Naptınız test falan yaptırdınız mı inşallah güzel hayırlı haberler verirsiniz bize
11. Gün yaptırdım negatif. Henüz regl olmadım. Pazartesi tekrar yaptiracagim. Yaşıyorsak umut var demektirNaptınız test falan yaptırdınız mı inşallah güzel hayırlı haberler verirsiniz bize
Naptınız nasılsınız inşallah başarılı bi işlem geçirmişsinizdirAllah razı olsun canım
Canım transfer işlemi oldu 5. Gün 2 embriyo pazartesi test günümNaptınız nasılsınız inşallah başarılı bi işlem geçirmişsinizdiraklım sizde
canım sen nerede başladın tüp bebeğe hayırlı olsun :)Canım transfer işlemi oldu 5. Gün 2 embriyo pazartesi test günümfakat şuan bi belirti yok gibi
Hataydayım ben canım burda iskenderunda başladım 2 buçuk ay önce anca transfer işlemim olducanım sen nerede başladın tüp bebeğe hayırlı olsun :)
inşallah pozitif olacak canım hiç merak etme belirti olmaz zaten kanda çıkar herkeste belirti olmuyor belirti arama :)Canım transfer işlemi oldu 5. Gün 2 embriyo pazartesi test günümfakat şuan bi belirti yok gibi
Ayy inşallah canım beniminşallah pozitif olacak canım hiç merak etme belirti olmaz zaten kanda çıkar herkeste belirti olmuyor belirti arama :)
Yaa aaa bildirimi görünce o kadar mutlu açtım ki mesajıKızlar test sonucum çıktıçok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler canım benimYaa aaa bildirimi görünce o kadar mutlu açtım ki mesajıAllahım çok şükür, herkese nasip olsun inşallah Darısı diğer arkadaşlarımın ve isteyenlerin başına
yaaaa ben demedim mi sana pozitif olacak diye Allahım nasıl sevindimKızlar test sonucum çıktıçok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Tüm dualarım sizlerle canımyaaaa ben demedim mi sana pozitif olacak diye Allahım nasıl sevindimbana dua et artık :)
gönlünü ferah tut sağlıkla büyüyecek inşallah tatlım :)Tüm dualarım sizlerle canımşuan tüp yoluna giriyorsun sakın belirti arama hata yaparsın hiç bi belirtim yoktu testten 1 gün önce adet ağrısı geldi hatta oturdum ağladım olmadı diye hiç umudum yoktu transfer ol ayaklarını uzat sonucunu bekle tek tavsiyem şimdi 2. Testi verdim inşallah artar
Çıktı canım artmış çok şükür çarşamba kese randevusu verdi onuda görürüz inşallahgönlünü ferah tut sağlıkla büyüyecek inşallah tatlım :)
hepsi olur görürsün merak etme önümüz de yaz ilk ayları kolay atlatırsın inşallah kendine dikkat et canım bir şeylere uzanma bolbol dinlen ara sıra yürü kan akışı olsun... maydonoz yeme bitki çayı içme hadi bakalım :)Çıktı canım artmış çok şükür çarşamba kese randevusu verdi onuda görürüz inşallahdarısı en kısa ve hayırlı vakitte sizlere inşallah duamdasınız
Şuan hiçbişey yapmıyorum canım eşim yaptırmıyor ya oturuyorum ya yatıyorum transfer sürecinde öyle yatarak geçirmedim zaten canım saatte 15 dkka evde bi turladım şimdide dün sağlık ocağına gittim kuaföre gittim geldim böyle hafif yürüyüşler yapıyorum ama çok yormadan inşallah bian önce darısı sizlerehepsi olur görürsün merak etme önümüz de yaz ilk ayları kolay atlatırsın inşallah kendine dikkat et canım bir şeylere uzanma bolbol dinlen ara sıra yürü kan akışı olsun... maydonoz yeme bitki çayı içme hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?