- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
amanın sen istedin bir göz Allah verdi iki göz desene Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim :)Kızlar bugün 2 kese gördükdarısı tüm isteyenlere
Aynen canım şoktayım halaamanın sen istedin bir göz Allah verdi iki göz desene Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim :)
peki sana 2 tane embriyo mu transfer etmişlerdi ??Aynen canım şoktayım haladoktor %30 demişti hiç düşünmedim öyle olunca Rabbim kimseye aratmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım çift embriyo transferi olmuştupeki sana 2 tane embriyo mu transfer etmişlerdi ??
Evet canım çift embriyo transferi olmuştu
ay ne güzel ikiz annesi olacaksın kim yardım edecek sana var mı biri :)Evet canım çift embriyo transferi olmuştu
Evet canım şuan doktor bol bol dinlen dedi şuan eşim işten erken geliyo o yemek yapıyo temizlik yapıyo bayramdan sonra kayınvalidem gelecek sonra annem gelmeye çalışacak sağlıkla ilerlerse tabiay ne güzel ikiz annesi olacaksın kim yardım edecek sana var mı biri :)
gönlünü ferah tut kuzum doğum haberini de alacağız inşallah..Evet canım şuan doktor bol bol dinlen dedi şuan eşim işten erken geliyo o yemek yapıyo temizlik yapıyo bayramdan sonra kayınvalidem gelecek sonra annem gelmeye çalışacak sağlıkla ilerlerse tabi
İnşallahhh canımgönlünü ferah tut kuzum doğum haberini de alacağız inşallah..
Yaaaa yeni okudum mesajı nasıl mutlu oldum anlatamammmKızlar bugün 2 kese gördükdarısı tüm isteyenlere
Canım bende çok mutlu oldumYaaaa yeni okudum mesajı nasıl mutlu oldum anlatamammmÇok şükür
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizAllahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Arkadaşlar az önce gebe olmadığımı öğrendim, beta hcg 2.91 (iğnenin 11.günü, aşılamanın 9.günü) sizlere bol şans, hayırlı gebelikler, çokça mutluluklar diliyorumhaberdar edin beni inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Canım çok çok sevindimmm çok şükür burdan biri daha bebişlenecek Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar test sonucum çıktıçok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallahCanım çok çok sevindimmm çok şükür burdan biri daha bebişlenecek Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşaallahAmin canım benim inşallahdarısı sizlere inşallah hep dualarımdasınız
Canimm cok ama çokkk sevindim senin adina Rabbim saglikli bir sekilde kuzularini kucağına almayi nasip etsin insAllah Rabbim dileyen isteyen hiç bir kadinin kucagini bos birakmasin İnşaAllahhh suanki psikolojim uzerine cok iii geldi bu haberi okumak kendim kalmış kadar cok sevindim yaaKızlar test sonucum çıktıçok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ayy canım benim Allah razı olsun en hayırlı tez vakitte darısı sana inşallahCanimm cok ama çokkk sevindim senin adina Rabbim saglikli bir sekilde kuzularini kucağına almayi nasip etsin insAllah Rabbim dileyen isteyen hiç bir kadinin kucagini bos birakmasin İnşaAllahhh suanki psikolojim uzerine cok iii geldi bu haberi okumak kendim kalmış kadar cok sevindim yaa
Amin insAllah canim bende rahimde dogustan bi damar yumagi varmis düşüğe o sebep olmuş o damari besleyen damarları tikadilar bir sene kesinlikle hamile kalma dediler tekrar düşük olurmuş akışına biraktim suan Rabbim ne nasip ederse amennaAyy canım benim Allah razı olsun en hayırlı tez vakitte darısı sana inşallahRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah canım benim
Canım sağlık olsun gerisi oluyor ne güzel sağlığına kavuşmuşsun çok şükür bundan sonrası vakti saati geldiğinde olur benimde miyom sorunum vardı eğer engel olur deseydi doktor ameliyat olup 6 ay sonrasında başlayacaktım canım önemli olan sağlıkAmin insAllah canim bende rahimde dogustan bi damar yumagi varmis düşüğe o sebep olmuş o damari besleyen damarları tikadilar bir sene kesinlikle hamile kalma dediler tekrar düşük olurmuş akışına biraktim suan Rabbim ne nasip ederse amenna
Aaa mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Evet bu değeri gördüğüm ay hamileymişim meğer tutmuş aşılama. Aşılamanın 9.günü beta hcg 2.91, yanlış hatırlamıyorsam 12.günü 26.45 ti. İnşallah sizin de benim gibi olmuştur ve o güzel haberi almışsınızdır. Haberlerinizi bekliyorumMerhabalar bu degerden sonra artmis miydi beta ?benimde bugun ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu kan verdim 2.25 cikti doktor cuma tekrar ver dedi ama bakalim
Canim cinsiyetin belli olmuştur ya da yazdin ben kaçırdım neyin olcak prens mi prenses miAaa mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Evet bu değeri gördüğüm ay hamileymişim meğer tutmuş aşılama. Aşılamanın 9.günü beta hcg 2.91, yanlış hatırlamıyorsam 12.günü 26.45 ti. İnşallah sizin de benim gibi olmuştur ve o güzel haberi almışsınızdır. Haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?