Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılama mı? Denemek amaçlı test falan yaptınız mı iğnenin etkisi ya geçmiştir ya da geçmek üzeredir
Yok yapmadım hic belirtim yok 2. Asilamam demistim ya yaparken stres yasattilar hic beklentiye girmiorum bu sefer normal siradan gunler gibi agrim falan yok

Yok yapmadım hic belirtim yok 2. Asilamam demistim ya yaparken stres yasattilar hic beklentiye girmiorum bu sefer normal siradan gunler gibi agrim falan yok
Evet kusura bakmayın bi an hatırlayamadım. İnşallah olur kötü düşünmeyin hem hiçbir belirti hissetmeden hamile kalan da olmuş inşallah öyledir sizinki

Evet kusura bakmayın bi an hatırlayamadım. İnşallah olur kötü düşünmeyin hem hiçbir belirti hissetmeden hamile kalan da olmuş inşallah öyledir sizinki
Hayırlısı Rabbim hayirli gördüğü vakitte nasip etsin insAllah duadan baska caremiz yok

aşılama günü ona mı bakıyorlar canım bir de ilişki hakkında aşılamadan önce sonra ne dediler size
Benim aşılama günü değil öncesinde bakmışlardı canım yumurta takibi yaparken bi adetin 14.günü bide 21 günü 2 ay üst üste ben aşılamadan 3 gün önce birlikte oldum dün aşılama oldum cumartesi pazartesi ilişki önerdi canım senin?

Bana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…