- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.681
canım ya saglıkla dogsun inşallah. Bakalım bende beklemedeyim sogan suyu yaptım koca bi yumoşum oldu çokşükür, ama daha zamanım var bu ay reglim gelirse 2.günü bal çörekotu tarçına başlıcam. Nasip bakalım Hayırlısı olsun tekrardan.
Ayy bu bal-çörekotu-tarçın işe yarıyor galiba yaaa
şimdi bunları karıştırıyoruz adetin 2. günü başlıyoruz içmeye 10. güne kadar mı
kızlar ben de bu ay hayıt içtim adetime 3 gün kaldı inş. hamileyimdir
evet tatlım bal+çörekotu+tarçını karıştırıyosun. Bazı arkadaslar aktardan çörekotunu toz halinde almış ama ben içinde ne oldugunu bilmedigim için kendim toz haline getirebilirsem öyle aksi halde öyle yutucam . sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına bismillah diyip şifa niyetine cokacimcoook adetin 2.günü başlayıp 12.günü bitiriyosun.
şimdi bunları karıştırıyoruz adetin 2. günü başlıyoruz içmeye 10. güne kadar mı
kızlar ben de bu ay hayıt içtim adetime 3 gün kaldı inş. hamileyimdir
canım inşallah gelmez kırmızılar ilk hamişimiz sebin ile sen olur sun inşallah
hepsinden birer kaşık mı karıştırcaz bide bişi daha sorcam eger yumurtlama günü 8. gün falan sa o zaman riskli olmuycak mı bu
aah yavruuum sen hala benden ümitlisin.acaba 1 test daha mı yapsam haftaya kadar gelmezse
Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?
kızlar bu günler nasıl geçicek yaaa
bu arada idrarda tortu bende sadece hamilelikte olurdu. sizde varmı? bakıyonuzmu çişinize felan? kaydirigubbakcemile3
hepsinden birer kaşık mı karıştırcaz bide bişi daha sorcam eger yumurtlama günü 8. gün falan sa o zaman riskli olmuycak mı bu
teste rağmen bende senden haber bekliyorum sebin :CüvCüv:
bu tortu nası bişi ben anlamadım yahu..benim idrarımda tortu diyen biri bi resim falan eklesede öğrensem sevinicem kaydirigubbakcemile3
bakıyorumda neye baktığımı bilmiyorum... :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?