- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.721
canım benimde 2.0 dı ama gebelik yoktu bi kaç gün sonrada adet olmuştum zaten (=
bakın şimdi.adetimin 14. günü yumurtlama belirtilerim vardı.(elimde olmadan gıdak gıdak diye sesler çıkartıyordum kaydirigubbakcemile3) akıntım falan oldu.Ondan geçen hafta ara ara akıntım oldu.En son geçtiğimiz p.tesi yani testten 2 gün önce akşam böyle uzayan bir akıntım oldu.Kasıklarımda sancı olduğundan üşüttüm diye yorumladım ama acaba geç döllenme mi? yaaa umutlanıp üzülmek istemiyorum.Kızlaaaar yardım ve dua edin lütfeen.
peki adetin geç mi oldu o zaman?
hayatım olursada saglıkla ve sürpriz olsun bence sen yokmuş gibi düşün baya uzun zaman oldu diye düşünme reglin geçeli. Kendini yok gibi hazırla sonra hayal kırıklıgı oluyor. Allahım insallah sebinin bebişi vardır ama erken oldugu için çıkmamıştır tahlilde. hayırlısıyla inşallah. :Saruboceq:
Doğru diyosun tatlım.yokmuş gibi düşünücem.aklımdan atamadığım için stresten adet olamıyorum bence.duaların için teşekkürler opuyorumnanaktan
Kızlar bende çıkıyorum akşam için yemek yapmam lazım.akşam tekrar bakarım.çok kaynatmayın okuması zor oluyor hihoyyyt
kızlar çıkmam lazım..görüşmek üzere kendinize göbüşünüze bebişinize iyi bakın ..
Kız supreme nereye gittin?
biraz daha bekliyim bakayım AYSELLİM ne olcek bi görelim.belki h.sonu gelir kırmızılar
sebincim kaç gün gecikti adetin cnm
burdayım şekerim=)
Dikkat dikkat tek0633 sohbete katılmanız için bekleniyorsunuz? Nerde bu kız yahu?Yazık çok işi var belli.Aklı da burdadır eminim.Çok zor oluyor burdan ayrı kalınca.akşamları fırsat bulsam ben de girecem ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?