bat olsunda bu ay bal corek otu+incir+buhar,, ne varsa yapıcam :)
nasılsın canım?
savaşçım geçmiş olsun biyopsimi olucaksın tiroiddden bendeded nodüller var 2 yıldır baktırmıyorum ultrasonla biyopsi küçük iğneyle girip nodulden doku alıyorlar diye biliyorum ben
günaydın kızlarrr nasılsınız benim bat dündü ama adet olmadım olucam gibi hissediyorum gidip bakıyorum birsey yok.hayırlısı...
iş arkadaşımda beni ruyasında görmüş bilmiyordum hamileymişim diyormusumm
Zor bi dönemden geçiyorum bu aralar.3 gündür de en yakın arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum.Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmasına içerledim.Sende yakın dostummuş gibi benim adıma sevinince patladım.Hemde işyerinde.2 gündür kasıklarım sızlıyordu.Bu gece ağrıdı resmen adet olacakmışım gibi.Bugün son günüm jübilemi yapıyor adetim.Yoksa senin kür mü bu? Kasıklarım,belim ağrıyor resmen..
Korkma Feyzacım.O senden korksun.Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek inanıyorum ben.Kötü bi anı olarak kalacak bugünlerin.Herşeyin en hayırlısını verecek Yaradan.Hamileysen de hamile değilsen de.Şu anki önceliğin tabiki şüphelendikleri mikrop.Rabbim hem onu hemde bebek bekleyişini aynı anda mutlu sona erdirsin inşallah...
Günaydın tuanazehra
iyiyim şekerim kız belkide adet olmazsın ve böyle şeylere yapmana gerek kalmaz
canım bence test yap varsa seviniriz hep birlikte yoksada kafan rahatlar adetin zamanını geçirmemiş olursun
Zor bi dönemden geçiyorum bu aralar.3 gündür de en yakın arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum.Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmasına içerledim.Sende yakın dostummuş gibi benim adıma sevinince patladım.Hemde işyerinde.2 gündür kasıklarım sızlıyordu.Bu gece ağrıdı resmen adet olacakmışım gibi.Bugün son günüm jübilemi yapıyor adetim.Yoksa senin kür mü bu? Kasıklarım,belim ağrıyor resmen..
Korkma Feyzacım.O senden korksun.Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek inanıyorum ben.Kötü bi anı olarak kalacak bugünlerin.Herşeyin en hayırlısını verecek Yaradan.Hamileysen de hamile değilsen de.Şu anki önceliğin tabiki şüphelendikleri mikrop.Rabbim hem onu hemde bebek bekleyişini aynı anda mutlu sona erdirsin inşallah...
Günaydın tuanazehra
bence yok canım içimden öyle geciyo.. beklicem 2 gün daha hep test yapıyorum çıkmayınca üzülüyorum
tatlım böylede kendini yıpratıyorsun bebeğin belki seninledir ve test sonucunda mutlu oluruz
tatlım böylede kendini yıpratıyorsun bebeğin belki seninledir ve test sonucunda mutlu oluruz
sen nasılsın canım bu arada uyumak istiyordun sürekli bat tarihin ne zaman uykuda belirtisi hamileliğin
27 kasım canım bat bekleyelim görelim ne olacak gögüslerim çok ağrıyor ama bu benim her ay adet olmadan önceki belirtim gögüs ağrısı
27 kasım canım bat bekleyelim görelim ne olacak gögüslerim çok ağrıyor ama bu benim her ay adet olmadan önceki belirtim gögüs ağrısı
inşallah canım valla bu ay hamile olursam çok şaşıracam çünkü doğru düzgün çalışma olmadı kist için ilaç kullanıyorduminş bebiş vardır. Canımm bende hiçbir belirti yok
tatlım düşünmemeye çalış biraz rahat ol beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok ama istersen kan testi yaptır varsa kesin çıkar bata 4 gün kalmışkızlar ya dünde yazmıştım benim adetim 25 kasım ama kasık ve bel ağrısından başka bir elirtim yok benim 10 gün öncesinden başlardı göğüs ağrılarım ve cok ağırırdı şimdi göğüslerimde hiç bir belirti yok kasık ve bel ağrısı da ara ara oluyor anlamadım ben bu işiii((
inşallah canım valla bu ay hamile olursam çok şaşıracam çünkü doğru düzgün çalışma olmadı kist için ilaç kullanıyordum
tatlım düşünmemeye çalış biraz rahat ol beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok ama istersen kan testi yaptır varsa kesin çıkar bata 4 gün kalmış
evet ama korkuyorumm daa önce iki defa yaptırdım sonuç negatif olunca insan daha da kötü oluyor(
canım o zaman rahat olup beklemekten başka çare yok inşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?