Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim ama
Anladım canım ondan dolayı bişey dememiş olabilir bizde bi sorun yok sebepsiz diyorlar ama en zoru sebepsiz olması nedeni bilinse ona göre ilaç tedavi olur

Bana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim ama
Aşılamadan sonra ilişki kimi doktor öneriyo kimi önermiyor buarada canım neden bişey demedi ki

Anladım canım ondan dolayı bişey dememiş olabilir bizde bi sorun yok sebepsiz diyorlar ama en zoru sebepsiz olması nedeni bilinse ona göre ilaç tedavi olur
bize de sebepsiz dendi onlara göre spermiyogram normal bana düşük geliyor ama

Sadece spermiogram testiyle kalmayin esinizin testlerinde kanda hormonlarina ultrasonda varokosel var mi yok mu onlarada baktırın ben onlar istemeden emin olalım die uralojide muayene ettirdim varikosel cikti sperm sayisini etkilemedigi surece ameliyat gerekmiomus ileri hareketliligi düşük biraz asilamaya engel deil dio doktor

Bencede değildir canım zaten ileri boyutta olsa sperm kalitesini hareketini ve şeklini etkiliyor diye biliyorum

Bide hareket sorunu bence aşılamada sorun değil çok çünkü aralarından en iyilerini seçiyorlar

Arkadaşlar az önce gebe olmadığımı öğrendim, beta hcg 2.91 (iğnenin 11.günü, aşılamanın 9.günü) sizlere bol şans, hayırlı gebelikler, çokça mutluluklar diliyorum haberdar edin beni inşallah sizler güzel haberler alırsınız

Dur bakalim daha canim cumaya kadar bekle

Canım daha bekle belki geç döllenmedir

Hiç sanmıyorum her ay böyle yine de umutla bekledim hep adet oldum
Hakkinizda hayirli olan simdilik buymuş canim Rabbim bekletio bizim icin daha da guzellestirio insAllah biz sabirla tevekkulle dualarımızı edelim insAllah o vaktinin zamaninin en hayirlisini biliodur

Merhaba arkadaşlar bende 2 gün oldu aşılama yapılalı ilk aşılamam. Doktor progestan fitil verdi. Gün aşırı devam dedi. Çatlatma iğnesinden 35 saat sonra aşılama oldu.Aşılama olurken ağrı sızı hissetmedim ama çok saçma stresler yaşadım sperm karışır mı falan diye sizde böyle saçma şeyler düşündünÜz mü asistan tüpü doktora verdi doktorda 2 dakikada aşılamayı yaptı

Yok canım karışma gibi birşey gelmedi benim aklıma bence öyle bişeyde olmaz benimde çatlatma iğnesinden 38 saat sonra oldu aşılamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…