Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevgili arkadaşlarım güzel haberlerinizi merakla bekliyorum ve dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor maalesef

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin pazartesi test günüm transferim gerçekleşti cuma günü 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi

Kızlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Yaa aaa bildirimi görünce o kadar mutlu açtım ki mesajı Allahım çok şükür, herkese nasip olsun inşallah Darısı diğer arkadaşlarımın ve isteyenlerin başına

Yaa aaa bildirimi görünce o kadar mutlu açtım ki mesajı Allahım çok şükür, herkese nasip olsun inşallah Darısı diğer arkadaşlarımın ve isteyenlerin başına
Çok teşekkürler canım benim İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın

yaaaa ben demedim mi sana pozitif olacak diye Allahım nasıl sevindim bana dua et artık :)
Tüm dualarım sizlerle canım şuan tüp yoluna giriyorsun sakın belirti arama hata yaparsın hiç bi belirtim yoktu testten 1 gün önce adet ağrısı geldi hatta oturdum ağladım olmadı diye hiç umudum yoktu transfer ol ayaklarını uzat sonucunu bekle tek tavsiyem şimdi 2. Testi verdim inşallah artar

gönlünü ferah tut sağlıkla büyüyecek inşallah tatlım :)

Çıktı canım artmış çok şükür çarşamba kese randevusu verdi onuda görürüz inşallah darısı en kısa ve hayırlı vakitte sizlere inşallah duamdasınız
hepsi olur görürsün merak etme önümüz de yaz ilk ayları kolay atlatırsın inşallah kendine dikkat et canım bir şeylere uzanma bolbol dinlen ara sıra yürü kan akışı olsun... maydonoz yeme bitki çayı içme hadi bakalım :)

Şuan hiçbişey yapmıyorum canım eşim yaptırmıyor ya oturuyorum ya yatıyorum transfer sürecinde öyle yatarak geçirmedim zaten canım saatte 15 dkka evde bi turladım şimdide dün sağlık ocağına gittim kuaföre gittim geldim böyle hafif yürüyüşler yapıyorum ama çok yormadan inşallah bian önce darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…