Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ayy bu bal-çörekotu-tarçın işe yarıyor galiba yaaa

şimdi bunları karıştırıyoruz adetin 2. günü başlıyoruz içmeye 10. güne kadar mı

şimdi bunları karıştırıyoruz adetin 2. günü başlıyoruz içmeye 10. güne kadar mı

evet tatlım bal+çörekotu+tarçını karıştırıyosun. Bazı arkadaslar aktardan çörekotunu toz halinde almış ama ben içinde ne oldugunu bilmedigim için kendim toz haline getirebilirsem öyle aksi halde öyle yutucam . sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına bismillah diyip şifa niyetine cokacimcoook adetin 2.günü başlayıp 12.günü bitiriyosun.

hepsinden birer kaşık mı karıştırcaz bide bişi daha sorcam eger yumurtlama günü 8. gün falan sa o zaman riskli olmuycak mı bu

kızlar bu günler nasıl geçicek yaaa
bu arada idrarda tortu bende sadece hamilelikte olurdu. sizde varmı? bakıyonuzmu çişinize felan? kaydirigubbakcemile3

hepsinden birer kaşık mı karıştırcaz bide bişi daha sorcam eger yumurtlama günü 8. gün falan sa o zaman riskli olmuycak mı bu

yok hayatım nasıl bi riski olsunki yumurtlamana? bak yumurtlama tarihin adet tarihinden 14 gün öncedir her kadında aynı bu. Ölçüsü konusunda çeşitli rivayetler var (= bi arkadas var başka topicten oda hamile şimdi o yaklaşık olarak yarım kaseye 1kaşık çörek otu bi kaşık tarçın koymuş. dur ben bakim ordan sana kesin yazim tekrar kaydirigubbakcemile5

inşalah canım ben de çok istiyorum bebek sahibi olmayı arkadaşlar ben bu ay ilk defa hiç mi hiç ne yumurtlama günü ne başka birşey kafaya takmadım sadece hayıt içtim olursa olur olmazsa olmaz dedim inşallah olmuştur diyorum

kızlar bu günler nasıl geçicek yaaa
bu arada idrarda tortu bende sadece hamilelikte olurdu. sizde varmı? bakıyonuzmu çişinize felan? kaydirigubbakcemile3

bu tortu nası bişi ben anlamadım yahu..benim idrarımda tortu diyen biri bi resim falan eklesede öğrensem sevinicem kaydirigubbakcemile3

bakıyorumda neye baktığımı bilmiyorum... :kedi:

teste rağmen bende senden haber bekliyorum sebin :CüvCüv:

üüüfff yazdıklarım gitmiyor
güzel umutlarınız için teşekkür ederim canım ama en azından kanda bir şeyler çıkardı öyle değil mi?Hem hamile olsam artık yavaş yavaş belirtiler ortaya çıkmazmıydı?Oysa benim elimde kasık ağrılarımdan başka bir şey yok.ne ağzımdaki garip tad kaldı ne de göğüslerimde şişlik ve sızlama var.Benim şimdi derdim neden hala olamadım.olsam rahatlıcam.kist falan olduysa diye korkuyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…