Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar nasılsınız benim kaldı 3 günümm bugün hava çok güzeldi yollukları yıkadım eğer hamile olursam bidaha yapamam diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız benim kaldı 3 günümm bugün hava çok güzeldi yollukları yıkadım eğer hamile olursam bidaha yapamam diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hahahaha süper fikir canım.Ama yine de sen kendini yormamaya ağır iş yapmamaya dikkat et. eğer bebiş varsa rahatsız olmasın dimi

oh canım ne güzel mis gibi olmuştur şimdi ama ya hamileysen boşver kalsın yolluklarda. lmaz: bende evde kalsamda bi gün ne iyi olurdu ya :sinifsinif:

Sebinim artık bizi meraklandırma yarın yap şu testi :) valla ilk umudumuz sensin

tatlım salı gace hastalandım çarşamba dr.a gittim.o da kanda baktırdı ya değerim 1.1 çıktı.idrar testi yaptım kendim o da negatif.Gerçi şimdi nette bir sitede dr. birisine cevap olarak şöyle demiş "BhCG'niz 0.1'in altında gebe değilsiniz" sınır değer 5 diye biliyorum ben.ayyy iice aklım karıştı

Canım öyle de geç döllenme varsa belki geç çıkar.bir daha kan testi yaptır bariii

oh canım ne güzel mis gibi olmuştur şimdi ama ya hamileysen boşver kalsın yolluklarda. lmaz: bende evde kalsamda bi gün ne iyi olurdu ya :sinifsinif:

cnm 3 gün sonra kırmızıları görürsem gönder bana yollukları hazır elim bulaşmışken çıkarırım aradan ayy hamaratlığım üstümde hamilelik belirtisimikikaydirigubbakcemile3

canım benimde 2.0 dı ama gebelik yoktu bi kaç gün sonrada adet olmuştum zaten (=

bakın şimdi.adetimin 14. günü yumurtlama belirtilerim vardı.(elimde olmadan gıdak gıdak diye sesler çıkartıyordum kaydirigubbakcemile3) akıntım falan oldu.Ondan geçen hafta ara ara akıntım oldu.En son geçtiğimiz p.tesi yani testten 2 gün önce akşam böyle uzayan bir akıntım oldu.Kasıklarımda sancı olduğundan üşüttüm diye yorumladım ama acaba geç döllenme mi? yaaa umutlanıp üzülmek istemiyorum.Kızlaaaar yardım ve dua edin lütfeen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…