Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hani şu üstüne görme dedikleri şey var ya belki ondan olmuş olabilir misin ki

hani şu üstüne görme dedikleri şey var ya belki ondan olmuş olabilir misin ki

oda aklima geldi aslinda tatlim ama bir ve ikiinci gun normal adet gibi oldu sonra siyaha yakin bi renge dondu sadece peceteyle kontrol etmek amacli sildigim zaman geliyodu oylelikle bitti 4.gunun sonunda ....hemde icimde bi his sanki yerlesme kanamasi olmadan hamile kalacakmisim gibi soyluyo tabi hamis kalabilirsem kaydirigubbakcemile3 ilgilenip yazdigin icin allah razi olsun canim,,,bu ayin 17 sinde ak koyun kara koyun belli olucak nasil olsa,,,

zaten üstüne görme öyle oluyomuş ki ilk iki gün normal kırmızı sonra kahverengi ben öyle duydum inşallah ben haklıyımdır bebiş gelir

Canım umarım hamilesindir ve bu kanaman ondandır. Ama değilsen de meraklanma aynısı kuzenime de oldu.stresli dönemlerde olabiliyor böyle durumlar.

zaten üstüne görme öyle oluyomuş ki ilk iki gün normal kırmızı sonra kahverengi ben öyle duydum inşallah ben haklıyımdır bebiş gelir

walla bilemiyorum tatlim vardir bundada bi hayir bu ay ilk defa gozle gorulur bi sekilde goguslerimin ucunda koyu renkli yerller belirgin bisekilde genislemis gibi geldi baana ve cok gaz sikayetim var buaralar ama hic de hamis gibi hissetmiyorum kendimi belkide adet oldugumu dusundugum icindir bilemiyorum ayin 17sinde gittigimizde cikar ortaya ne var ne yok,,,bende yerlesme kanamasini sadece kahverengi kucucuk bi akinti olur diye dusunuyorum belkide dediign gibi adet gibide oluyodur dedigim gibi kontrole gidince anlariz bakalim saol tatlim,,,

şanslı inşlhh hamişsindir canım :CüvCüv:

bilemiyorumki kendimi adet oldum diye sartlandirdimya hamislik hic akliam gelmedi bakalim olursa wallahi supriz olur,,,cunku 1 ayda 2 kere adet olduguma baya baya inandim kendi kendime,,,

bu nasil bi cumle oldu bende anlamadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım umarım hamilesindir ve bu kanaman ondandır. Ama değilsen de meraklanma aynısı kuzenime de oldu.stresli dönemlerde olabiliyor böyle durumlar.

saol umarim oyledir bu ay guzel bi haber aliriz ama bilmiyorum hamile olan hisseder derlerya bende oyle bi his yokki,,,ayrica degilsem suanda yumurtlama donemindeyim ve bugun yarin ve pazar gunu son 3 gun ama ben biraktim fikfikleri cok moralimi bozdu esim sinir etti beni tartistik ecccikkde ondan dedim bu ay kaybetttin (sanslini)sansini,,,bekle artik 1 ay daha dedim,,,,

hoşgeldin canım.
bu arada hepinize günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2

Günaydın hanımlaarrr.Gününüz aydın,işleriniz bereketli,moraliniz her günkünden daha yüksek olsun.
Bugün öğlene kadar sizlerleyim sonra temizliğe girişeceğim. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…