- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.741
canlarım iyi haftasonları hepinize benim biraz işleri toplamam lazım çıkana kadar anca yerimseniben
fazla düşünmek yok acaba adet olurmuyum bu ay bişey varmı diye? anlaştıkmı şekerlerim
bu ay bi çogumuz hamile kalıcak bence zaten kalmamamız için bi nedenimiz yok. yeterki azıcık
rahat olalım germeyelim boşyere hormonlarımızıda sinir sistemimizide. Cok güzel bi haftasonu geçirin insallah bol bol dinlenin hihoyyyt öptüm herkesi (=
evet burdayız.hele de hasta hasta ne tatlı olur çalışmak mafoldumben
aklıma bir hainlik geldi.acaba domuz gribi olmuşum mu desem (Allah Korusun) :roflol: en az 10 gün gelme derler
çok fenayım kızlar gözleirm kapanıyor.burnum acımaya başladı artık silmekten mafoldumben
Canım valla bende aynı şekildeydim.Katarin forte öneriyorum sana. günde 3 tane 2 gün boyunca alıyorsun ve 2 günün sonunda turp gibi oluyorsun.
ben çıkıyorum gayem.yarın grşrz kısmetse opuyorumnanaktan
Anlıyorum canım bari evde c vitamini takviyesine devam et. Öpüyorum şekerim. görüşmek üzere.iyi akşamlar :1hug:a.s.ben çıkıyorum gayem.yarın grşrz kısmetse opuyorumnanaktan
ben nezleden ölüyorum naagihan :sinifsinif: çok fenayım.bir müslüman da erken git bugün de dinlen demiyor bırak yarın gelme demeyi.
canım yarım kase bala 1yemekkaşıgı çörekotu+1tatlı kaşıgı tarcın yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?