Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günaydın kızlarrr nasılsınız benim bat dündü ama adet olmadım olucam gibi hissediyorum gidip bakıyorum birsey yok.hayırlısı...
iş arkadaşımda beni ruyasında görmüş bilmiyordum hamileymişim diyormusumm

savaşçım geçmiş olsun biyopsimi olucaksın tiroiddden bendeded nodüller var 2 yıldır baktırmıyorum ultrasonla biyopsi küçük iğneyle girip nodulden doku alıyorlar diye biliyorum ben

saol canım ama yapmadıı
sağdan sola doğru uzanan dev bir nodülün var güvendiğin bir genel cerrah varsa ona git (ben endokrin böülümüne gitmiştimde)biran önce alsınlar dedi:18::18:hiç boşu boşuna dr dr gezme dedi

canım bence test yap varsa seviniriz hep birlikte yoksada kafan rahatlar adetin zamanını geçirmemiş olursun

Günaydın canım nasılsın....

Allah razı olsun canım bu bekleyiş gerçekten zor eşim illa bir dr a daha gidelim diyor inanmak istemiyor,konduramıyor bilmiyorum Mevla diyor ya"size şer görünenleri hayır yaparım,size hayır görünenleri şer yaparım "diye vardır bu işte de bir hayır diyorum.Hasta duası kabul olurmuş Mevlam hepinize sağlıkla,hayırla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin.Bana da en yakın zamanda şifa versin inşallah:)))

sen nasılsın canım bu arada uyumak istiyordun sürekli bat tarihin ne zaman uykuda belirtisi hamileliğin

27 kasım canım bat bekleyelim görelim ne olacak gögüslerim çok ağrıyor ama bu benim her ay adet olmadan önceki belirtim gögüs ağrısı

27 kasım canım bat bekleyelim görelim ne olacak gögüslerim çok ağrıyor ama bu benim her ay adet olmadan önceki belirtim gögüs ağrısı

kızlar ya dünde yazmıştım benim adetim 25 kasım ama kasık ve bel ağrısından başka bir elirtim yok benim 10 gün öncesinden başlardı göğüs ağrılarım ve cok ağırırdı şimdi göğüslerimde hiç bir belirti yok kasık ve bel ağrısı da ara ara oluyor anlamadım ben bu işiii((

inş bebiş vardır. Canımm bende hiçbir belirti yok
inşallah canım valla bu ay hamile olursam çok şaşıracam çünkü doğru düzgün çalışma olmadı kist için ilaç kullanıyordum

tatlım düşünmemeye çalış biraz rahat ol beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok ama istersen kan testi yaptır varsa kesin çıkar bata 4 gün kalmış

evet ama korkuyorumm daa önce iki defa yaptırdım sonuç negatif olunca insan daha da kötü oluyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…