Anladım canım ondan dolayı bişey dememiş olabilir bizde bi sorun yok sebepsiz diyorlar ama en zoru sebepsiz olması nedeni bilinse ona göre ilaç tedavi olurBana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim ama
Aşılamadan sonra ilişki kimi doktor öneriyo kimi önermiyor buarada canım neden bişey demedi kiBana hiçbir şey söylenmedi de ondan sordum öncesinde birliktelik yapmayalım dedik eşim de sayı hız sorunu var çünkü aşılamadan sonra denerim ama
bize de sebepsiz dendi onlara göre spermiyogram normal bana düşük geliyor amaAnladım canım ondan dolayı bişey dememiş olabilir bizde bi sorun yok sebepsiz diyorlar ama en zoru sebepsiz olması nedeni bilinse ona göre ilaç tedavi olur
belki aşılama günü söylerler henüz söylemedilerAşılamadan sonra ilişki kimi doktor öneriyo kimi önermiyor buarada canım neden bişey demedi ki
Yok hiç öyle düşünme normal demişlerse sorun olmaz zaten içlerinden en iyilerini sana enjekte edecekler canımbize de sebepsiz dendi onlara göre spermiyogram normal bana düşük geliyor ama
Aşılama günü diyo zaten canım aşılamadan sonraki ilişkileri ne zaman gideceksinbelki aşılama günü söylerler henüz söylemediler
Bencede değildir canım zaten ileri boyutta olsa sperm kalitesini hareketini ve şeklini etkiliyor diye biliyorumSadece spermiogram testiyle kalmayin esinizin testlerinde kanda hormonlarina ultrasonda varokosel var mi yok mu onlarada baktırın ben onlar istemeden emin olalım die uralojide muayene ettirdim varikosel cikti sperm sayisini etkilemedigi surece ameliyat gerekmiomus ileri hareketliligi düşük biraz asilamaya engel deil dio doktor
Bide hareket sorunu bence aşılamada sorun değil çok çünkü aralarından en iyilerini seçiyorlarSadece spermiogram testiyle kalmayin esinizin testlerinde kanda hormonlarina ultrasonda varokosel var mi yok mu onlarada baktırın ben onlar istemeden emin olalım die uralojide muayene ettirdim varikosel cikti sperm sayisini etkilemedigi surece ameliyat gerekmiomus ileri hareketliligi düşük biraz asilamaya engel deil dio doktor
Dur bakalim daha canim cumaya kadar bekleArkadaşlar az önce gebe olmadığımı öğrendim, beta hcg 2.91 (iğnenin 11.günü, aşılamanın 9.günü) sizlere bol şans, hayırlı gebelikler, çokça mutluluklar diliyorumhaberdar edin beni inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Canım daha bekle belki geç döllenmedirArkadaşlar az önce gebe olmadığımı öğrendim, beta hcg 2.91 (iğnenin 11.günü, aşılamanın 9.günü) sizlere bol şans, hayırlı gebelikler, çokça mutluluklar diliyorumhaberdar edin beni inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Yok canım yok daha önce de bunun gibi defalarca yaşadım olmadıDur bakalim daha canim cumaya kadar bekle
Hiç sanmıyorum her ay böyle yine de umutla bekledim hep adet oldumCanım daha bekle belki geç döllenmedir
Hakkinizda hayirli olan simdilik buymuş canim Rabbim bekletio bizim icin daha da guzellestirio insAllah biz sabirla tevekkulle dualarımızı edelim insAllah o vaktinin zamaninin en hayirlisini biliodurHiç sanmıyorum her ay böyle yine de umutla bekledim hep adet oldum
Üzme canım kendini daha yolun başındayız Rabbimin bir durak yeri vardır elbetHiç sanmıyorum her ay böyle yine de umutla bekledim hep adet oldum
Yok canım karışma gibi birşey gelmedi benim aklıma bence öyle bişeyde olmaz benimde çatlatma iğnesinden 38 saat sonra oldu aşılamamMerhaba arkadaşlar bende 2 gün oldu aşılama yapılalı ilk aşılamam. Doktor progestan fitil verdi. Gün aşırı devam dedi. Çatlatma iğnesinden 35 saat sonra aşılama oldu.Aşılama olurken ağrı sızı hissetmedim ama çok saçma stresler yaşadım sperm karışır mı falan diye sizde böyle saçma şeyler düşündünÜz müasistan tüpü doktora verdi doktorda 2 dakikada aşılamayı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?