prolaktın yüksek canım
sağol canım seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah
bende tebrik ederim canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız msmesi
bat nezamandıki?canım yaa ben bugün dayanamadım test yaptım ve negatifff... bu ayda olmadı sanırım hayırlısı olsun...ama göğsümün ağrısı için bi doktora görüncem bakalım...
Allah bizede nasip etsin inşallah du edin emi hamişlerrrr :))
bat nezamandıki?
24-25 kasımda bekliyorum...daha var bende farkındayım adetim 33 günde falan oluyo bugün 28. günüm diye silikte olsa çıkar dedim ama çıkmadı....
geç döllenme olmuşsa ona göre geç çıkar. benim bu ay yumurtlamam erken oldu o yüzden erken öğrendim. hep takvime göre gidiyordum.bu ay akıntı takibi ni kullandım.tuttu inşallah benden vaz geçmezse
iyi düşünelim iyi olsun sımsıkı tutunsun sana mercimeğinnn :)) canım peki bişi sorcam sana şimdi ben 33 günde adet oluyorum ya biz eşimle en son adetimin 17.günde birlikte olabildik.peki geç döllenme denilen şeyin ne zaman çalışma yaptığınla ilgisi var mı canım bunu biliyo musun?
canım seninki beklenen adet tarihinden 19 gün önce yumurluyorsun bundan 3 4 gün önce çalışmaya başlaman lazım. ama aynı zamanda akıntı takibindede yarar var ben hep 2 3 gün geçkalıyormusum
kesinlikle takip istiyo aslında akıntı takibini hep yapıyorum canım ama bu ay daha dikkatli olcam adet olursam,ovulasyon testi alcam hemen ,ateş takibi falan ....derken bi bakmışızzz ....:)))
canım benide alın aranıza
bende hamileyim galiba
geçen hafta çift çizgiyi gördüm
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
geçen hafta ultrasonla göremezsin dedi perşembe tekrar gideceğim kontrole
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)
canım benide alın aranıza
bende hamileyim galiba
geçen hafta çift çizgiyi gördüm
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
geçen hafta ultrasonla göremezsin dedi perşembe tekrar gideceğim kontrole
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)
canım zaten doktorun yaptığı tespit daha iyidir bende bugün öğrendim bendede adet düzensizliği var geç yumurtluyormuşum bende haftaya salı günü gitcem doktora hayırlı uğurlu olsun canım
aynen bende tahminime göre adetine yakın hamile kalmışın dedi
ben ilaç kullanıyordum adet için ama ilaça göre 29 ekimde adet olmam gerekiyordu
ama o zaman bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor mu
çok karışık kafam
İnşalllaaahh buradan hamileyim çığlıklarınızı duyarız.
belki ilaç kullanmana gerek kalmadan kediliğindende gelir böylece boşu boşana gereksiz yere ilaç almazsın vucuduna
belki ilaç kullanmana gerek kalmadan kediliğindende gelir böylece boşu boşana gereksiz yere ilaç almazsın vucuduna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?