- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.761
mrb kislaar bugun doktora gittim onlarin bana randevu gondermesi gerekiyo aralik icin demistimya bugun hastaneye gittim baska bi is icin gitmisken jinekologumada gideyimde randevumu kendim alayim dedim,,,turk bi abla var resepsiyon bolumunde gittim mrb hal hatir hossohbet faslindan sonra anlattim bana acil randevu gerekli doktorumdan 1 ay icinde 2 kere hastalandim dedim aa neden oyle olmus dur canim hemen bakim dedi,doktorum bu ayy full doluymus ama dedim mecbur gorunmem lazim niye boyle oldu diye dedim dur ozaman obur hastaneye bakim dedi bende dedim ama bayan olsun oda dedi zaten yine senin kendi doktoruna yapicam randevuyu ama baska hastaneden yapicam dedi 2 hastanede calisiomus doktorum yani simdi 17 sine zor zor ugrasarak randevu buldu abla saolsun,,,doktor kontrolu icin baska bi sehre gitmem gerekecek doktoru kovaliyorum resmen :))) neyse kotu bisey cikmasinda gideriz artik napalim,,,boyle iste kizlar paylasmak istedim,,,
Birşey çıkmaz inşallah.Stress ve sıkıntıdandır diye tahmin ediyorum.Sen içini ferah tut saansli.
hani şu üstüne görme dedikleri şey var ya belki ondan olmuş olabilir misin ki
Hollanda da mı yaşıyorsun? CADIARZU Almanya da olabilir ama ilk hollanda geldi aklıma.
oda aklima geldi aslinda tatlim ama bir ve ikiinci gun normal adet gibi oldu sonra siyaha yakin bi renge dondu sadece peceteyle kontrol etmek amacli sildigim zaman geliyodu oylelikle bitti 4.gunun sonunda ....hemde icimde bi his sanki yerlesme kanamasi olmadan hamile kalacakmisim gibi soyluyo tabi hamis kalabilirsem kaydirigubbakcemile3 ilgilenip yazdigin icin allah razi olsun canim,,,bu ayin 17 sinde ak koyun kara koyun belli olucak nasil olsa,,,
zaten üstüne görme öyle oluyomuş ki ilk iki gün normal kırmızı sonra kahverengi ben öyle duydum inşallah ben haklıyımdır bebiş gelir
şanslı inşlhh hamişsindir canım :CüvCüv:
Canım umarım hamilesindir ve bu kanaman ondandır. Ama değilsen de meraklanma aynısı kuzenime de oldu.stresli dönemlerde olabiliyor böyle durumlar.
kızlar beni de ekleyin 13 aralık için uğur getirir İnşallah hepimize
hoşgeldin canım.
bu arada hepinize günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
Günaydın herkese
hoşgeldin canım.
bu arada hepinize günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?