Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayatım olursada saglıkla ve sürpriz olsun bence sen yokmuş gibi düşün baya uzun zaman oldu diye düşünme reglin geçeli. Kendini yok gibi hazırla sonra hayal kırıklıgı oluyor. Allahım insallah sebinin bebişi vardır ama erken oldugu için çıkmamıştır tahlilde. hayırlısıyla inşallah. :Saruboceq:

peki adetin geç mi oldu o zaman?

evet bitanem malesef geç olmuştu )= ben cok umutluydum hep midem bulanıyodı bide üstüne meger psikolojikmiş kendimi hamile sanmışım çok komik dimi =) artık düşünmemeye çalışıyorum geçince olursa sürpriz olsun. Tahlil sonucunu aldım eve geldim bide üstüne regl oldum agladım agladım. be seferde reglim kesildi ya=) işte böyle takmamaya çalış boşvermeye çalış tatlım opuyorumnanaktan

Doğru diyosun tatlım.yokmuş gibi düşünücem.aklımdan atamadığım için stresten adet olamıyorum bence.duaların için teşekkürler opuyorumnanaktan

Doğru diyosun tatlım.yokmuş gibi düşünücem.aklımdan atamadığım için stresten adet olamıyorum bence.duaların için teşekkürler opuyorumnanaktan

Ankaradaki bayanlar bigün buluşalım görüşelim yaaa... belki ileride bebişlerimiz olunca onları da kardeş yaparız :ecrin_bebek:

Kızlar bende çıkıyorum akşam için yemek yapmam lazım.akşam tekrar bakarım.çok kaynatmayın okuması zor oluyor hihoyyyt

KIZLAR BAYA KAYNATMIŞSINIZ:)
SEBİN EVET BEN HALA ÜMİTLİYİM CANIM YAA BİLEMİYORUM Kİ TEST YAPSAN MI Kİ? H.SONU GEÇSİN (tabi söylemesi kolay; yapması zor) OLMAZSA PAZARTESİ TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRIRSIN CANIM.

Dikkat dikkat tek0633 sohbete katılmanız için bekleniyorsunuz? Nerde bu kız yahu?Yazık çok işi var belli.Aklı da burdadır eminim.Çok zor oluyor burdan ayrı kalınca.akşamları fırsat bulsam ben de girecem ama olmuyor.

canlarım iyi haftasonları hepinize benim biraz işleri toplamam lazım çıkana kadar anca yerimseniben
fazla düşünmek yok acaba adet olurmuyum bu ay bişey varmı diye? anlaştıkmı şekerlerim
bu ay bi çogumuz hamile kalıcak bence zaten kalmamamız için bi nedenimiz yok. yeterki azıcık
rahat olalım germeyelim boşyere hormonlarımızıda sinir sistemimizide. Cok güzel bi haftasonu geçirin insallah bol bol dinlenin hihoyyyt öptüm herkesi (=

ben de iş yoğunluğundan giremediğini düşünüyorum. zor valla iş yoğun üzerine tekrar iş artması Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…