Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amanın sen istedin bir göz Allah verdi iki göz desene Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim :)
Aynen canım şoktayım hala doktor %30 demişti hiç düşünmedim öyle olunca Rabbim kimseye aratmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin

ay ne güzel ikiz annesi olacaksın kim yardım edecek sana var mı biri :)
Evet canım şuan doktor bol bol dinlen dedi şuan eşim işten erken geliyo o yemek yapıyo temizlik yapıyo bayramdan sonra kayınvalidem gelecek sonra annem gelmeye çalışacak sağlıkla ilerlerse tabi

Evet canım şuan doktor bol bol dinlen dedi şuan eşim işten erken geliyo o yemek yapıyo temizlik yapıyo bayramdan sonra kayınvalidem gelecek sonra annem gelmeye çalışacak sağlıkla ilerlerse tabi
gönlünü ferah tut kuzum doğum haberini de alacağız inşallah..

Yaaaa yeni okudum mesajı nasıl mutlu oldum anlatamammm Çok şükür
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Canım bende çok mutlu oldum inşallah Rabbim herkese nasip etsin hiç beklemiyordum 2 kese bakalım 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşallah bi sıkıntı çıkmaz hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza

Merhabalar bu degerden sonra artmis miydi beta ? benimde bugun ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu kan verdim 2.25 cikti doktor cuma tekrar ver dedi ama bakalim

Kızlar test sonucum çıktı çok şükür bin şükür 262.3 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canimm cok ama çokkk sevindim senin adina Rabbim saglikli bir sekilde kuzularini kucağına almayi nasip etsin insAllah Rabbim dileyen isteyen hiç bir kadinin kucagini bos birakmasin İnşaAllahhh suanki psikolojim uzerine cok iii geldi bu haberi okumak kendim kalmış kadar cok sevindim yaa

Ayy canım benim Allah razı olsun en hayırlı tez vakitte darısı sana inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah canım benim

Ayy canım benim Allah razı olsun en hayırlı tez vakitte darısı sana inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah canım benim
Amin insAllah canim bende rahimde dogustan bi damar yumagi varmis düşüğe o sebep olmuş o damari besleyen damarları tikadilar bir sene kesinlikle hamile kalma dediler tekrar düşük olurmuş akışına biraktim suan Rabbim ne nasip ederse amenna

Canım sağlık olsun gerisi oluyor ne güzel sağlığına kavuşmuşsun çok şükür bundan sonrası vakti saati geldiğinde olur benimde miyom sorunum vardı eğer engel olur deseydi doktor ameliyat olup 6 ay sonrasında başlayacaktım canım önemli olan sağlık

Merhabalar bu degerden sonra artmis miydi beta ? benimde bugun ignenin 11. Asilamanin 9. Gunu kan verdim 2.25 cikti doktor cuma tekrar ver dedi ama bakalim
Aaa mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Evet bu değeri gördüğüm ay hamileymişim meğer tutmuş aşılama. Aşılamanın 9.günü beta hcg 2.91, yanlış hatırlamıyorsam 12.günü 26.45 ti. İnşallah sizin de benim gibi olmuştur ve o güzel haberi almışsınızdır. Haberlerinizi bekliyorum

Canim cinsiyetin belli olmuştur ya da yazdin ben kaçırdım neyin olcak prens mi prenses mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…