Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
sağol canım seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah

canım yaa ben bugün dayanamadım test yaptım ve negatifff... bu ayda olmadı sanırım hayırlısı olsun...ama göğsümün ağrısı için bi doktora görüncem bakalım...
Allah bizede nasip etsin inşallah du edin emi hamişlerrrr :))

24-25 kasımda bekliyorum...daha var bende farkındayım adetim 33 günde falan oluyo bugün 28. günüm diye silikte olsa çıkar dedim ama çıkmadı....

geç döllenme olmuşsa ona göre geç çıkar. benim bu ay yumurtlamam erken oldu o yüzden erken öğrendim. hep takvime göre gidiyordum.bu ay akıntı takibi ni kullandım.tuttu inşallah benden vaz geçmezse

geç döllenme olmuşsa ona göre geç çıkar. benim bu ay yumurtlamam erken oldu o yüzden erken öğrendim. hep takvime göre gidiyordum.bu ay akıntı takibi ni kullandım.tuttu inşallah benden vaz geçmezse

iyi düşünelim iyi olsun sımsıkı tutunsun sana mercimeğinnn :)) canım peki bişi sorcam sana şimdi ben 33 günde adet oluyorum ya biz eşimle en son adetimin 17.günde birlikte olabildik.peki geç döllenme denilen şeyin ne zaman çalışma yaptığınla ilgisi var mı canım bunu biliyo musun?

canım seninki beklenen adet tarihinden 19 gün önce yumurluyorsun bundan 3 4 gün önce çalışmaya başlaman lazım. ama aynı zamanda akıntı takibindede yarar var ben hep 2 3 gün geçkalıyormusum
yani sen bu19.uncu günden öncede yumurtlamış olabilirsin

Son düzenleme:
canım seninki beklenen adet tarihinden 19 gün önce yumurluyorsun bundan 3 4 gün önce çalışmaya başlaman lazım. ama aynı zamanda akıntı takibindede yarar var ben hep 2 3 gün geçkalıyormusum

kesinlikle takip istiyo aslında akıntı takibini hep yapıyorum canım ama bu ay daha dikkatli olcam adet olursam,ovulasyon testi alcam hemen ,ateş takibi falan ....derken bi bakmışızzz ....:)))

kesinlikle takip istiyo aslında akıntı takibini hep yapıyorum canım ama bu ay daha dikkatli olcam adet olursam,ovulasyon testi alcam hemen ,ateş takibi falan ....derken bi bakmışızzz ....:)))

İnşalllaaahh buradan hamileyim çığlıklarınızı duyarız.

canım benide alın aranıza
bende hamileyim galiba
geçen hafta çift çizgiyi gördüm
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
geçen hafta ultrasonla göremezsin dedi perşembe tekrar gideceğim kontrole
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)

canım zaten doktorun yaptığı tespit daha iyidir bende bugün öğrendim bendede adet düzensizliği var geç yumurtluyormuşum bende haftaya salı günü gitcem doktora hayırlı uğurlu olsun canım

hayırlı olsun canım ekim 20 si falan herhalde

canım zaten doktorun yaptığı tespit daha iyidir bende bugün öğrendim bendede adet düzensizliği var geç yumurtluyormuşum bende haftaya salı günü gitcem doktora hayırlı uğurlu olsun canım

aynen bende tahminime göre adetine yakın hamile kalmışın dedi
ben ilaç kullanıyordum adet için ama ilaça göre 29 ekimde adet olmam gerekiyordu
ama o zaman bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor mu
çok karışık kafam

canım şuankiler tahmini zaten ilerleyen haftalarda kalp sesiydi kilosuydu uzunluğuydu daha net cevap verirler şimdi bu güzel haberin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…