduğumu öğrendiğimde buradaki arkadaşlarımla paylaşmış olduğum yazı. Not defterime de kaydetmişim ordan buldum şimdi. Cümleler biraz devrik olmuş heyecanla yazmışım ama anlaşılıyordur umarım
Aşılamanın 9.günü beta hcg 2.91 di benim ve bütün kasık ağrılarım azalmıştı. Negatif diye çok üzülmüştüm sonra 9.güne kadar olan adet belirtilerim de kesildi son iki gün, yani aşılamanın 12.gününe kadar tık yoktu diyebilirim. O gün bir daha kan verdim ve beta hcg 26.45. O gün kasık ağrım hafif hafif oluyordu. Sonrasında şimdi ara ara bıçak batması gibi ağrılarım oluyo kasıkta. Göğüslerim de orta hassasiyette ve çok şiş şu an.
Aşılamadan sonra belirtim oldu diyebilirim aslında ama ilk aşılamamda da vardı bunlar ve ilk aşılamam tutmamıştı. Bu ikinci aşılamam. Aşılamanın 11-12.günü fındık gibi süt beyazı bi akıntım oldu. 12.gün beta hcg 26.45 le öğrenmiş oldum zaten çok şükür
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz, siz de iyi ki varsınızÇok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Size bebeginizle eşinizle mutluklar sagliklar dilerim canı gönülden. Sevgilerimle
Elbette umarım güzel haber alırım. Paylaşmayı ve diğer isteyen umut içinde bekliyen güzel anne adaylarimiza mucizenin var olduğunu mujdeleriz. Şayet hayal var ise umut da vardır.Çok teşekkür ederim çok naziksiniz, siz de iyi ki varsınızinanıyorum pozitif olacak bizi de haberdar edin olur mu
Biraz umutluydum çünkü bat 2 gün geçti ama bugün adet öncesi olan şeyler gerçekleşmeye başladı sanırım olmadı yine
Güzel sonuçlar alırsın inşaallah Rabbim yardımcın olsunKızlar cuma 14.00da transfer olcam Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin
Canım bence kan testi yaptır ona göre devam et progestana çünkü adet geciktiriyor ama adet ağrısı olmadığı anlamında değil hamilelik belirtisi de olabilirBiraz umutluydum çünkü bat 2 gün geçti ama bugün adet öncesi olan şeyler gerçekleşmeye başladı sanırım olmadı yineProgestana devam ediyorum hala omu geciktirdi anlamadım .idrar testi almıştım ama gerek kalmadı sanırım
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım artıkGüzel sonuçlar alırsın inşaallah Rabbim yardımcın olsun
İlk aşılamadada kullanmıştım tam zamanında olmuştum o yüzden geciktirdiğini düşünmemiştim 2-3 güne belli olur ben gene kullanayım progestanCanım bence kan testi yaptır ona göre devam et progestana çünkü adet geciktiriyor ama adet ağrısı olmadığı anlamında değil hamilelik belirtisi de olabilir
Aynen canım sen progestanı kullan hamileysen de tutunmayı kolaylaştırır. Ben 21 haftanın içindeyim hala progestan fitil kullanıyorum öyle düşünİlk aşılamadada kullanmıştım tam zamanında olmuştum o yüzden geciktirdiğini düşünmemiştim 2-3 güne belli olur ben gene kullanayım progestan
Dualarım seninleKızlaaaarrr yarın büyük gün dualarınızı eksik etmeyin
Naptınız test falan yaptırdınız mı inşallah güzel hayırlı haberler verirsiniz bizeElbette umarım güzel haber alırım. Paylaşmayı ve diğer isteyen umut içinde bekliyen güzel anne adaylarimiza mucizenin var olduğunu mujdeleriz. Şayet hayal var ise umut da vardır.
Bende geciktirmişti canım aşılamamda şimdi de kullanıyorum bi sabah bi akşamİlk aşılamadada kullanmıştım tam zamanında olmuştum o yüzden geciktirdiğini düşünmemiştim 2-3 güne belli olur ben gene kullanayım progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?