Yok canim 2. Asilama ilki Ağustosta olmustuİlk aşılaman mı canım
Yok vermedi kimisine progesteron jel falan veriolarmis neye goreyse artıkKızlar doktor size aşılama sonrası herhangi bi ilaç verdi mi
Yok yapmadım hic belirtim yok 2. Asilamam demistim ya yaparken stres yasattilar hic beklentiye girmiorum bu sefer normal siradan gunler gibi agrim falan yokİlk aşılama mı? Denemek amaçlı test falan yaptınız mı iğnenin etkisi ya geçmiştir ya da geçmek üzeredir
İnşallah canım hepimizin gebelikle sonuçlansın inşallahİnşallah canım gebeliktir
Evet kusura bakmayın bi an hatırlayamadım. İnşallah olur kötü düşünmeyin hem hiçbir belirti hissetmeden hamile kalan da olmuş inşallah öyledir sizinkiYok yapmadım hic belirtim yok 2. Asilamam demistim ya yaparken stres yasattilar hic beklentiye girmiorum bu sefer normal siradan gunler gibi agrim falan yok
Bana progestan fitil verdi ama kimisine coraspin falan vermişYok vermedi kimisine progesteron jel falan veriolarmis neye goreyse artık
Hayırlısı Rabbim hayirli gördüğü vakitte nasip etsin insAllah duadan baska caremiz yokEvet kusura bakmayın bi an hatırlayamadım. İnşallah olur kötü düşünmeyin hem hiçbir belirti hissetmeden hamile kalan da olmuş inşallah öyledir sizinki
Progesteron degeriniz kacdi asilama yaptırdığıniz günBana progestan fitil verdi ama kimisine coraspin falan vermiş
13.7 canımProgesteron degeriniz kacdi asilama yaptırdığıniz gün
Ama bende rahmin dışında 2 tane miyom var küçükler ama doktor her ihtimale karşı veriyor olabilir canımProgesteron degeriniz kacdi asilama yaptırdığıniz gün
Olabilir benim ilk asilamamda 12 seviyelerinde çıkmıştı bunda 1.59 mu ne çıktı vermediler progesteron jel falanAma bende rahmin dışında 2 tane miyom var küçükler ama doktor her ihtimale karşı veriyor olabilir canım
evet canım nedense ben de eninde sonunda olacak diye düşünüyorum olumsuzluk yokBakın görün bu zorlu yolun sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorum
aşılama günü ona mı bakıyorlar canım bir de ilişki hakkında aşılamadan önce sonra ne dediler size13.7 canım
Merhaba ben dün oldum asılama doktorum progeston fitil verdi. Tutunmayı kolaylaştırdık diyeKızlar doktor size aşılama sonrası herhangi bi ilaç verdi mi
Kimi veriyor kimi vermiyor işte canım her doktorun kendine göre yöntemi varOlabilir benim ilk asilamamda 12 seviyelerinde çıkmıştı bunda 1.59 mu ne çıktı vermediler progesteron jel falan
Allah nasip etmiyeceği hayali kurdurmazmışevet canım nedense ben de eninde sonunda olacak diye düşünüyorum olumsuzluk yok
Benim aşılama günü değil öncesinde bakmışlardı canım yumurta takibi yaparken bi adetin 14.günü bide 21 günü 2 ay üst üste ben aşılamadan 3 gün önce birlikte oldum dün aşılama oldum cumartesi pazartesi ilişki önerdi canım senin?aşılama günü ona mı bakıyorlar canım bir de ilişki hakkında aşılamadan önce sonra ne dediler size
Aynı gün olmuşuz canım ne zaman kullanmaya başlayacaksın bide kaçıncı aşılamanMerhaba ben dün oldum asılama doktorum progeston fitil verdi. Tutunmayı kolaylaştırdık diye
Bana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim amaBenim aşılama günü değil öncesinde bakmışlardı canım yumurta takibi yaparken bi adetin 14.günü bide 21 günü 2 ay üst üste ben aşılamadan 3 gün önce birlikte oldum dün aşılama oldum cumartesi pazartesi ilişki önerdi canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?