- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.701
böle bişiler uçuşuyo idrarın içinde beyaz beyaz kum gibi...delikafadulden
böle bişiler uçuşuyo idrarın içinde beyaz beyaz kum gibi...delikafadulden
tortu deyince dibe çökmes i lazım gibi geliyo bana.
ama bakıyorum üstte beyazlıklar oluşuyo..bu tortumu demek ?
yok kuşum içinde uçuşuyo.
dibe çökmüyor...
sen şu an çişinemi bakiosun :roflol:
yok kuşum içinde uçuşuyo.
dibe çökmüyor...
sen şu an çişinemi bakiosun :roflol:
kızlar beni de ekleyin 13 aralık için uğur getirir İnşallah hepimize
kızlar beni de ekleyin 13 aralık için uğur getirir İnşallah hepimize
çiş miş dediniz.çişimi getirttiniz kaydirigubbakcemile3 ben bi wc ye gideyim.
slm kızlar nasılsınız benim kaldı 3 günümm bugün hava çok güzeldi yollukları yıkadım eğer hamile olursam bidaha yapamam diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlar nasılsınız benim kaldı 3 günümm bugün hava çok güzeldi yollukları yıkadım eğer hamile olursam bidaha yapamam diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sebinim artık bizi meraklandırma yarın yap şu testi :) valla ilk umudumuz sensin
tatlım salı gace hastalandım çarşamba dr.a gittim.o da kanda baktırdı ya değerim 1.1 çıktı.idrar testi yaptım kendim o da negatif.Gerçi şimdi nette bir sitede dr. birisine cevap olarak şöyle demiş "BhCG'niz 0.1'in altında gebe değilsiniz" sınır değer 5 diye biliyorum ben.ayyy iice aklım karıştı
oh canım ne güzel mis gibi olmuştur şimdi ama ya hamileysen boşver kalsın yolluklarda.lmaz: bende evde kalsamda bi gün ne iyi olurdu ya :sinifsinif:
tatlım salı gace hastalandım çarşamba dr.a gittim.o da kanda baktırdı ya değerim 1.1 çıktı.idrar testi yaptım kendim o da negatif.Gerçi şimdi nette bir sitede dr. birisine cevap olarak şöyle demiş "BhCG'niz 0.1'in altında gebe değilsiniz" sınır değer 5 diye biliyorum ben.ayyy iice aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?