Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağol canım ama biz yarında burdayız değil mi sebin nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. kendine iyi bak öpüyoruz canım iyice dinnen tatlım

ama kocacığım bana yarın sabah kahvaltı hazırlayacakmış. eşim yarın çalışmıyor bende bu sabah kahvaltı yapamamaktan yakındım o bana sana yarın sabah sana kahvaltı hazırlayacam dedim:))))))))))))))

ben nezleden ölüyorum naagihan :sinifsinif: çok fenayım.bir müslüman da erken git bugün de dinlen demiyor bırak yarın gelme demeyi.

aklıma bir hainlik geldi.acaba domuz gribi olmuşum mu desem (Allah Korusun) :roflol: en az 10 gün gelme derler

aklıma bir hainlik geldi.acaba domuz gribi olmuşum mu desem (Allah Korusun) :roflol: en az 10 gün gelme derler

Oooo hanımlar 2 dk uzaklaştım işten kaytarma planları başlamış :) hastaneye git ssebincim midem bulanıyor ishalim ve boğazımda yanma ve ağrı var de :) domuz gribi teşhisi alırsın :) ama bence bu zahmete değmez

ben nezleden ölüyorum naagihan :sinifsinif: çok fenayım.bir müslüman da erken git bugün de dinlen demiyor bırak yarın gelme demeyi.

ay canım geçmiş olsun demezler hayatım ben neden işten çıktım zehirlendim iş yerinde ölüyom adamın umrunda bile değil bende çıktım benle beraber 5arkadaş birden çıktık
allah sabır versin kolaylık versin canım

kızlar hayırlısıyla başladım ç b t inşallah bikere aksatmadan yaparım ada çayımıda aldım bugün inşallah aralık ayına bomba gibi girecem
he buarada artık allah eşime sabır versin adamın hali kalmayacak

mrb kislaar bugun doktora gittim onlarin bana randevu gondermesi gerekiyo aralik icin demistimya bugun hastaneye gittim baska bi is icin gitmisken jinekologumada gideyimde randevumu kendim alayim dedim,,,turk bi abla var resepsiyon bolumunde gittim mrb hal hatir hossohbet faslindan sonra anlattim bana acil randevu gerekli doktorumdan 1 ay icinde 2 kere hastalandim dedim aa neden oyle olmus dur canim hemen bakim dedi,doktorum bu ayy full doluymus ama dedim mecbur gorunmem lazim niye boyle oldu diye dedim dur ozaman obur hastaneye bakim dedi bende dedim ama bayan olsun oda dedi zaten yine senin kendi doktoruna yapicam randevuyu ama baska hastaneden yapicam dedi 2 hastanede calisiomus doktorum yani simdi 17 sine zor zor ugrasarak randevu buldu abla saolsun,,,doktor kontrolu icin baska bi sehre gitmem gerekecek doktoru kovaliyorum resmen :))) neyse kotu bisey cikmasinda gideriz artik napalim,,,boyle iste kizlar paylasmak istedim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…